Advertisement

Recent instagram post's tagged with #myserifamily

.Selain daripada DYXY Nourishing Essence Serum ni bole mencerahkan warna kulit secara semulajadi, ianya juga memberikan effect Skin Firming, Soothing & Balancing Oil-Moisture..Ramai dah testimoni kami yg hadapi masalah sunburnt, uneven skin tone, scars, kulit terlalu berminyak, kulit terlalu kering, texture kulit yg kasar semuanya dapat di atasi dgn hny menggunakan SERUM DYXY. Licin dan glowing je kulit u alls tu nanti..#myserifamily #dyxyskincare #dyxynourishingessence #dyxyserum #dyxysingapore #usahawanDYXY #berkilatmacambabydenganDYXY
5 likes 0

. Selain daripada DYXY Nourishing Essence Serum ni bole mencerahkan warna kulit secara semulajadi, ianya juga memberikan effect Skin Firming, Soothing & Balancing Oil-Moisture. . Ramai dah testimoni kami yg hadapi masalah sunburnt, uneven skin tone, scars, kulit terlalu berminyak, kulit terlalu kering, texture kulit yg kasar semuanya dapat di atasi dgn hny menggunakan SERUM DYXY. Licin dan glowing je kulit u alls tu nanti. . #myserifamily #dyxyskincare #dyxynourishingessence #dyxyserum #dyxysingapore #usahawanDYXY #berkilatmacambabydenganDYXY

8 hours ago
.Essence Toner DYXY ni texture nya lebih pekat dari toner biasa. Memang memberikan kelembapan kulit yg sangat optimum..Selain digunakan sebagai pelembap kulit. Baaanyak tips yg bole di manfaatkan dari Toner ni tau..Antaranya:-• bole di jadikan sebagai facemask• bole di sapukan pada bulu mata supaya bulu mata menjadi sihat, lebih tersusun dan subur.• bole di sapukan pada bibir untuk kelembapan bibir yg menawan.Dalam Toner ni dah lengkap dgn banyak pati botanical dan ada juga VIT E & C....#myserifamily #dyxyskincare #dyxysingapore #usahawanDYXY #berkilatmacambabydenganDYXY #dyxycosmetics #dyxysharing #dyxylovers💖 #dyxyessencetoner
3 likes 0

. Essence Toner DYXY ni texture nya lebih pekat dari toner biasa. Memang memberikan kelembapan kulit yg sangat optimum. . Selain digunakan sebagai pelembap kulit. Baaanyak tips yg bole di manfaatkan dari Toner ni tau. . Antaranya:- • bole di jadikan sebagai facemask • bole di sapukan pada bulu mata supaya bulu mata menjadi sihat, lebih tersusun dan subur. • bole di sapukan pada bibir untuk kelembapan bibir yg menawan . Dalam Toner ni dah lengkap dgn banyak pati botanical dan ada juga VIT E & C. . . . #myserifamily #dyxyskincare #dyxysingapore #usahawanDYXY #berkilatmacambabydenganDYXY #dyxycosmetics #dyxysharing #dyxylovers💖 #dyxyessencetoner

8 hours ago
.Haiii Good Morning Everyone❣️😍.Haaa kenapa Seri selalu ingatkan untuk jangan pernah skip cuci muka dgn DYXY AminoAcid Bubble Cleanser ni setiap kali bangun pagi atau sebelum tidur?.Sebabnya antara isi kandungan yg hebat ialah Coconut. Ianya akan membuat kulit muka tu jadi halus, mulus dan cerah semulajadi...#myserifamily #dyxyskincare #berkilatmacambabydenganDYXY #healthierskin #dyxybubblecleanser #dyxycosmetics #dyxysingapore #usahawanDYXY
1 likes 0

. Haiii Good Morning Everyone❣️😍 . Haaa kenapa Seri selalu ingatkan untuk jangan pernah skip cuci muka dgn DYXY AminoAcid Bubble Cleanser ni setiap kali bangun pagi atau sebelum tidur? . Sebabnya antara isi kandungan yg hebat ialah Coconut. Ianya akan membuat kulit muka tu jadi halus, mulus dan cerah semulajadi. . . #myserifamily #dyxyskincare #berkilatmacambabydenganDYXY #healthierskin #dyxybubblecleanser #dyxycosmetics #dyxysingapore #usahawanDYXY

