Tiktogram

Instagram at your fingertips with Tiktogram!

A space for you to develop

Highlights of @shero_academy

Advertisement

Instagram post's of @shero_academy

The understanding of the good architecture of code comes from a strong foundation in Object-Oriented Programming. In this course, you will get object-oriented programming (OOP) principles for PHP.Shero Academy | A space for you to develop!Visit shero.al to register today.....#magento #php #sheroalbania #sherocommerce #tirana #albania #developer #programming #coding #programmer #code #html #css #coder #webdeveloper #technology #webdesign
263 likes 0

The understanding of the good architecture of code comes from a strong foundation in Object-Oriented Programming. In this course, you will get object-oriented programming (OOP) principles for PHP. Shero Academy | A space for you to develop! Visit shero.al to register today . . . . . #magento #php #sheroalbania #sherocommerce #tirana #albania #developer #programming #coding #programmer #code #html #css #coder #webdeveloper #technology #webdesign

2 weeks ago
Learn Magento and eCommerce from industry professionals.Visit shero.al fro more details........#magento #php #sheroalbania #sheroacademy #ecommerce #tirana #albania #developer #programming #coding #programmer #code #html #css #coder #webdeveloper #technology #webdesign
20 likes 1

Learn Magento and eCommerce from industry professionals . Visit shero.al fro more details . . . . . . . . #magento #php #sheroalbania #sheroacademy #ecommerce #tirana #albania #developer #programming #coding #programmer #code #html #css #coder #webdeveloper #technology #webdesign

5 weeks ago
#magentodevelopers 💪
31 likes 0
last month
Shero Academy prepared 4 courses for you, where you will be able to learn about Magento and PHP development from industry professionals.Visit shero.al for more details.....#magento #php #sheroalbania #sherocommerce #tirana #albania #developer #programming #coding #programmer #code #html #css #coder #webdeveloper #technology #webdesign
22 likes 0

Shero Academy prepared 4 courses for you, where you will be able to learn about Magento and PHP development from industry professionals. Visit shero.al for more details . . . . . #magento #php #sheroalbania #sherocommerce #tirana #albania #developer #programming #coding #programmer #code #html #css #coder #webdeveloper #technology #webdesign

last month
🎓🎓🎓Visit shero.al for PHP and Magento courses. 🎓🎓🎓......#magento #sheroacademy #php #sheroalbania #tirana #albania #developer #programming #coding #programmer #code #html #css #coder #webdeveloper #technology #webdesign
27 likes 2

🎓🎓🎓Visit shero.al for PHP and Magento courses. 🎓🎓🎓 . . . . . . #magento #sheroacademy #php #sheroalbania #tirana #albania #developer #programming #coding #programmer #code #html #css #coder #webdeveloper #technology #webdesign

last month
Shero Academy prepared 4 courses for you, where you will be able to learn about Magento and PHP development from industry professionals.Visit shero.al for more details.....#magento #php #sheroalbania #sherocommerce #tirana #albania #developer #programming #coding #programmer #code #html #css #coder #webdeveloper #technology #webdesign
23 likes 0

Shero Academy prepared 4 courses for you, where you will be able to learn about Magento and PHP development from industry professionals. Visit shero.al for more details . . . . . #magento #php #sheroalbania #sherocommerce #tirana #albania #developer #programming #coding #programmer #code #html #css #coder #webdeveloper #technology #webdesign

last month
The understanding of the good architecture of code comes from a strong foundation in Object Oriented Programming. In this course, you will get object-oriented programming (OOP) principles for PHP.Shero Academy | A space for you develop!........#magento #sheroalbania #sheroacademy #albania #tirana #php #html #css #javascript #programming #java #python #webdesign #coding #software #webdevelopment #code #webdeveloper #programmer #developer #softwaredeveloper #coder #android #development #mysql #webdesigner #wordpress #computer
266 likes 1

The understanding of the good architecture of code comes from a strong foundation in Object Oriented Programming. In this course, you will get object-oriented programming (OOP) principles for PHP. Shero Academy | A space for you develop! . . . . . . . . #magento #sheroalbania #sheroacademy #albania #tirana #php #html #css #javascript #programming #java #python #webdesign #coding #software #webdevelopment #code #webdeveloper #programmer #developer #softwaredeveloper #coder #android #development #mysql #webdesigner #wordpress #computer

shopfromnet021 😍❤️👌Nice i like it.Looking amazing..nice .

last month
#4years #sheroteam
72 likes 2
last month
#certified 🎓👏
34 likes 0

#certified 🎓👏

last month
Ji i shpejtë dhe rrëmbe vendin tënd!Ne kujdesemi për cilësinë, kështu që vetëm 5 persona mund të futen në 1 kurs.........#magento #sheroalbania #sheroacademy #albania #tirana #php #html #css #javascript #programming #java #python #webdesign #coding #software #webdevelopment #code #webdeveloper #programmer #developer #softwaredeveloper #coder #android #development #mysql #webdesigner #wordpress #computer
415 likes 0
last month
Shero Commerce ofron intership falas.Përfitime:- Zhvillimi profesional- Njohuni me botën e programimit dhe metodologjitë e punës- Mundësi punësimiKushtet:- Të jeni në vazhdim të studimeve- Njohuri të mirë të gjuhës anglezeNa kontaktoni në mesazh pë me shumë informacion dhe për të aplikuar#magento #inteship #sheroalbania #sheroacademy #albania #tirana #php #html #css #javascript #programming #java #python #webdesign #coding #software #webdevelopment #code #webdeveloper #programmer #developer #softwaredeveloper #coder #android #development #mysql #webdesigner #wordpress #computer
43 likes 2

