Advertisement

Recent instagram post's tagged with #wawaserum

1/2
1 likes 0

Malas nak bersiap lama ii sebab dah lambat nak pi event . Simple but nice dari ee cushion faundation ,blusher dari dreambox ,dan lipmate cod london♥️. Last tu saja je buat muka garang,hehehehe😝 . #wawaeyebrowliner #teamdayahjo #wawaeyebrow #wawaeyeliner #wawacosmetics #wawamakeupkit  #wawacosmetics  #wawazainal  #maduturkey  #wawacleanser #wawaserum #onlineshopping  #maduajaibturkey #wawafantasydream #trustedagent #limitededition #skincaretips #wawazainal #airelzafrel #sayajualsayaguna #wawagreenteaserum #wawaeecushionfaundation #wawaeecushion #longdistancerelationship

3 minutes ago
Gabungan 4 ekstrak tumbuh-tumbuhan yg utama menjadikan kulit anda lebih sihat dengan advance serum bougas🌾🌾 SAKURA🌿Membantu mengurangkan keradangan kulit🌿Membaiki sel kulit mati🌿Melembabkan kulit serta merawat kulit dari kusamSCUTELLARIA BAICALENSIS🌿Merawar kulit seperti jerawat, eczema, kanser kulit & keradangan🌿Manfaat utama(antikanser/kanser kulit)PEONI🌿Membantu melancarkan aliran darah pada kulit sekaligus rawat kulit dari dalam&bertindak ejen pelindung kulit.SAXIFRAGA🌿Mencerahkan kulit🌿Anti penuaan &antioksidan🌿mengecilkan pori-pori-#bougasbeauty #bougasserum #bougasselangor #bougasbeautyputrajaya #bougasscrub #bougasbeautyhq  #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasserum  #ainaaserum #facescrub #bougasbeautyfacescrub #wawaserum #AgenBougasWanted#serummurah #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser#bougasteameikinismail #bougasteamqueen #bougasbandarbarubangi #bougasbeautyserdang #bougasbeautykajang #bougasbeautyserikembangan#bougasbeautysendayan#bougasbeautybandarserisendayan#bougasbeautysuriaman3#bougasbeautyuniten#StokisBougasWanted
0 likes 0

Gabungan 4 ekstrak tumbuh-tumbuhan yg utama menjadikan kulit anda lebih sihat dengan advance serum bougas🌾🌾 SAKURA 🌿Membantu mengurangkan keradangan kulit 🌿Membaiki sel kulit mati 🌿Melembabkan kulit serta merawat kulit dari kusam SCUTELLARIA BAICALENSIS 🌿Merawar kulit seperti jerawat, eczema, kanser kulit & keradangan 🌿Manfaat utama(antikanser/kanser kulit) PEONI 🌿Membantu melancarkan aliran darah pada kulit sekaligus rawat kulit dari dalam&bertindak ejen pelindung kulit. SAXIFRAGA 🌿Mencerahkan kulit 🌿Anti penuaan &antioksidan 🌿mengecilkan pori-pori - #bougasbeauty #bougasserum #bougasselangor #bougasbeautyputrajaya #bougasscrub #bougasbeautyhq #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasserum #ainaaserum #facescrub #bougasbeautyfacescrub #wawaserum #AgenBougasWanted #serummurah #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougasteameikinismail #bougasteamqueen #bougasbandarbarubangi #bougasbeautyserdang #bougasbeautykajang #bougasbeautyserikembangan #bougasbeautysendayan #bougasbeautybandarserisendayan #bougasbeautysuriaman3 #bougasbeautyuniten #StokisBougasWanted

6 minutes ago
Gabungan 4 ekstrak tumbuh-tumbuhan yg utama menjadikan kulit anda lebih sihat dengan advance serum bougas🌾🌾 SAKURA🌿Membantu mengurangkan keradangan kulit🌿Membaiki sel kulit mati🌿Melembabkan kulit serta merawat kulit dari kusamSCUTELLARIA BAICALENSIS🌿Merawar kulit seperti jerawat, eczema, kanser kulit & keradangan🌿Manfaat utama(antikanser/kanser kulit)PEONI🌿Membantu melancarkan aliran darah pada kulit sekaligus rawat kulit dari dalam&bertindak ejen pelindung kulit.SAXIFRAGA🌿Mencerahkan kulit🌿Anti penuaan &antioksidan🌿mengecilkan pori-pori-#bougasbeauty #bougasserum #bougasselangor #bougasbeautyputrajaya #bougasscrub #bougasbeautyhq  #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasserum  #ainaaserum #facescrub #bougasbeautyfacescrub #wawaserum #AgenBougasWanted#serummurah #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser#bougasteameikinismail #bougasteamqueen #bougasbandarbarubangi #bougasbeautyserdang #bougasbeautykajang #bougasbeautyserikembangan#bougasbeautysendayan#bougasbeautybandarserisendayan#bougasbeautysuriaman3#bougasbeautyuniten#StokisBougasWanted
1 likes 0

Gabungan 4 ekstrak tumbuh-tumbuhan yg utama menjadikan kulit anda lebih sihat dengan advance serum bougas🌾🌾 SAKURA 🌿Membantu mengurangkan keradangan kulit 🌿Membaiki sel kulit mati 🌿Melembabkan kulit serta merawat kulit dari kusam SCUTELLARIA BAICALENSIS 🌿Merawar kulit seperti jerawat, eczema, kanser kulit & keradangan 🌿Manfaat utama(antikanser/kanser kulit) PEONI 🌿Membantu melancarkan aliran darah pada kulit sekaligus rawat kulit dari dalam&bertindak ejen pelindung kulit. SAXIFRAGA 🌿Mencerahkan kulit 🌿Anti penuaan &antioksidan 🌿mengecilkan pori-pori - #bougasbeauty #bougasserum #bougasselangor #bougasbeautyputrajaya #bougasscrub #bougasbeautyhq #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasserum #ainaaserum #facescrub #bougasbeautyfacescrub #wawaserum #AgenBougasWanted #serummurah #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougasteameikinismail #bougasteamqueen #bougasbandarbarubangi #bougasbeautyserdang #bougasbeautykajang #bougasbeautyserikembangan #bougasbeautysendayan #bougasbeautybandarserisendayan #bougasbeautysuriaman3 #bougasbeautyuniten #StokisBougasWanted