8 hours ago
1/2
4 likes 0

TAKUT NAK CANTIK Bukan takut apa..takut makin tak cantik sebab tak pandai 😅 Ye la, produk sekarang mak aihhhh.. tahap MUA nak makeup pengantin! Kita ni takat nak jaga kulit dan pergi kerja je pun.. Jenis simple macam DYXY ni sesuai la kan nak pakai hari-hari? Senang tapi macam hasil PRO oii.. Nah untuk korang. Jangan takut-takut dah tauuu.. mudah sangat nak cantik bila pakai DYXY 😍😍 #dyxysue #dyxysingapore #myserifamily #usahawanDYXY #dyxycosmetics #cantik3minitdenganDYXY

10 hours ago
.TAKUT NAK CANTIK.Bukan takut apa..takut makin tak cantik sebab tak pandai 😅.Ye la, produk sekarang mak aihhhh.. tahap MUA nak makeup pengantin!Kita ni takat nak jaga kulit dan pergi kerja je pun...Jenis simple macam DYXY ni sesuai la kan nak pakai hari-hari?Senang tapi macam hasil PRO oii...Nah tips ni untuk korang. Jangan takut-takut dah tauuu.. mudah sangat nak cantik bila pakai DYXY 😍😍.Bole dapatkan DYXY VIC SALE yg sedang berlangsung sekarang ni. Harga berbaloiii sgt² dgn banyak pula FREE Products lg....#dyxysingapore#myserifamily#usahawanDYXY#dyxycosmetics#cantik3minitdenganDYXY
2 likes 0

. TAKUT NAK CANTIK . Bukan takut apa..takut makin tak cantik sebab tak pandai 😅 . Ye la, produk sekarang mak aihhhh.. tahap MUA nak makeup pengantin! Kita ni takat nak jaga kulit dan pergi kerja je pun.. . Jenis simple macam DYXY ni sesuai la kan nak pakai hari-hari? Senang tapi macam hasil PRO oii.. . Nah tips ni untuk korang. Jangan takut-takut dah tauuu.. mudah sangat nak cantik bila pakai DYXY 😍😍 . Bole dapatkan DYXY VIC SALE yg sedang berlangsung sekarang ni. Harga berbaloiii sgt² dgn banyak pula FREE Products lg. . . . #dyxysingapore #myserifamily #usahawanDYXY #dyxycosmetics #cantik3minitdenganDYXY

12 hours ago
1/4
9 likes 0

. DYXY MYSERIFAMILY IS NOW HIRING❣️ . Dijamin menjana pendapatan side income yang lumayan. . Jangan buang masa lagi sayang... Jom whatsapp Seri now ok. 👉91427153 . . #dyxyrecruit #myserifamily #usahawanDYXY #dyxysingapore #dyxycosmetics #cantik3minitdenganDYXY

12 hours ago
.Set yg dah cukup lengkap.4 + 1 FOC + Extra Freebiessss + FREE SMARTPAC lagi...💯💥😍👏👏👏.Rughiiii rughiii rughiiii kalau X cekup peluang DYXY V.I.C SALE ni... Nama pun Very Important Customer uuu... Mestilah kita bagi Service Tip Top❣️😍💓💓💓.Laju² whatsapp Seri sekarang ok. 91427153... Jgn terlepas lagiii... Klu extended promo ni da abes, jgn nangis tepi bucu katil pulak tau....#dyxyvicsale#myserifamily #dyxycosmetics #dyxyskincare #dyxyhalalcosmetics #cantik3minitdenganDYXY #berkilatmacambabydenganDYXY #thereisalwayslovewithdyxy #dyxyamal #dyxyviral #dyxysingapore #usahawanDYXY #dyxyblackbox #dyxybccreambydyana
3 likes 0

. Set yg dah cukup lengkap. 4 + 1 FOC + Extra Freebiessss + FREE SMARTPAC lagi...💯💥😍👏👏👏 . Rughiiii rughiii rughiiii kalau X cekup peluang DYXY V.I.C SALE ni... Nama pun Very Important Customer uuu... Mestilah kita bagi Service Tip Top❣️😍💓💓💓 . Laju² whatsapp Seri sekarang ok. 91427153... Jgn terlepas lagiii... Klu extended promo ni da abes, jgn nangis tepi bucu katil pulak tau. . . . #dyxyvicsale #myserifamily #dyxycosmetics #dyxyskincare #dyxyhalalcosmetics #cantik3minitdenganDYXY #berkilatmacambabydenganDYXY #thereisalwayslovewithdyxy #dyxyamal #dyxyviral #dyxysingapore #usahawanDYXY #dyxyblackbox #dyxybccreambydyana