Shero Commerce ofron intership falas. Përfitime: - Zhvillimi profesional - Njohuni me botën e programimit dhe metodologjitë e punës - Mundësi punësimi Kushtet: - Të jeni në vazhdim të studimeve - Njohuri të mirë të gjuhës angleze Na kontaktoni në mesazh pë me shumë informacion dhe për të aplikuar #magento #inteship #sheroalbania #sheroacademy #albania #tirana #php #html #css #javascript #programming #java #python #webdesign #coding #software #webdevelopment #code #webdeveloper #programmer #developer #softwaredeveloper #coder #android #development #mysql #webdesigner #wordpress #computer

July 2019
🏖☀️🏄‍♀️😎👙 No smoking. Only nice vacation pics 🏖☀️🏄‍♀️😎👙.........#summer  #sun #instagood #travel #photography #beach  #sea #instagram #summervibes #sunset  #holiday #magento #sheroacademy #php #sheroalbania #tirana #albania #developer #programming #coding #programmer #code #html #css #coder #webdeveloper #technology #webdesign
37 likes 2
July 2019
🐘🐘The elePHPant was created by Vincent Pointier in 2001 based on an idea that he had in 1999 for a word that combined elephant with PHP. Therefore he created the word elePHPant. That is the correct name for the PHP mascot that he created and we all love and want to have at least one.🐘🐘........#magento #sheroalbania #sheroacademy #albania #tirana #php #html #css #javascript #programming #java #python #webdesign #coding #software #webdevelopment #code #webdeveloper #programmer #developer #softwaredeveloper #coder #android #development #mysql #webdesigner #wordpress #computer
31 likes 2

🐘🐘The elePHPant was created by Vincent Pointier in 2001 based on an idea that he had in 1999 for a word that combined elephant with PHP. Therefore he created the word elePHPant. That is the correct name for the PHP mascot that he created and we all love and want to have at least one.🐘🐘 . . . . . . . . #magento #sheroalbania #sheroacademy #albania #tirana #php #html #css #javascript #programming #java #python #webdesign #coding #software #webdevelopment #code #webdeveloper #programmer #developer #softwaredeveloper #coder #android #development #mysql #webdesigner #wordpress #computer

July 2019
🎓🎓Shero Academy ofron për ju 4 kurse, ku ju mund të mësoni rreth zhvillimit të Magento dhe PHP nga profesionistë të industrisë.Vende të limituara. Apliko tani në shero.al🎓🎓........#magento #sheroacademy #php #sheroalbania #tirana #albania #developer #programming #coding #programmer #code #html #css #coder #webdeveloper #technology #webdesign
167 likes 0

🎓🎓Shero Academy ofron për ju 4 kurse, ku ju mund të mësoni rreth zhvillimit të Magento dhe PHP nga profesionistë të industrisë. Vende të limituara. Apliko tani në shero.al🎓🎓 . . . . . . . . #magento #sheroacademy #php #sheroalbania #tirana #albania #developer #programming #coding #programmer #code #html #css #coder #webdeveloper #technology #webdesign

June 2019
Kursi i radhës:PHP Object Oriented: 24 Qershor 2019Ji i shpejtë dhe rrëmbe vendin tënd!Ne kujdesemi për cilësinë, kështu që vetëm 5 persona mund të futen në 1 kurs.........#sheroacademy #Magento #php #programim #startup #business #entrepreneur #marketing #entrepreneurship #success #digitalmarketing #albania #tirana #kosova #shqiperia #shqip #durres #ferizaj #gjakova #peja #albanian #shqipe #shqiperi #tirane #shqiptar
53 likes 4

Kursi i radhës: PHP Object Oriented: 24 Qershor 2019 Ji i shpejtë dhe rrëmbe vendin tënd! Ne kujdesemi për cilësinë, kështu që vetëm 5 persona mund të futen në 1 kurs. . . . . . . . . #sheroacademy #Magento #php #programim #startup #business #entrepreneur #marketing #entrepreneurship #success #digitalmarketing #albania #tirana #kosova #shqiperia #shqip #durres #ferizaj #gjakova #peja #albanian #shqipe #shqiperi #tirane #shqiptar

June 2019
Shero Academy prepared 4 courses for you, where you will be able to learn about Magento and PHP development from industry professionals.Visit shero.al for more details.....#magento #php #sheroalbania #sherocommerce #tirana #albania #developer #programming #coding #programmer #code #html #css #coder #webdeveloper #technology #webdesign
37 likes 0

Shero Academy prepared 4 courses for you, where you will be able to learn about Magento and PHP development from industry professionals. Visit shero.al for more details . . . . . #magento #php #sheroalbania #sherocommerce #tirana #albania #developer #programming #coding #programmer #code #html #css #coder #webdeveloper #technology #webdesign

June 2019
Shero Academy prepared 4 courses for you, where you will be able to learn about Magento and PHP development from industry professionals.Visit shero.al for more details.....#magento #php #sheroalbania #sherocommerce #tirana #albania #developer #programming #coding #programmer #code #html #css #coder #webdeveloper #technology #webdesign
41 likes 1

Shero Academy prepared 4 courses for you, where you will be able to learn about Magento and PHP development from industry professionals. Visit shero.al for more details . . . . . #magento #php #sheroalbania #sherocommerce #tirana #albania #developer #programming #coding #programmer #code #html #css #coder #webdeveloper #technology #webdesign

June 2019
Advertisement
Made with and