6 minutes ago
KEMANA PUN MUKA NAMPAK BERSERI2 JER.. APA RAHSIANYA? ✨.#happyweekend Korang!Jom tengok wayang! 🍿.Nak jenjalan tengok WAYANG ke tu? Ajom Kita try makeup looks yang simple but still shoo nais cenggini..😘. #wawaeyebrowliner untuk kening yg on point dan efek eyewing kat hujung kelopak mata untuk nmapak mata tu lebih vass!#wawamakeupkit untuk eyeshadow Dan shading nak kasi mata tu lebih berseghii!.#wawaeecushion pulak boleh cover cela dan nampak Muka lebih peloles!.#wawaduolipmatte kita guna Kod Bold edition.. fuhh letops sangat kan?. Okeh dah ready tengok wayang cite apa harini eh?🔥.. Nak try #wawacosmetics Ajommm tekan je no kat link @sislawoo.my ..#teamgojez #wawacosmetics #wawazainal#arielzafril #wawaserum#wawacleanser #muamalaysia#sayajualonline#igshopmalaysia#aurainsta #ajimaura#terapiinstagram#DramaSweetDreams #elfiraloy#ctdk#mirafilzah#benamir#neelofa
3 likes 0

KEMANA PUN MUKA NAMPAK BERSERI2 JER.. APA RAHSIANYA? ✨ . #happyweekend Korang! Jom tengok wayang! 🍿 . Nak jenjalan tengok WAYANG ke tu? Ajom Kita try makeup looks yang simple but still shoo nais cenggini..😘 . #wawaeyebrowliner untuk kening yg on point dan efek eyewing kat hujung kelopak mata untuk nmapak mata tu lebih vass! #wawamakeupkit untuk eyeshadow Dan shading nak kasi mata tu lebih berseghii! . #wawaeecushion pulak boleh cover cela dan nampak Muka lebih peloles! . #wawaduolipmatte kita guna Kod Bold edition.. fuhh letops sangat kan? . Okeh dah ready tengok wayang cite apa harini eh?🔥 . . Nak try #wawacosmetics Ajommm tekan je no kat link @sislawoo.my . . #teamgojez #wawacosmetics #wawazainal #arielzafril #wawaserum #wawacleanser #muamalaysia #sayajualonline #igshopmalaysia #aurainsta #ajimaura #terapiinstagram #DramaSweetDreams #elfiraloy #ctdk #mirafilzah #benamir #neelofa

19 minutes ago
Gabungan 4 ekstrak tumbuh-tumbuhan yg utama menjadikan kulit anda lebih sihat dengan advance serum bougas.. 🌾🌾 SAKURA🌿Membantu mengurangkan keradangan kulit🌿Membaiki sel kulit mati🌿Melembabkan kulit serta merawat kulit dari kusamSCUTELLARIA BAICALENSIS🌿Merawar kulit seperti jerawat, eczema, kanser kulit & keradangan🌿Manfaat utama(antikanser/kanser kulit)PEONI🌿Membantu melancarkan aliran darah pada kulit sekaligus rawat kulit dari dalam&bertindak ejen pelindung kulit.SAXIFRAGA🌿Mencerahkan kulit🌿Anti penuaan &antioksidan🌿mengecilkan pori-pori..#bougasbeauty #nakglowingjombougas #bougasbeautypahang #bougasbeautykuantan #bougaskuantan #bougasbatupahat #bougaskemaman #cemburuseorangperempuan #bougasserum #ainaaserum #wawaserum #elfiraloy #elfaris #codkuantan #zizanrazak #maharajalawakmega #alifsatar #meletop #neelofa #bougasteamqueen #mirafilzah #tipskecantikan #bougasfacescrub #elfaris #elfiraxfaris #kuantanpahang #muakuantan #agentwantedmalaysia #agentmalaysia
4 likes 2

Gabungan 4 ekstrak tumbuh-tumbuhan yg utama menjadikan kulit anda lebih sihat dengan advance serum bougas . . 🌾🌾 SAKURA 🌿Membantu mengurangkan keradangan kulit 🌿Membaiki sel kulit mati 🌿Melembabkan kulit serta merawat kulit dari kusam SCUTELLARIA BAICALENSIS 🌿Merawar kulit seperti jerawat, eczema, kanser kulit & keradangan 🌿Manfaat utama(antikanser/kanser kulit) PEONI 🌿Membantu melancarkan aliran darah pada kulit sekaligus rawat kulit dari dalam&bertindak ejen pelindung kulit. SAXIFRAGA 🌿Mencerahkan kulit 🌿Anti penuaan &antioksidan 🌿mengecilkan pori-pori . . #bougasbeauty #nakglowingjombougas #bougasbeautypahang #bougasbeautykuantan #bougaskuantan #bougasbatupahat #bougaskemaman #cemburuseorangperempuan #bougasserum #ainaaserum #wawaserum #elfiraloy #elfaris #codkuantan #zizanrazak #maharajalawakmega #alifsatar #meletop #neelofa #bougasteamqueen #mirafilzah #tipskecantikan #bougasfacescrub #elfaris #elfiraxfaris #kuantanpahang #muakuantan #agentwantedmalaysia #agentmalaysia

hana.humaira__ Wa terbaikla🔥💕🙌😍

45 minutes ago
Aduhhh! Kalau tgk muka dulu dgn sekarang jauh beza seperti semut dengan harimau.-Kulit muka saya gatal gatal. Penuh jerawat. Betul lah, tak konpiden langsung nak jumpe org. Lagi lagi kerja berjumpa ramai org.-Lepas beberapa hari sis pakai Advanced Serum, wahhh kulit makin licin! Eeeee sis suka sgttt 😍😍😍-Tak susah pun nak pkai. Walaupun sikit tp jimat sgt sebab takyah pakai banyak banyak. Boleh tahan 4 - 5 minggu.-Nak kulit cntik kena invest duit utk brg kecantikan muka tauu. Okay darlingClick link at bio to wasap me k! 😊#bougaskuantan #bougaspekan #bougasserum #bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #elfaris #elfiraloy #bougaslover #facescrub #bougasscrub #bougasfacescrub #elfira #jerawat #breakout #kulitkusam #skincare #glowing #kulitcerah #sunburn #halalskincare #ainaaserum #wawaserum #bougasagent #bougastestimoni #codkuantan #bougaspahang #bougasfeedback #AdvancedSerum
1 likes 0

