Advertisement

Recent instagram post's tagged with #wawa3dmascara

Wah! Pakai EE Cushion by @wawacosmeticshq terus tertutup cela2 kat muka wehhh 😱 Bestnya.. dab dab dab terus siap! Jimat masa & hasilnya letopsssss habis uolls! Skin nmpk glowing & nmpk muda 🥰 sukanya tgk!! 💖.-‼️ EE CUSHION RM 49 ONLY ‼️-Jom dapatkan skrg 🔥 Whatsapp 0169873071 (click link di bio ig @wawacosmeticsipoh) ✨-COD SELURUH KAWASAN IPOH PERAK & POSTAGE SETIAP HARI ❤️.#wawabeautyipoh #wawacosmeticsipoh #wawacosmetics #wawabeauty #wawalipmate  #wawafoundation #wawamaskara #wawa3dmascara #Wawa3DMascara #wawaeyebrowpencil #wawaeyebrow #wawacleanser #wawafacialmist #wawasettingspray #wawaliptreatment #wawaserum #wawagreenteaserum #wawasoftlens #muamalaysia #wawazainal #aerilzafrel #makeup #makeupartist #wawafantasydream #wawaunicornkit #dropshipneeded #agentneeded #codipoh #wawacosmeticipoh #wawaeyebrowliner #wawaduolipmatte
0 likes 0

Wah! Pakai EE Cushion by @wawacosmeticshq terus tertutup cela2 kat muka wehhh 😱 Bestnya.. dab dab dab terus siap! Jimat masa & hasilnya letopsssss habis uolls! Skin nmpk glowing & nmpk muda 🥰 sukanya tgk!! 💖. - ‼️ EE CUSHION RM 49 ONLY ‼️ - Jom dapatkan skrg 🔥 Whatsapp 0169873071 (click link di bio ig @wawacosmeticsipoh) ✨ - COD SELURUH KAWASAN IPOH PERAK & POSTAGE SETIAP HARI ❤️ . #wawabeautyipoh #wawacosmeticsipoh #wawacosmetics #wawabeauty #wawalipmate #wawafoundation #wawamaskara #wawa3dmascara #Wawa3DMascara #wawaeyebrowpencil #wawaeyebrow #wawacleanser #wawafacialmist #wawasettingspray #wawaliptreatment #wawaserum #wawagreenteaserum #wawasoftlens #muamalaysia #wawazainal #aerilzafrel #makeup #makeupartist #wawafantasydream #wawaunicornkit #dropshipneeded #agentneeded #codipoh #wawacosmeticipoh #wawaeyebrowliner #wawaduolipmatte

7 minutes ago
5 SEBAB MENGAPA ANDA PERLU PAKAI EE CUSHION BY @wawacosmeticshq 💕EE Cushion sangat baik untuk litupan ringan atau menyeluruh, ia adalah pilihan tepat buat asas solekan anda😊 💥Multi FungsiEE Cushion ini adalah gabungan penjagaan kulit serta alat solek. Ini kerana EE Cushion ini bukan saja berupaya untuk memberi litupan sempurna namun turut merawat kulit agar menjadi lebih segar dan sihat. 💥Mudah dibawa ke mana sajaSelain manfaat penggunaannya, EE Cushion menjadi satu kelebihan apabila mudah untuk dibawa ke mana saja. Fungsinya juga mudah untuk 'touch up' serta perlindungan UV yang efektif. 💥Span yang efektifIa diperbuat dengan material yang dapat mengawet cecair di dalam keadaan yang optimal. Ia juga membuatkan formula bedak asas itu sendiri lebih ringan dan memberikan jumlah yang secukupnya pada setiap sapuan. Jadi, EE Cushion ini tidak akan membuatkan wajah anda kelihatan bertompok dan bercapuk. 💥Kebersihan Span EE CushionKebanyakan orang mungkin ada sedikit kekeliruan akan penjagaan kebersihan dengan menggunakan span yang disediakan berulang kali. Tapi kebanyakan span yang disertakan bersama EE Cushion ini disertakan dengan bahan anti-bakteria dan Anti-Microbial yang mana ia mengurangkan risiko penyebaran bakteria.-💥Cara penggunaan yang mudahJangan menggunakan jari sebagai aplikator bahkan perlu menggunakan span yang disediakan mengambil jumlah yang elok pada setial jumlah pada setiap sapuan untuk menjadikan kemasannya seakan menggunakan airbrush tidak akan memberi efek yang sama apabila dicelup dengan berus..EE Cushion ni #extractaloevera taw. ada 3 code 😊.💓 Light 💓 Natural 💓Tanned.Texture ringan sesuai pakai seharian sygg. Jom order dengan sis. 😋😋‼️ RM49 onlyy 💓💓.www.wasap.my/60169873071.#wawabeautyipoh #wawacosmeticsipoh #wawacosmetics #wawabeauty #wawalipmate  #wawafoundation #wawamaskara #wawa3dmascara #Wawa3DMascara #wawaeyebrowpencil #wawaeyebrow #wawacleanser #wawafacialmist #wawasettingspray #wawaliptreatment #wawaserum #wawagreenteaserum #wawasoftlens #muamalaysia #wawazainal #aerilzafrel #makeup #makeupartist #wawafantasydream #wawaunicornkit #dropshipneeded #agentneeded #codipoh #wawacosmeticipoh
1 likes 0