12 hours ago
.Alhamdulillah. That $6k income is excluding COD‼️😱.I began to learn that i could do some simple things..I was once really didn't have specific dreams, at age of 20‘s i'v gone through A LOT really almost drowned in my path that people destined me..But today i wasn't who i was that people always think that i was useless, worthless n can't do much except a 'burden'..I'v corrected the concept that people thought who i was & after 10+yrs i finally met DYXY💓, now i'm on my own path which i walk happily & i finally my journey with DYXY i managed to help many others to survive too. Greatest feeling ever when i can help people. MasyaAllah❣️.Frm every fall i stand up again & now, i'v proven that i am worth to some people's live. Alhamdulillah. Not to be proud but i would love to bring many more others to reach success together..If you think your financial problems is killing you... Don't waste anymore time and whatsapp Seri now for a better solutions.👉91427153..#dyxyrecruit #usahawanDYXY #myserifamily#thereisalwayslovewithdyxy #dyxycosmetics 💪🏻💪🏻💪🏻🏆🏆🏆
8 likes 0

. Alhamdulillah. That $6k income is excluding COD‼️😱 . I began to learn that i could do some simple things. . I was once really didn't have specific dreams, at age of 20‘s i'v gone through A LOT really almost drowned in my path that people destined me. . But today i wasn't who i was that people always think that i was useless, worthless n can't do much except a 'burden'. . I'v corrected the concept that people thought who i was & after 10+yrs i finally met DYXY💓, now i'm on my own path which i walk happily & i finally my journey with DYXY i managed to help many others to survive too. Greatest feeling ever when i can help people. MasyaAllah❣️ . Frm every fall i stand up again & now, i'v proven that i am worth to some people's live. Alhamdulillah. Not to be proud but i would love to bring many more others to reach success together. . If you think your financial problems is killing you... Don't waste anymore time and whatsapp Seri now for a better solutions. 👉91427153 . . #dyxyrecruit #usahawanDYXY #myserifamily #thereisalwayslovewithdyxy #dyxycosmetics 💪🏻💪🏻💪🏻🏆🏆🏆

12 hours ago
TAKUT NAK CANTIKBukan takut apa..takut makin tak cantik sebab tak pandai 😅Ye la, produk sekarang mak aihhhh.. tahap MUA nak makeup pengantin!Kita ni takat nak jaga kulit dan pergi kerja je pun.. Jenis simple macam DYXY ni sesuai la kan nak pakai hari-hari?Senang tapi macam hasil PRO oii.. Nah untuk korang. Jangan takut-takut dah tauuu.. mudah sangat nak cantik bila pakai DYXY 😍😍 #dyxysingapore#myserifamily#usahawanDYXY#dyxycosmetics#cantik3minitdenganDYXY
0 likes 0

TAKUT NAK CANTIK Bukan takut apa..takut makin tak cantik sebab tak pandai 😅 Ye la, produk sekarang mak aihhhh.. tahap MUA nak makeup pengantin! Kita ni takat nak jaga kulit dan pergi kerja je pun.. Jenis simple macam DYXY ni sesuai la kan nak pakai hari-hari? Senang tapi macam hasil PRO oii.. Nah untuk korang. Jangan takut-takut dah tauuu.. mudah sangat nak cantik bila pakai DYXY 😍😍 #dyxysingapore #myserifamily #usahawanDYXY #dyxycosmetics #cantik3minitdenganDYXY

15 hours ago
.Set yg dah cukup lengkap.💗EXCLUSIVE BLACK BOX V.I.C💗6 + 2 FOC + Extra Freebiessss + FREE Delivery lagi💯💥😍👏👏👏.Rughiiii rughiii rughiiii kalau X cekup peluang DYXY V.I.C SALE ni... Nama pun Very Important Customer uuu... Mestilah kita bagi Service Tip Top❣️😍💓💓💓.Laju² whatsapp Seri sekarang ok. 91427153... Jgn terlepas lagiii... Klu extended promo ni da abes, jgn nangis tepi bucu katil pulak tau....#dyxyvicsale#myserifamily #dyxycosmetics #dyxyskincare #dyxyhalalcosmetics #cantik3minitdenganDYXY #berkilatmacambabydenganDYXY #thereisalwayslovewithdyxy #dyxyamal #dyxyviral #dyxysingapore #usahawanDYXY #dyxyblackbox #dyxybccreambydyana
2 likes 0