Aduhhh! Kalau tgk muka dulu dgn sekarang jauh beza seperti semut dengan harimau. - Kulit muka saya gatal gatal. Penuh jerawat. Betul lah, tak konpiden langsung nak jumpe org. Lagi lagi kerja berjumpa ramai org. - Lepas beberapa hari sis pakai Advanced Serum, wahhh kulit makin licin! Eeeee sis suka sgttt 😍😍😍 - Tak susah pun nak pkai. Walaupun sikit tp jimat sgt sebab takyah pakai banyak banyak. Boleh tahan 4 - 5 minggu. - Nak kulit cntik kena invest duit utk brg kecantikan muka tauu. Okay darling Click link at bio to wasap me k! 😊 #bougaskuantan #bougaspekan #bougasserum #bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #elfaris #elfiraloy #bougaslover #facescrub #bougasscrub #bougasfacescrub #elfira #jerawat #breakout #kulitkusam #skincare #glowing #kulitcerah #sunburn #halalskincare #ainaaserum #wawaserum #bougasagent #bougastestimoni #codkuantan #bougaspahang #bougasfeedback #AdvancedSerum

1 hour ago
KEPADA PEREMPUAN YANG SUKAKAN FACIAL TREATMENT!--Korang ada tak dengar dengar cerita facial treatment ni kekadang ada yang ok dan ada yang tak ok? . "Saya dah pergi macam macam facial treatment. Buat treatment yang paling murah hingga mahal pun dah pernah.Tapi hasilnya tarakkk. Kulit muka makin teruk. Parut tak hilang hilang lepastu naik pulak jerawat. Berlumba lumba."-"Suatu hari tu saya dah terus rasa give up! Tak nak pergi mana mana facial treatment. Semua sama jerr. Pastu saya terbaca twitter kawan saya, kulit muka dia ya Allah cantik nyaaa. Makin peloles. Saya tanya dia, pergi facial treatment mana? Dia jawab 'facial treatment kat rumah je dengan menggunakan Bougas Beauty Advanced Serum'."-"Memula saya ingat kan dia memain, lepas tuh saya google Bougas Beauty Advanced Serum, saya tgk banyak giler feedback bagus2. Pastu saya try la 1 botol, and tgk lah hasil kulit saya! Eeeee bestnya!"-"Skrg dah tak perlu pegi facial treatment mahal mahal. Pakai jer Bougas Beauty Advanced Serum dah selesai."-Click link at bio to wasap me k! 😊#bougaskuantan #bougaspekan #bougasserum #bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #elfaris #elfiraloy #bougaslover #facescrub #bougasscrub #bougasfacescrub #elfira #jerawat #breakout #kulitkusam #skincare #glowing #kulitcerah #sunburn #halalskincare #ainaaserum #wawaserum #bougasagent #bougastestimoni #codkuantan #bougaspahang #bougasfeedback #AdvancedSerum
0 likes 0

KEPADA PEREMPUAN YANG SUKAKAN FACIAL TREATMENT! - - Korang ada tak dengar dengar cerita facial treatment ni kekadang ada yang ok dan ada yang tak ok? . "Saya dah pergi macam macam facial treatment. Buat treatment yang paling murah hingga mahal pun dah pernah.Tapi hasilnya tarakkk. Kulit muka makin teruk. Parut tak hilang hilang lepastu naik pulak jerawat. Berlumba lumba." - "Suatu hari tu saya dah terus rasa give up! Tak nak pergi mana mana facial treatment. Semua sama jerr. Pastu saya terbaca twitter kawan saya, kulit muka dia ya Allah cantik nyaaa. Makin peloles. Saya tanya dia, pergi facial treatment mana? Dia jawab 'facial treatment kat rumah je dengan menggunakan Bougas Beauty Advanced Serum'." - "Memula saya ingat kan dia memain, lepas tuh saya google Bougas Beauty Advanced Serum, saya tgk banyak giler feedback bagus2. Pastu saya try la 1 botol, and tgk lah hasil kulit saya! Eeeee bestnya!" - "Skrg dah tak perlu pegi facial treatment mahal mahal. Pakai jer Bougas Beauty Advanced Serum dah selesai." - Click link at bio to wasap me k! 😊 #bougaskuantan #bougaspekan #bougasserum #bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #elfaris #elfiraloy #bougaslover #facescrub #bougasscrub #bougasfacescrub #elfira #jerawat #breakout #kulitkusam #skincare #glowing #kulitcerah #sunburn #halalskincare #ainaaserum #wawaserum #bougasagent #bougastestimoni #codkuantan #bougaspahang #bougasfeedback #AdvancedSerum

1 hour ago
Pernah tak anda rasa rimas dgn kulit muka jerawat kemerah-merahan. Nak keluar rumah rasa sgt tak selesa. Macam nak duduk terperap dalam bilik dlm keadaan gelap.-Kadang tu, malu jgak la. Org asyik tengok-tengok. Paling tak best liang pori besar. Whitehead naik banyak especially kat hidung.-6 bulan pakai Advanced Serum, alhamdulillah sgt pori dah nampak bersih dan jerawat merah pun dah berkurangan! Yayy imma so happy.-Now tinggal nak pudarkan parut jerawat yg degil ni. Tak sabar nak raya dengan wajah yg baru, baju baru. Hehehe..Siapa nak dapat skin sihat  mcm kastemer kita nie?? Angkat tangan cepat 🙋!Click link at bio to wasap me k! 😊#bougaskuantan #bougaspekan #bougasserum #bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #elfaris #elfiraloy #bougaslover #facescrub #bougasscrub #bougasfacescrub #elfira #jerawat #breakout #kulitkusam #skincare #glowing #kulitcerah #sunburn #halalskincare #ainaaserum #wawaserum #bougasagent #bougastestimoni #codkuantan #bougaspahang #bougasfeedback #AdvancedSerum
0 likes 0