5 SEBAB MENGAPA ANDA PERLU PAKAI EE CUSHION BY @wawacosmeticshq 💕 EE Cushion sangat baik untuk litupan ringan atau menyeluruh, ia adalah pilihan tepat buat asas solekan anda😊 💥Multi Fungsi EE Cushion ini adalah gabungan penjagaan kulit serta alat solek. Ini kerana EE Cushion ini bukan saja berupaya untuk memberi litupan sempurna namun turut merawat kulit agar menjadi lebih segar dan sihat. 💥Mudah dibawa ke mana saja Selain manfaat penggunaannya, EE Cushion menjadi satu kelebihan apabila mudah untuk dibawa ke mana saja. Fungsinya juga mudah untuk 'touch up' serta perlindungan UV yang efektif. 💥Span yang efektif Ia diperbuat dengan material yang dapat mengawet cecair di dalam keadaan yang optimal. Ia juga membuatkan formula bedak asas itu sendiri lebih ringan dan memberikan jumlah yang secukupnya pada setiap sapuan. Jadi, EE Cushion ini tidak akan membuatkan wajah anda kelihatan bertompok dan bercapuk. 💥Kebersihan Span EE Cushion Kebanyakan orang mungkin ada sedikit kekeliruan akan penjagaan kebersihan dengan menggunakan span yang disediakan berulang kali. Tapi kebanyakan span yang disertakan bersama EE Cushion ini disertakan dengan bahan anti-bakteria dan Anti-Microbial yang mana ia mengurangkan risiko penyebaran bakteria. - 💥Cara penggunaan yang mudah Jangan menggunakan jari sebagai aplikator bahkan perlu menggunakan span yang disediakan mengambil jumlah yang elok pada setial jumlah pada setiap sapuan untuk menjadikan kemasannya seakan menggunakan airbrush tidak akan memberi efek yang sama apabila dicelup dengan berus. . EE Cushion ni #extractaloevera taw. ada 3 code 😊 . 💓 Light 💓 Natural 💓Tanned . Texture ringan sesuai pakai seharian sygg. Jom order dengan sis. 😋😋 ‼️ RM49 onlyy 💓💓 . www.wasap.my/60169873071 . #wawabeautyipoh #wawacosmeticsipoh #wawacosmetics #wawabeauty #wawalipmate #wawafoundation #wawamaskara #wawa3dmascara #Wawa3DMascara #wawaeyebrowpencil #wawaeyebrow #wawacleanser #wawafacialmist #wawasettingspray #wawaliptreatment #wawaserum #wawagreenteaserum #wawasoftlens #muamalaysia #wawazainal #aerilzafrel #makeup #makeupartist #wawafantasydream #wawaunicornkit #dropshipneeded #agentneeded #codipoh #wawacosmeticipoh