. Set yg dah cukup lengkap. 💗EXCLUSIVE BLACK BOX V.I.C💗 6 + 2 FOC + Extra Freebiessss + FREE Delivery lagi💯💥😍👏👏👏 . Rughiiii rughiii rughiiii kalau X cekup peluang DYXY V.I.C SALE ni... Nama pun Very Important Customer uuu... Mestilah kita bagi Service Tip Top❣️😍💓💓💓 . Laju² whatsapp Seri sekarang ok. 91427153... Jgn terlepas lagiii... Klu extended promo ni da abes, jgn nangis tepi bucu katil pulak tau. . . . #dyxyvicsale #myserifamily #dyxycosmetics #dyxyskincare #dyxyhalalcosmetics #cantik3minitdenganDYXY #berkilatmacambabydenganDYXY #thereisalwayslovewithdyxy #dyxyamal #dyxyviral #dyxysingapore #usahawanDYXY #dyxyblackbox #dyxybccreambydyana

22 hours ago
1/4
1 likes 0

VIC 2.0 SALE!! Extended due to hig demand!! ALL ITEMS INSTOCK!! FREE GIFT for all 4 sets! Each FREE GIFT worth more than $20!! Hurry get your sets today!!! PM OR WA to purchase 💞 www.wasap.my/6590182244/DYXYvic2.0 #marsha_creations #teamyanie #dyxyteamyanie #myserifamily #dyxycosmetics #cantik3minitdengandyxy #dyxysingapore #dyxyskincare

Yesterday
1/4
4 likes 2

. Berita PANASSSSSS❣️🔥🔥🔥 . PERMINTAAN VIC SALES EXTENDED🎶💃🎶💃🎶💃❣️❣️❣️ . Memang untunggg sgt² kalau grab VIC Sales ni sayanggg... Sbbnya banyaaaak FREE PRODUCTS u alls dapat tau... . Jgn lepaskan peluang ni ok. VIC EXTENDED TILL 🤩 30 NOVEMBER 2019🤩 . . #myserifamily #dyxyvicsale #dyxyblackbox #dyxysingapore #dyxycosmetics #dyxyskincare #cantik3minitdenganDYXY #berkilatmacambabydenganDYXY #usahawanDYXY #dyxyviral #dyxyhalalcosmetics #thereisalwayslovewithdyxy #dyxyamal

lovesowonderful Yang kat atas itu harga betul ke harga discount.

our.beauty.kit @lovesowonderful ade discounted ade usual..bt comes with free gifts + free product + free smartpac..😍

Yesterday
.Dengan DYXY ni, dalam kereta sambil pangku anak pun senang sgt nak apply make up tau. X comot pun❣️.Sbb tu ramai ibu² kini beralih utk memilih DYXY COSMETICS.. Sbb sgt2 mudah dan convenient 😍💯👍👍..Whatsapp Seri to place your orders ya... 91427153...#myserifamily #dyxycosmetics #dyxysingapore #dyxylovers💖 #usahawanDYXY #dyxybest #dyxyviral #dyxyvicsale #dyxyhalalcosmetics #cantik3minitdenganDYXY #berkilatmacambabydenganDYXY #thereisalwayslovewithdyxy
4 likes 0

. Dengan DYXY ni, dalam kereta sambil pangku anak pun senang sgt nak apply make up tau. X comot pun❣️ . Sbb tu ramai ibu² kini beralih utk memilih DYXY COSMETICS.. Sbb sgt2 mudah dan convenient 😍💯👍👍 . . Whatsapp Seri to place your orders ya... 91427153 . . . #myserifamily #dyxycosmetics #dyxysingapore #dyxylovers💖 #usahawanDYXY #dyxybest #dyxyviral #dyxyvicsale #dyxyhalalcosmetics #cantik3minitdenganDYXY #berkilatmacambabydenganDYXY #thereisalwayslovewithdyxy