Pernah tak anda rasa rimas dgn kulit muka jerawat kemerah-merahan. Nak keluar rumah rasa sgt tak selesa. Macam nak duduk terperap dalam bilik dlm keadaan gelap. - Kadang tu, malu jgak la. Org asyik tengok-tengok. Paling tak best liang pori besar. Whitehead naik banyak especially kat hidung. - 6 bulan pakai Advanced Serum, alhamdulillah sgt pori dah nampak bersih dan jerawat merah pun dah berkurangan! Yayy imma so happy. - Now tinggal nak pudarkan parut jerawat yg degil ni. Tak sabar nak raya dengan wajah yg baru, baju baru. Hehehe. . Siapa nak dapat skin sihat mcm kastemer kita nie?? Angkat tangan cepat 🙋! Click link at bio to wasap me k! 😊 #bougaskuantan #bougaspekan #bougasserum #bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #elfaris #elfiraloy #bougaslover #facescrub #bougasscrub #bougasfacescrub #elfira #jerawat #breakout #kulitkusam #skincare #glowing #kulitcerah #sunburn #halalskincare #ainaaserum #wawaserum #bougasagent #bougastestimoni #codkuantan #bougaspahang #bougasfeedback #AdvancedSerum

1 hour ago
Bila tengok balik keadaan kulit muka dulu dan sekarang, jauh sangat beza.-Kalau dulu, liang pori yang besar dengan keadaan kulit muka kemerah merahan. Aduhh malu nak jumpa kawan kawan. 😔-Bila pakai makeup, nampak sesangat tak sekata. Tapi...-Lepas saya calit Advanced Serum selama sebulan, alhamdulillah merah merah dekat muka dah hilang 🤩-Hepi nya tak terkata. Rasa mcm nak lompat bintang. Liang pori pun nampak kecil dengan penjagaan kulit muka yang rapi dan konsisten.-Betul lah orang kata, kalau nak kulit cantik, jangan malas malas, kena rajin cuci muka. Korang yang belum pernah try produk Bougas mmg recommended sgt utk try. 👍Click link at bio to wasap me k! 😊#bougaskuantan #bougaspekan #bougasserum #bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #elfaris #elfiraloy #bougaslover #facescrub #bougasscrub #bougasfacescrub #elfira #jerawat #breakout #kulitkusam #skincare #glowing #kulitcerah #sunburn #halalskincare #ainaaserum #wawaserum #bougasagent #bougastestimoni #codkuantan #bougaspahang #bougasfeedback #AdvancedSerum
0 likes 0

Bila tengok balik keadaan kulit muka dulu dan sekarang, jauh sangat beza. - Kalau dulu, liang pori yang besar dengan keadaan kulit muka kemerah merahan. Aduhh malu nak jumpa kawan kawan. 😔 - Bila pakai makeup, nampak sesangat tak sekata. Tapi... - Lepas saya calit Advanced Serum selama sebulan, alhamdulillah merah merah dekat muka dah hilang 🤩 - Hepi nya tak terkata. Rasa mcm nak lompat bintang. Liang pori pun nampak kecil dengan penjagaan kulit muka yang rapi dan konsisten. - Betul lah orang kata, kalau nak kulit cantik, jangan malas malas, kena rajin cuci muka. Korang yang belum pernah try produk Bougas mmg recommended sgt utk try. 👍 Click link at bio to wasap me k! 😊 #bougaskuantan #bougaspekan #bougasserum #bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #elfaris #elfiraloy #bougaslover #facescrub #bougasscrub #bougasfacescrub #elfira #jerawat #breakout #kulitkusam #skincare #glowing #kulitcerah #sunburn #halalskincare #ainaaserum #wawaserum #bougasagent #bougastestimoni #codkuantan #bougaspahang #bougasfeedback #AdvancedSerum

1 hour ago
Pencuci yang bagus adalah pencuci muka yang kurang berbuih dan tak kan buatkan kulit muka korang ketat dan tegang. Agree? Get yours now okayyy 😎.*BOUGAS BEAUTY CLEANSER*Bougas Beauty Cleanser-- Tekstur yang sangat sangat lembut iaitu gel. Membersihkan segala kekotoran yang ada dekat kulit muka dan meninggalkan kesan yang lembut dan licin di mukaJom dm @bougasbeauty_ija@bougasbeauty_eda utk dptkannya..serius berbaloi2😍😍 #Bougasfacescrub #elfiraloy #elfmakeup #bougasbeautyserumofficial #bougasfacialcleanser #bougasfacescrubbest #wawaserum #ainaserum #cantikcantik #flawless #HALAL #KKM #sirim #bougasbest #bougasbeautykl #bougasbeautybatumuda #kemaskarbatumuda #freegift #bougaslover #trussedseller #terbaik #viral #serumbest #serumviral #no1 #malaysia #ernibougas #bougasteamqueen #kosmetik #demirindumu
1 likes 0

Pencuci yang bagus adalah pencuci muka yang kurang berbuih dan tak kan buatkan kulit muka korang ketat dan tegang. Agree? Get yours now okayyy 😎 . *BOUGAS BEAUTY CLEANSER* Bougas Beauty Cleanser-- Tekstur yang sangat sangat lembut iaitu gel. Membersihkan segala kekotoran yang ada dekat kulit muka dan meninggalkan kesan yang lembut dan licin di muka Jom dm @bougasbeauty_ija @bougasbeauty_eda utk dptkannya..serius berbaloi2😍😍 #Bougasfacescrub #elfiraloy #elfmakeup #bougasbeautyserumofficial #bougasfacialcleanser #bougasfacescrubbest #wawaserum #ainaserum #cantikcantik #flawless #HALAL #KKM #sirim #bougasbest #bougasbeautykl #bougasbeautybatumuda #kemaskarbatumuda #freegift #bougaslover #trussedseller #terbaik #viral #serumbest #serumviral #no1 #malaysia #ernibougas #bougasteamqueen #kosmetik #demirindumu

1 hour ago
It's a scrub day! Bead halus & bahan-bahan yang ada dalam #BougasFaceScrub sangat membantu untuk mengurangkan parut jerawat, mencerahkan kulit yang kusam & mengelakkan dari garis halus. .So what are you waiting for? Jom scrub sebelum tidur & jangan lupa pakai serum juga Click link at bio to wasap me k! 😊#bougaskuantan #bougaspekan #bougasserum #bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #elfaris #elfiraloy #bougaslover #facescrub #bougasscrub #bougasfacescrub #elfira #jerawat #breakout #kulitkusam #skincare #glowing #kulitcerah #sunburn #halalskincare #ainaaserum #wawaserum #bougasagent #bougastestimoni #codkuantan #bougaspahang #bougasfeedback #AdvancedSerum
0 likes 0

It's a scrub day! Bead halus & bahan-bahan yang ada dalam #BougasFaceScrub sangat membantu untuk mengurangkan parut jerawat, mencerahkan kulit yang kusam & mengelakkan dari garis halus. . So what are you waiting for? Jom scrub sebelum tidur & jangan lupa pakai serum juga Click link at bio to wasap me k! 😊 #bougaskuantan #bougaspekan #bougasserum #bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #elfaris #elfiraloy #bougaslover #facescrub #bougasscrub #bougasfacescrub #elfira #jerawat #breakout #kulitkusam #skincare #glowing #kulitcerah #sunburn #halalskincare #ainaaserum #wawaserum #bougasagent #bougastestimoni #codkuantan #bougaspahang #bougasfeedback #AdvancedSerum

1 hour ago
BEST NUDE LIPMATTE EVER ❗️🔥❗️ #wawaduolipmatte NUDE omg sukanyaaa 😭😭😭😭 ...#wawatravelkit #wawamascara #wawamaskara3d #wawabeauty #wawacosmeticshq #wawaserum
2 likes 0

BEST NUDE LIPMATTE EVER ❗️🔥❗️ #wawaduolipmatte NUDE omg sukanyaaa 😭😭😭😭 . . . #wawatravelkit #wawamascara #wawamaskara3d #wawabeauty #wawacosmeticshq #wawaserum

1 hour ago
PROJECT JUTAWAN WAWA COSMETICS-Kami Mencari 20 Mini Agent Sahaja Untuk Join Team Kami ❤️-✅ Group Coaching Diberikan✅ Bahan Marketing Disediakan✅ Untung Lebih RM10✅ Free Tshirt Wawa✅ Produk Laku Keras✅ Reward Untuk Top Agent✅ Dapat Berjumpa Wawa Zainal & Aeril Zafrel-Berminat ? DM / Whatsapp 01165510712-#MiniAgent #MiniAgentNeeded #WawaFantasyDream #WawaUnicornKit #WawaEECushion #WawaEyebrowLiner #WawaGreenTeaSerum #WawaSerum #Wawa3DMascara #WawaMascara #WawaDoubleLipmatte #WawaDuoLipmatte #WawaZainal #AerilZafrel #Kuantan #CodKuantan #GlamSquad
2 likes 0

PROJECT JUTAWAN WAWA COSMETICS - Kami Mencari 20 Mini Agent Sahaja Untuk Join Team Kami ❤️ - ✅ Group Coaching Diberikan ✅ Bahan Marketing Disediakan ✅ Untung Lebih RM10 ✅ Free Tshirt Wawa ✅ Produk Laku Keras ✅ Reward Untuk Top Agent ✅ Dapat Berjumpa Wawa Zainal & Aeril Zafrel - Berminat ? DM / Whatsapp 01165510712 - #MiniAgent #MiniAgentNeeded #WawaFantasyDream #WawaUnicornKit #WawaEECushion #WawaEyebrowLiner #WawaGreenTeaSerum #WawaSerum #Wawa3DMascara #WawaMascara #WawaDoubleLipmatte #WawaDuoLipmatte #WawaZainal #AerilZafrel #Kuantan #CodKuantan #GlamSquad

3 hours ago
WAWA FANTASY BOX😍 💋5in1 UNICORN SET. 💋LIPMATTE (CODE : Naked & Romance) 💋LIP TREATMENT BALM 💋BLUSHER ALOE VERAFREE 1💋 AUTO EYEBROW LINER#wawacosmetics #wawazainal #wawafantasydream #wawalipmatte #wawatravelkit #wawaunicornkit #wawafoundation #wawaserum #wawabeauty #wawamascara
4 likes 0

WAWA FANTASY BOX😍 💋5in1 UNICORN SET. 💋LIPMATTE (CODE : Naked & Romance) 💋LIP TREATMENT BALM 💋BLUSHER ALOE VERA FREE 1 💋 AUTO EYEBROW LINER #wawacosmetics #wawazainal #wawafantasydream #wawalipmatte #wawatravelkit #wawaunicornkit #wawafoundation #wawaserum #wawabeauty #wawamascara

8 hours ago
Aduhhh! Kalau tgk muka dulu dgn sekarang jauh beza seperti semut dengan harimau.-Kulit muka saya gatal gatal. Penuh jerawat. Betul lah, tak konpiden langsung nak jumpe org. Lagi lagi kerja berjumpa ramai org.-Lepas beberapa hari sis pakai Advanced Serum, wahhh kulit makin licin! Eeeee sis suka sgttt 😍😍😍-Tak susah pun nak pkai. Walaupun sikit tp jimat sgt sebab takyah pakai banyak banyak. Boleh tahan 4 - 5 minggu.-Nak kulit cntik kena invest duit utk brg kecantikan muka tauu. Okay darling?....Klik link at bio to wasap me 😉.....#bougaskuantan #bougasserum #bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #elfaris #elfiraloy #bougaslover #facescrub #bougasscrub #bougasfacescrub #jerawat #breakout #kulitkusam #skincare #glowing #sunburn #halalskincare #ainaaserum #wawaserum #AdvancedSerum #gegarvaganza #aidilxfasha#BougasFacialCleanser
0 likes 0