Yesterday
.Da time² nak tido ni jangan lupa cuci muka dgn:-.👉¹AminoAcid Bubble Cleanser yg sememangnya akan bagi effect kulit muka u alls bersih sebersihnya dan halus bak sehalus sutera...💗.👉²Essence Toner pula yg akan memberi kesan kesegaran pd kulit muka dan mengecilkan pori² serta bantu mengecutkan jerawat dan merawat masalah kulit lainnya 💖.👉³Nourishing Essence Serum ni pula memang X syak lagiiii 💯💥 MELETOPSSSS ni terbaiknya uollsss.. Ianya bantu memberi SKIN BALANCING dan juga membuatkan kulit u alls jd tegang dan licin bagaikan kulit bayiiii... Memang mantap utk lock moisture kulit tu saat kita tido..So korang jgn skip 3 item DYXY SKINCARE ni tau😍SELAMAT MALAM💓💓💓..#myserifamily #dyxysharing #dyxyvicsale #dyxyskincare #dyxycosmetics #cantik3minitdenganDYXY #berkilatmacambabydenganDYXY #naturalbeauty #healthierskin #thereisalwayslovewithdyxy #dyxylovers💖 #dyxysingapore #usahawanDYXY #dyxyhalalcosmetics #dyxyamal
1 likes 0

. Da time² nak tido ni jangan lupa cuci muka dgn:- . 👉¹AminoAcid Bubble Cleanser yg sememangnya akan bagi effect kulit muka u alls bersih sebersihnya dan halus bak sehalus sutera...💗 . 👉²Essence Toner pula yg akan memberi kesan kesegaran pd kulit muka dan mengecilkan pori² serta bantu mengecutkan jerawat dan merawat masalah kulit lainnya 💖 . 👉³Nourishing Essence Serum ni pula memang X syak lagiiii 💯💥 MELETOPSSSS ni terbaiknya uollsss.. Ianya bantu memberi SKIN BALANCING dan juga membuatkan kulit u alls jd tegang dan licin bagaikan kulit bayiiii... Memang mantap utk lock moisture kulit tu saat kita tido. . So korang jgn skip 3 item DYXY SKINCARE ni tau😍 SELAMAT MALAM💓💓💓 . . #myserifamily #dyxysharing #dyxyvicsale #dyxyskincare #dyxycosmetics #cantik3minitdenganDYXY #berkilatmacambabydenganDYXY #naturalbeauty #healthierskin #thereisalwayslovewithdyxy #dyxylovers💖 #dyxysingapore #usahawanDYXY #dyxyhalalcosmetics #dyxyamal

Yesterday
1/4
0 likes 0

. Holiday mood da start, make up set pulak da nak abes 😱... Nak beli lagi tapi mahal la pulakkk... . NASIB BAIK ADA DYXY VIC SALE❣️ MURAH PUN MURAH JIMAT PUN JIMAT BANYAK PULAK FREE ITEMS . #myserifamily #dyxyvicsale #dyxycosmetics #dyxyskincare #dyxyamal #dyxyhalalcosmetics #dyxysingapore #usahawanDYXY #cantik3minitdenganDYXY #berkilatmacambabydenganDYXY #thereisalwayslovewithDYXY

Yesterday
VIC 2.0 SALE!! Extended due to hig demand!! ITEMS ALL INSTOCK!! FREE GIFT in all the 4 sets! Each FREE GIFT worth more than $20!! Hurry get your sets today!!! PM OR WA Yanie 90231599 to purchase 💞 #daisy_luxe#teamyanie#dyxyteamyanie#M0012435#myserifamily #dyxycosmetics #cantik3minitdengandyxy#dyxysingapore#dyxyskincare
0 likes 0

VIC 2.0 SALE!! Extended due to hig demand!! ITEMS ALL INSTOCK!! FREE GIFT in all the 4 sets! Each FREE GIFT worth more than $20!! Hurry get your sets today!!! PM OR WA Yanie 90231599 to purchase 💞 #daisy_luxe #teamyanie #dyxyteamyanie #M0012435 #myserifamily #dyxycosmetics #cantik3minitdengandyxy #dyxysingapore #dyxyskincare

Yesterday
VIC 2.0 SALE!! Extended due to hig demand!! ITEMS ALL INSTOCK!! FREE GIFT in all the 4 sets! Each FREE GIFT worth more than $20!! Hurry get your sets today!!! PM OR WA Yanie 90231599 to purchase 💞 #daisy_luxe#teamyanie#dyxyteamyanie#M0012435#myserifamily #dyxycosmetics #cantik3minitdengandyxy#dyxysingapore#dyxyskincare
0 likes 0

VIC 2.0 SALE!! Extended due to hig demand!! ITEMS ALL INSTOCK!! FREE GIFT in all the 4 sets! Each FREE GIFT worth more than $20!! Hurry get your sets today!!! PM OR WA Yanie 90231599 to purchase 💞 #daisy_luxe #teamyanie #dyxyteamyanie #M0012435 #myserifamily #dyxycosmetics #cantik3minitdengandyxy #dyxysingapore #dyxyskincare