Aduhhh! Kalau tgk muka dulu dgn sekarang jauh beza seperti semut dengan harimau. - Kulit muka saya gatal gatal. Penuh jerawat. Betul lah, tak konpiden langsung nak jumpe org. Lagi lagi kerja berjumpa ramai org. - Lepas beberapa hari sis pakai Advanced Serum, wahhh kulit makin licin! Eeeee sis suka sgttt 😍😍😍 - Tak susah pun nak pkai. Walaupun sikit tp jimat sgt sebab takyah pakai banyak banyak. Boleh tahan 4 - 5 minggu. - Nak kulit cntik kena invest duit utk brg kecantikan muka tauu. Okay darling? . . . . Klik link at bio to wasap me 😉 . . . . . #bougaskuantan #bougasserum #bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #elfaris #elfiraloy #bougaslover #facescrub #bougasscrub #bougasfacescrub #jerawat #breakout #kulitkusam #skincare #glowing #sunburn #halalskincare #ainaaserum #wawaserum #AdvancedSerum #gegarvaganza #aidilxfasha #BougasFacialCleanser

10 hours ago
Gabungan 4 ekstrak tumbuh-tumbuhan yg utama menjadikan kulit anda lebih sihat dengan advance serum bougas🌾🌾 SAKURA🌿Membantu mengurangkan keradangan kulit🌿Membaiki sel kulit mati🌿Melembabkan kulit serta merawat kulit dari kusamSCUTELLARIA BAICALENSIS🌿Merawar kulit seperti jerawat, eczema, kanser kulit & keradangan🌿Manfaat utama(antikanser/kanser kulit)PEONI🌿Membantu melancarkan aliran darah pada kulit sekaligus rawat kulit dari dalam&bertindak ejen pelindung kulit.SAXIFRAGA🌿Mencerahkan kulit🌿Anti penuaan &antioksidan🌿mengecilkan pori-pori....Klik link at bio to wasap me 😉.....#bougaskuantan #bougasserum #bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #elfaris #elfiraloy #bougaslover #facescrub #bougasscrub #bougasfacescrub #jerawat #breakout #kulitkusam #skincare #glowing #sunburn #halalskincare #ainaaserum #wawaserum #bougasagent #bougastestimoni
0 likes 0

Gabungan 4 ekstrak tumbuh-tumbuhan yg utama menjadikan kulit anda lebih sihat dengan advance serum bougas🌾🌾 SAKURA 🌿Membantu mengurangkan keradangan kulit 🌿Membaiki sel kulit mati 🌿Melembabkan kulit serta merawat kulit dari kusam SCUTELLARIA BAICALENSIS 🌿Merawar kulit seperti jerawat, eczema, kanser kulit & keradangan 🌿Manfaat utama(antikanser/kanser kulit) PEONI 🌿Membantu melancarkan aliran darah pada kulit sekaligus rawat kulit dari dalam&bertindak ejen pelindung kulit. SAXIFRAGA 🌿Mencerahkan kulit 🌿Anti penuaan &antioksidan 🌿mengecilkan pori-pori . . . . Klik link at bio to wasap me 😉 . . . . . #bougaskuantan #bougasserum #bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #elfaris #elfiraloy #bougaslover #facescrub #bougasscrub #bougasfacescrub #jerawat #breakout #kulitkusam #skincare #glowing #sunburn #halalskincare #ainaaserum #wawaserum #bougasagent #bougastestimoni

10 hours ago
WAWA UNICORN EDITION🦄 -🦄BOX DREAM (BLUE) - RM65 exc postage:1. lipmatte code SEXY💋2. lipmatte code MISTRESS💋3. mint lipglow💄4. aloe vera blusher✨ -setiap pembelian 1 BOX customer akan dapat PERCUMA 1 EYEBROW AUTO PENCIL berwarna dark brown yg Wawa Zainal selalu pakai. free gift ni bernilai RM39❤️ -so bagi sesiapa yang nak grab this item, korang boleh dapatkan daripada saya😘 jangan risau, free gift yang lain kita akan tetap bagi jugak😉 -DM/click link at my bio📲+601137487881#squaddini #wawacosmetics #wawacosmeticshq #wawacosmeticjohor #wawacosmeticjb #wawalipmatteduo #wawaunicornkitedition #wawapremiumrayakit #wawatravelkit #wawaeecushion #wawagreenteaserum #wawaserum #wawaserumfoundation #wawamakeupkit #wawamascara3d #wawalipmatte #wawaeyelinereyebrow2in1 #wawazainal #wawacleanser #wawasoftlens #maduajaibturkey
3 likes 0

WAWA UNICORN EDITION🦄 - 🦄BOX DREAM (BLUE) - RM65 exc postage: 1. lipmatte code SEXY💋 2. lipmatte code MISTRESS💋 3. mint lipglow💄 4. aloe vera blusher✨ - setiap pembelian 1 BOX customer akan dapat PERCUMA 1 EYEBROW AUTO PENCIL berwarna dark brown yg Wawa Zainal selalu pakai. free gift ni bernilai RM39❤️ - so bagi sesiapa yang nak grab this item, korang boleh dapatkan daripada saya😘 jangan risau, free gift yang lain kita akan tetap bagi jugak😉 - DM/click link at my bio📲+601137487881 #squaddini #wawacosmetics #wawacosmeticshq #wawacosmeticjohor #wawacosmeticjb #wawalipmatteduo #wawaunicornkitedition #wawapremiumrayakit #wawatravelkit #wawaeecushion #wawagreenteaserum #wawaserum #wawaserumfoundation #wawamakeupkit #wawamascara3d #wawalipmatte #wawaeyelinereyebrow2in1 #wawazainal #wawacleanser #wawasoftlens #maduajaibturkey

10 hours ago
𝙀𝙖𝙨𝙮 𝘼𝙛𝙩𝙚𝙧 𝙎𝙤𝙡𝙖𝙩 𝙈𝙖𝙠𝙚𝙪𝙥. lunch breaaak msti reapply makeup kan. so ni cara Hanii menggunakan -- ....🌸 Wawa Serum Foundation (Natural).🌸 Wawa Eyekit Brow Pencil.🌸 Wawa Unicorn Kit Blusher. 🌸 Wawa Duo Lipmatte (NUDE)...#wawatravelkit #wawamascara #wawamaskara3d #wawabeauty #wawacosmeticshq #wawaserum
12 likes 2

𝙀𝙖𝙨𝙮 𝘼𝙛𝙩𝙚𝙧 𝙎𝙤𝙡𝙖𝙩 𝙈𝙖𝙠𝙚𝙪𝙥. lunch breaaak msti reapply makeup kan. so ni cara Hanii menggunakan -- . . . . 🌸 Wawa Serum Foundation (Natural). 🌸 Wawa Eyekit Brow Pencil. 🌸 Wawa Unicorn Kit Blusher. 🌸 Wawa Duo Lipmatte (NUDE). . . #wawatravelkit #wawamascara #wawamaskara3d #wawabeauty #wawacosmeticshq #wawaserum

11 hours ago
Pencuci yang bagus adalah pencuci muka yang kurang berbuih dan tak kan buatkan kulit muka korang ketat dan tegang. Agree? Get yours now okayyy 😎.*BOUGAS BEAUTY CLEANSER*Bougas Beauty Cleanser-- Tekstur yang sangat sangat lembut iaitu gel. Membersihkan segala kekotoran yang ada dekat kulit muka dan meninggalkan kesan yang lembut dan licin di muka.#bougasbeauty #bougasserum #bougasselangor #bougasbeautyputrajaya #bougasscrub #bougasbeautyhq  #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasserum  #ainaaserum #facescrub #bougasbeautyfacescrub #wawaserum #AgenBougasWanted#serummurah #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser#bougasteameikinismail #bougasteamqueen #bougasbandarbarubangi #bougasbeautyserdang #bougasbeautykajang #bougasbeautyserikembangan#bougasbeautysendayan#bougasbeautybandarserisendayan#bougasbeautysuriaman3#bougasbeautyuniten#StokisBougasWanted
2 likes 0

Pencuci yang bagus adalah pencuci muka yang kurang berbuih dan tak kan buatkan kulit muka korang ketat dan tegang. Agree? Get yours now okayyy 😎 . *BOUGAS BEAUTY CLEANSER* Bougas Beauty Cleanser-- Tekstur yang sangat sangat lembut iaitu gel. Membersihkan segala kekotoran yang ada dekat kulit muka dan meninggalkan kesan yang lembut dan licin di muka . #bougasbeauty #bougasserum #bougasselangor #bougasbeautyputrajaya #bougasscrub #bougasbeautyhq #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasserum #ainaaserum #facescrub #bougasbeautyfacescrub #wawaserum #AgenBougasWanted #serummurah #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougasteameikinismail #bougasteamqueen #bougasbandarbarubangi #bougasbeautyserdang #bougasbeautykajang #bougasbeautyserikembangan #bougasbeautysendayan #bougasbeautybandarserisendayan #bougasbeautysuriaman3 #bougasbeautyuniten #StokisBougasWanted

11 hours ago
Pencuci yang bagus adalah pencuci muka yang kurang berbuih dan tak kan buatkan kulit muka korang ketat dan tegang. Agree? Get yours now okayyy 😎.*BOUGAS BEAUTY CLEANSER*Bougas Beauty Cleanser-- Tekstur yang sangat sangat lembut iaitu gel. Membersihkan segala kekotoran yang ada dekat kulit muka dan meninggalkan kesan yang lembut dan licin di muka.#bougasbeauty #bougasserum #bougasselangor #bougasbeautyputrajaya #bougasscrub #bougasbeautyhq  #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasserum  #ainaaserum #facescrub #bougasbeautyfacescrub #wawaserum #AgenBougasWanted#serummurah #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser#bougasteameikinismail #bougasteamqueen #bougasbandarbarubangi #bougasbeautyserdang #bougasbeautykajang #bougasbeautyserikembangan#bougasbeautysendayan#bougasbeautybandarserisendayan#bougasbeautysuriaman3#bougasbeautyuniten#StokisBougasWanted
5 likes 0

Pencuci yang bagus adalah pencuci muka yang kurang berbuih dan tak kan buatkan kulit muka korang ketat dan tegang. Agree? Get yours now okayyy 😎 . *BOUGAS BEAUTY CLEANSER* Bougas Beauty Cleanser-- Tekstur yang sangat sangat lembut iaitu gel. Membersihkan segala kekotoran yang ada dekat kulit muka dan meninggalkan kesan yang lembut dan licin di muka . #bougasbeauty #bougasserum #bougasselangor #bougasbeautyputrajaya #bougasscrub #bougasbeautyhq #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasserum #ainaaserum #facescrub #bougasbeautyfacescrub #wawaserum #AgenBougasWanted #serummurah #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougasteameikinismail #bougasteamqueen #bougasbandarbarubangi #bougasbeautyserdang #bougasbeautykajang #bougasbeautyserikembangan #bougasbeautysendayan #bougasbeautybandarserisendayan #bougasbeautysuriaman3 #bougasbeautyuniten #StokisBougasWanted

11 hours ago
WAWA GREEN TEA SERUM-Ingredient utama dalam serum adalah green tea dirumus khas untuk meremajakan kulit dan terbukti melambatkan penuaan serta merawat skin yang bermasalah-1 bahan tapi banyakkkk kebaikkan yang ada di dalam WAWA Green Tea Serum nie! ✔️Membunuh kuman jerawat akar umbi✔️Mengecutkan jerawat dalam masa 2 ke 3 jam✔️Mengecilkan liang pori✔️Mengawal kulit yang berminyak✔️Mengurangkan Whitehead / Black yang tersumbat✔️Melembapkan kulit-Seriously memang besttt sangat serum nie. Siapa yg dah try konfem akan repeat lagi dan lagiii❤.Nak cantik macam wawa tak? Jom wasap sekarang. Klik link di bio..#wawacosmetics #wawacosmeticshq #wawazainal #wawacosmeticsjb #wawadoublelipmatte #wawaeyebrowliner #wawafoundation #wawaserum #wawatutorial #wawalovers #eecushion #bbcushion #dailymakeup #makeuptutorial #lipstick #sobella #mascara #muamalaysia #muajohor #muakl #trending #sephoramy #travelkit #makeupkit  #malaysia  #gegarvaganza2019 #melodi #meletop #viral #maybelline
1 likes 0