Yesterday
VIC 2.0 SALE!! Extended due to hig demand!! ITEMS ALL INSTOCK!! FREE GIFT in all the 4 sets! Each FREE GIFT worth more than $20!! Hurry get your sets today!!! PM OR WA Yanie 90231599 to purchase 💞 #daisy_luxe#teamyanie#dyxyteamyanie#M0012435#myserifamily #dyxycosmetics #cantik3minitdengandyxy#dyxysingapore#dyxyskincare
1 likes 0

VIC 2.0 SALE!! Extended due to hig demand!! ITEMS ALL INSTOCK!! FREE GIFT in all the 4 sets! Each FREE GIFT worth more than $20!! Hurry get your sets today!!! PM OR WA Yanie 90231599 to purchase 💞 #daisy_luxe #teamyanie #dyxyteamyanie #M0012435 #myserifamily #dyxycosmetics #cantik3minitdengandyxy #dyxysingapore #dyxyskincare

Yesterday
VIC 2.0 SALE!! Extended due to hig demand!! ITEMS ALL INSTOCK!! FREE GIFT in all the 4 sets! Each FREE GIFT worth more than $20!! Hurry get your sets today!!! PM OR WA Yanie 90231599 to purchase 💞 #daisy_luxe#teamyanie#dyxyteamyanie#M0012435#myserifamily #dyxycosmetics #cantik3minitdengandyxy#dyxysingapore#dyxyskincare
2 likes 0

VIC 2.0 SALE!! Extended due to hig demand!! ITEMS ALL INSTOCK!! FREE GIFT in all the 4 sets! Each FREE GIFT worth more than $20!! Hurry get your sets today!!! PM OR WA Yanie 90231599 to purchase 💞 #daisy_luxe #teamyanie #dyxyteamyanie #M0012435 #myserifamily #dyxycosmetics #cantik3minitdengandyxy #dyxysingapore #dyxyskincare

Yesterday
VIC 2.0 SALE!! Extended due to hig demand!! ITEMS ALL INSTOCK!! FREE GIFT in all the 4 sets! Each FREE GIFT worth more than $20!! Hurry get your sets today!!! PM OR WA Yanie 90231599 to purchase 💞 #daisy_luxe#teamyanie#dyxyteamyanie#M0012435#myserifamily #dyxycosmetics #cantik3minitdengandyxy#dyxysingapore#dyxyskincare
2 likes 0

VIC 2.0 SALE!! Extended due to hig demand!! ITEMS ALL INSTOCK!! FREE GIFT in all the 4 sets! Each FREE GIFT worth more than $20!! Hurry get your sets today!!! PM OR WA Yanie 90231599 to purchase 💞 #daisy_luxe #teamyanie #dyxyteamyanie #M0012435 #myserifamily #dyxycosmetics #cantik3minitdengandyxy #dyxysingapore #dyxyskincare

Yesterday
VIC 2.0 SALE!! Extended due to hig demand!! ITEMS ALL INSTOCK!! FREE GIFT in all the 4 sets! Each FREE GIFT worth more than $20!! Hurry get your sets today!!! PM OR WA Yanie 90231599 to purchase 💞 #daisy_luxe#teamyanie#dyxyteamyanie#M0012435#myserifamily #dyxycosmetics #cantik3minitdengandyxy#dyxysingapore#dyxyskincare
1 likes 0

VIC 2.0 SALE!! Extended due to hig demand!! ITEMS ALL INSTOCK!! FREE GIFT in all the 4 sets! Each FREE GIFT worth more than $20!! Hurry get your sets today!!! PM OR WA Yanie 90231599 to purchase 💞 #daisy_luxe #teamyanie #dyxyteamyanie #M0012435 #myserifamily #dyxycosmetics #cantik3minitdengandyxy #dyxysingapore #dyxyskincare

Yesterday
.Alhamdulillah, seeing my beloved customer @zira_zaren happy, i feel more happierrrrr 😍💯💓.Ini la Wajah Ceria DYXY❣️.So korang kalau nak nampak cantik dan ceria seceria sis kita ni.. Jommmm dapatkan DYXY sekarang❣️..VIC SALE HWAITINGGGG 💯💥...#myserifamily #dyxycosmetics #dyxyblackbox #dyxyvicsale #dyxylovers💖 #dyxysingapore #dyxyskincare #usahawanDYXY #cantik3minitdenganDYXY #berkilatmacambabydenganDYXY #thereisalwayslovewithdyxy #dyxyviral #dyxyamal #dyxytestimoni
4 likes 0