WAWA GREEN TEA SERUM - Ingredient utama dalam serum adalah green tea dirumus khas untuk meremajakan kulit dan terbukti melambatkan penuaan serta merawat skin yang bermasalah - 1 bahan tapi banyakkkk kebaikkan yang ada di dalam WAWA Green Tea Serum nie! ✔️Membunuh kuman jerawat akar umbi ✔️Mengecutkan jerawat dalam masa 2 ke 3 jam ✔️Mengecilkan liang pori ✔️Mengawal kulit yang berminyak ✔️Mengurangkan Whitehead / Black yang tersumbat ✔️Melembapkan kulit - Seriously memang besttt sangat serum nie. Siapa yg dah try konfem akan repeat lagi dan lagiii❤ . Nak cantik macam wawa tak? Jom wasap sekarang. Klik link di bio. . #wawacosmetics #wawacosmeticshq #wawazainal #wawacosmeticsjb #wawadoublelipmatte #wawaeyebrowliner #wawafoundation #wawaserum #wawatutorial #wawalovers #eecushion #bbcushion #dailymakeup #makeuptutorial #lipstick #sobella #mascara #muamalaysia #muajohor #muakl #trending #sephoramy #travelkit #makeupkit #malaysia #gegarvaganza2019 #melodi #meletop #viral #maybelline

11 hours ago
ALOE VERA BLUSHER Tahukah Anda, terdapat banyak manfaat mengenai Aloe Vera Blusher  by #wawafantasydeam ini untuk wajah kita..Aloe vera atau lidah buaya memang terkenal memiliki berbagai manfaat, tidak hanya untuk kesihatan tubuh, tetapi juga untuk kecantikan, salah satunya pada wajah kita..Kandungan Aloe vera ini jugak memang kaya akan zat bermanfaat. Selain bersifat antibakteria dan anti radang, aloe vera juga mengandungi pelbagai nutrisi lain seperti zinc, vitamin C, E, katekin, karoten, karbohidrat, asam amino, dan flavonoid😍#wawaserum#wawacosmetics#wawalipmatte#wawamakeupkit#wawaunicornkit#wawaunicornedition#wawaliptreatment
7 likes 0

ALOE VERA BLUSHER Tahukah Anda, terdapat banyak manfaat mengenai Aloe Vera Blusher by #wawafantasydeam ini untuk wajah kita. . Aloe vera atau lidah buaya memang terkenal memiliki berbagai manfaat, tidak hanya untuk kesihatan tubuh, tetapi juga untuk kecantikan, salah satunya pada wajah kita. . Kandungan Aloe vera ini jugak memang kaya akan zat bermanfaat. Selain bersifat antibakteria dan anti radang, aloe vera juga mengandungi pelbagai nutrisi lain seperti zinc, vitamin C, E, katekin, karoten, karbohidrat, asam amino, dan flavonoid😍 #wawaserum#wawacosmetics#wawalipmatte#wawamakeupkit#wawaunicornkit#wawaunicornedition#wawaliptreatment

12 hours ago
Tiga item ni mempunyai fungsi yang berbeza. Macam kita beli skincare kan. Kita tak beli cleanser saje kan? Kita mesti ada beli scrub laa, toner laa, moisturiser laa. So jom kita tengok fungsi ketiga-tiga item ni 👇🏻👇🏻.Cleanser dan scrub tu adalah item dalam basic skincre. Which is memang sangat penting.Cleanser cuci luaran. Kene cuci setiap hari sebab muka kita terdedah dengan habuk, kotoran dan minyak. Cleanser pakai setiap hari.Scrub pulak untuk deep cleansing.  Cuci sampai ke dalam liang pori. Buang sel2 kulit mati, whitehead blackhead semuaaa. Scrub pakai pun 2-3 kali seminggu sahaja.Serum untuk sihatkan kulit, bagi hydrate semuaaa. Serum jugak naikkan seri wajah, tak bagi wajah kusam sangat. Untuk pori pun sangat bagus. Boleh kecikkan pori.So siapa dah ada 3 item ni?? 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ ....#bougasbeauty #bougasserum #agentbougas #bougasteamqueen  #bougasscrub #bougasbeautyhq #bougas #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasserum #likeforfollow #like4likes #ainaaserum #facescrub #bougasbeautyfacescrub #wawaserum #aidilfasha #serummurah #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #serumjerawat #serumjeragat #exfoliator #serumviral #serumglowing  #bougasfacialcleanser
2 likes 0

Tiga item ni mempunyai fungsi yang berbeza. Macam kita beli skincare kan. Kita tak beli cleanser saje kan? Kita mesti ada beli scrub laa, toner laa, moisturiser laa. So jom kita tengok fungsi ketiga-tiga item ni 👇🏻👇🏻 . Cleanser dan scrub tu adalah item dalam basic skincre. Which is memang sangat penting . Cleanser cuci luaran. Kene cuci setiap hari sebab muka kita terdedah dengan habuk, kotoran dan minyak. Cleanser pakai setiap hari . Scrub pulak untuk deep cleansing. Cuci sampai ke dalam liang pori. Buang sel2 kulit mati, whitehead blackhead semuaaa. Scrub pakai pun 2-3 kali seminggu sahaja . Serum untuk sihatkan kulit, bagi hydrate semuaaa. Serum jugak naikkan seri wajah, tak bagi wajah kusam sangat. Untuk pori pun sangat bagus. Boleh kecikkan pori . So siapa dah ada 3 item ni?? 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ . . . . #bougasbeauty #bougasserum #agentbougas #bougasteamqueen #bougasscrub #bougasbeautyhq #bougas #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasserum #likeforfollow #like4likes #ainaaserum #facescrub #bougasbeautyfacescrub #wawaserum #aidilfasha #serummurah #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #serumjerawat #serumjeragat #exfoliator #serumviral #serumglowing #bougasfacialcleanser

12 hours ago
Advertisement
Made with and