. Alhamdulillah, seeing my beloved customer @zira_zaren happy, i feel more happierrrrr 😍💯💓 . Ini la Wajah Ceria DYXY❣️ . So korang kalau nak nampak cantik dan ceria seceria sis kita ni.. Jommmm dapatkan DYXY sekarang❣️. . VIC SALE HWAITINGGGG 💯💥 . . . #myserifamily #dyxycosmetics #dyxyblackbox #dyxyvicsale #dyxylovers💖 #dyxysingapore #dyxyskincare #usahawanDYXY #cantik3minitdenganDYXY #berkilatmacambabydenganDYXY #thereisalwayslovewithdyxy #dyxyviral #dyxyamal #dyxytestimoni

2 days ago
.Jimat sebab DYXY BC Cream ni bukan sahaja dijadikan sebagai Bedak harian kita....Tapi bole jadi sebagai sunblock sbb ianya ada SPF50, dan bole juga dijadikan sebagai concealer atau shading jugaaa... Wow💯💥.DYXY MULTI FUNCTION LAHHH❣️❣️❣️..Whatsapp Seri Sekarang💥91427153💥.#myserifamily #dyxycosmetics #dyxyskincare #dyxytestimoni #dyxybccreambydyana #dyxyhalalcosmetics #cantik3minitdenganDYXY #berkilatmacambabydenganDYXY #thereisalwayslovewithdyxy #dyxyamal #usahawanDYXY
3 likes 0

. Jimat sebab DYXY BC Cream ni bukan sahaja dijadikan sebagai Bedak harian kita... . Tapi bole jadi sebagai sunblock sbb ianya ada SPF50, dan bole juga dijadikan sebagai concealer atau shading jugaaa... Wow💯💥 . DYXY MULTI FUNCTION LAHHH❣️❣️❣️ . . Whatsapp Seri Sekarang 💥91427153💥 . #myserifamily #dyxycosmetics #dyxyskincare #dyxytestimoni #dyxybccreambydyana #dyxyhalalcosmetics #cantik3minitdenganDYXY #berkilatmacambabydenganDYXY #thereisalwayslovewithdyxy #dyxyamal #usahawanDYXY

2 days ago
.Tiada keraguan lagi....Sertai DYXY #myserifamily sekarang untuk mendapatkan kepuasan Financial Freedom anda❣️.•Anda seorang suri rumah?•Anda seorang pekerja yg ingin melakukan side income?•Anda penganggur?•Anda memiliki masalah hutang yang mustahil utk dilunaskan kerana gaji tidak mencukupi?•Anda seorang pelajar? (18thn ke bawah sila minta persetujuan ibu bapa).InsyaAllah, saya telah buktikan income saya. Kini anda pula❣️❣️❣️ Jangan tunggu lagi atau anda akan terus membuang masa atas rezeki yg ada di depan mata..WHATSAPP SERI SEKARANG utk appointment 💥91427153💥.#myserifamilyagent #dyxyrecruit #myserifamily #dyxyinternational #dyxysingapore #usahawanDYXY #dyxyindonesia #dyxymalaysia #dyxyvicsale
3 likes 0

. Tiada keraguan lagi... . Sertai DYXY #myserifamily sekarang untuk mendapatkan kepuasan Financial Freedom anda❣️ . •Anda seorang suri rumah? •Anda seorang pekerja yg ingin melakukan side income? •Anda penganggur? •Anda memiliki masalah hutang yang mustahil utk dilunaskan kerana gaji tidak mencukupi? •Anda seorang pelajar? (18thn ke bawah sila minta persetujuan ibu bapa) . InsyaAllah, saya telah buktikan income saya. Kini anda pula❣️❣️❣️ Jangan tunggu lagi atau anda akan terus membuang masa atas rezeki yg ada di depan mata. . WHATSAPP SERI SEKARANG utk appointment 💥91427153💥 . #myserifamilyagent #dyxyrecruit #myserifamily #dyxyinternational #dyxysingapore #usahawanDYXY #dyxyindonesia #dyxymalaysia #dyxyvicsale

2 days ago
.Good Morning #dyxylovers💖.Jom saksikan video wajah ceria bersama DYXY.Pastikan anda dapatkan DYXY sementara VIC SALE sedang berlangsung tau. 😍 VIC Sale berakhir pada 30 Nov ini...💗💗💗..Whatsapp Seri di 91427153....#dyxyvicsale #myserifamily #dyxycosmetics #dyxyskincare #dyxyhalalcosmetics #dyxyblackbox #dyxytestimoni #cantik3minitdenganDYXY #berkilatmacambabydenganDYXY #thereisalwayslovewithdyxy #dyxyamal
10 likes 0

. Good Morning #dyxylovers💖 . Jom saksikan video wajah ceria bersama DYXY . Pastikan anda dapatkan DYXY sementara VIC SALE sedang berlangsung tau. 😍 VIC Sale berakhir pada 30 Nov ini...💗💗💗 . . Whatsapp Seri di 91427153. . . . #dyxyvicsale #myserifamily #dyxycosmetics #dyxyskincare #dyxyhalalcosmetics #dyxyblackbox #dyxytestimoni #cantik3minitdenganDYXY #berkilatmacambabydenganDYXY #thereisalwayslovewithdyxy #dyxyamal

2 days ago
DYXY SKINCARE 3 in 1 adalah formula teknologi baru dari Japan & mengandungi bahan-bahan natural ekstrak dari tumbuhan & buahan yang di import dari France 💙 DYXY Bubble Cleanser💙 DYXY Essencer Toner💙 DYXY Nourishing SerumKELEBIHAN🌺 Sesuai utk semua jenis kulit🌺 Formulasi lembut mousse cleanser🌺 Anti Sensitif/anti radang🌺 Pati Serum botanikal dpt mencerahkan kulit🌺 Mengurangkan garisan halus & kedutan di muka🌺 Memberi kelembapan & melembutkan kulit muka🌺 Sgt efektif utk menghidrasi kulitKANDUNGAN💗 Chamomile Extract💗 Oat Protein💗 Centella Asiatica Extract (Pegaga)💗 Purslane Extract💗 Cornflower💗 Greentea Extract💗 Coconut oil💗 Jojoba Esters💗 Japanese Knotwee💯Free Fragrance Extract💯Free Animal Extract💯KKM & GMP CertifiedUntuk info lanjut boleh klik je link di bawah 👇www.wasap.my/6590182244/DYXYskincare#dyxyskincare#dyxylover#teamyanie#marsha_creations#myserifamily#dyxyteamyanie
1 likes 0

DYXY SKINCARE 3 in 1 adalah formula teknologi baru dari Japan & mengandungi bahan-bahan natural ekstrak dari tumbuhan & buahan yang di import dari France 💙 DYXY Bubble Cleanser 💙 DYXY Essencer Toner 💙 DYXY Nourishing Serum KELEBIHAN 🌺 Sesuai utk semua jenis kulit 🌺 Formulasi lembut mousse cleanser 🌺 Anti Sensitif/anti radang 🌺 Pati Serum botanikal dpt mencerahkan kulit 🌺 Mengurangkan garisan halus & kedutan di muka 🌺 Memberi kelembapan & melembutkan kulit muka 🌺 Sgt efektif utk menghidrasi kulit KANDUNGAN 💗 Chamomile Extract 💗 Oat Protein 💗 Centella Asiatica Extract (Pegaga) 💗 Purslane Extract 💗 Cornflower 💗 Greentea Extract 💗 Coconut oil 💗 Jojoba Esters 💗 Japanese Knotwee 💯Free Fragrance Extract 💯Free Animal Extract 💯KKM & GMP Certified Untuk info lanjut boleh klik je link di bawah 👇 www.wasap.my/6590182244/DYXYskincare #dyxyskincare #dyxylover #teamyanie #marsha_creations #myserifamily #dyxyteamyanie

2 days ago
1/3
11 likes 0

. ALHAMDULILLAH😍😍😍 . DYXY SUPER PROGRAM (DSP) Sangat² mantap❣️❣️❣️💯💥 . Terima kasih DYXY, Terima kasih Puan Founder DYXY kesayanganku @dyanaroslan dan Tuan CEO DYXY @shafhhafizz atas penghargaan ini. . DSP REALLY WORTH IT❣️💗💖 . . . #dsp #dyxysuperprogram #dyxyacademy #myserifamily #dyxysingapore #dyxylovers💖 #dyxycosmetics #dyxyskincare #dyxyhalalcosmetics #thereisalwayslovewithdyxy #dyxyamal #cantik3minitdenganDYXY #berkilatmacambabydenganDYXY

3 days ago
Advertisement
Made with and