23 minutes ago
‼️ Attention Ladies ‼️ Nak nampak flawless effortlessly?? Meh try #wawaeecushion ni sayangg! 💕💕💕.Dap dap jek dah flawless plus glowing uollss. 😜😜 EE Cushion ni extract aloe vera taw. ada 3 code 😊.💓 Light 💓 Natural 💓Tanned.Texture ringan sesuai pakai seharian sygg. Jom order dengan sis. 😋😋‼️ RM49 onlyy 💓💓.www.wasap.my/60169873071.#wawabeautyipoh #wawacosmeticsipoh #wawacosmetics #wawabeauty #wawalipmate #wawamaskara #wawa3dmascara #Wawa3DMascara #wawaeyebrowpencil #wawaeyebrow #wawacleanser #wawafacialmist #wawasettingspray #wawaliptreatment #wawaserum #wawagreenteaserum #wawasoftlens #muamalaysia #wawazainal #aerilzafrel #makeup #makeupartist #wawafantasydream #wawaunicornkit #dropshipneeded #agentneeded #codipoh #wawacosmeticipoh #wawaeyebrowliner #wawaduolipmatte
2 likes 0

‼️ Attention Ladies ‼️ Nak nampak flawless effortlessly?? Meh try #wawaeecushion ni sayangg! 💕💕💕 . Dap dap jek dah flawless plus glowing uollss. 😜😜 EE Cushion ni extract aloe vera taw. ada 3 code 😊 . 💓 Light 💓 Natural 💓Tanned . Texture ringan sesuai pakai seharian sygg. Jom order dengan sis. 😋😋 ‼️ RM49 onlyy 💓💓 . www.wasap.my/60169873071 . #wawabeautyipoh #wawacosmeticsipoh #wawacosmetics #wawabeauty #wawalipmate #wawamaskara #wawa3dmascara #Wawa3DMascara #wawaeyebrowpencil #wawaeyebrow #wawacleanser #wawafacialmist #wawasettingspray #wawaliptreatment #wawaserum #wawagreenteaserum #wawasoftlens #muamalaysia #wawazainal #aerilzafrel #makeup #makeupartist #wawafantasydream #wawaunicornkit #dropshipneeded #agentneeded #codipoh #wawacosmeticipoh #wawaeyebrowliner #wawaduolipmatte

32 minutes ago
READY STOCK dgn sis @miezahwawacosmetics 📢📢📢💃💃 ORDER now!!. RM49 ONLY 😱😱 Baru beberapa jam kita open order stocks almost SOLD OUT OMG😱😭 DOUBLE LIPMATTE By WawaZainal💄💄 : ▶️3ml + 3ml = 6ml sebatang▶️2 box (Bold & Nude)▶️1 box ada 2 different code lipmatte▶️Total ada 4 code lipmatte▶️Freegift (Mini Lip Treatment) -FREE lip treatment new formula from wawa cosmetics❤️-Akan sampai depan rumah uols nanti😘😘 #wawadoublelipmatte #teamiezah#wawadoublelipmatte #teamiezah#wawalipmatte #codkajang #codbalakong #lipmattehalal #codalamdamai #codbandartunhusseinonn serikembangan #codbandartunrazak #bandarsripermaisuri #wawacosmeticscheras #wawacosmetics #wawapremiumkit#wawaeecushionfoundation #wawaeecushion #wawafoundation #wawaserum #wawasoftlens_hq #wawa3dmascara#wawazainal #wawacosmeticslover #longlastinglipmatte #cubatrytest#wawaeril #lipmattemurah #lipmattelover #longlastinglipmatte #codampang #codpermaisuri #codbandartunrazak #codbandartunhusseinonn#wawaunicornkit#wawaeyekit
2 likes 0

READY STOCK dgn sis @miezahwawacosmetics 📢📢📢💃💃 ORDER now!!. RM49 ONLY 😱😱 Baru beberapa jam kita open order stocks almost SOLD OUT OMG😱😭 DOUBLE LIPMATTE By WawaZainal💄💄 : ▶️3ml + 3ml = 6ml sebatang ▶️2 box (Bold & Nude) ▶️1 box ada 2 different code lipmatte ▶️Total ada 4 code lipmatte ▶️Freegift (Mini Lip Treatment) - FREE lip treatment new formula from wawa cosmetics❤️ - Akan sampai depan rumah uols nanti😘😘 #wawadoublelipmatte #teamiezah #wawadoublelipmatte #teamiezah #wawalipmatte #codkajang #codbalakong #lipmattehalal #codalamdamai #codbandartunhusseinonn serikembangan #codbandartunrazak #bandarsripermaisuri #wawacosmeticscheras #wawacosmetics #wawapremiumkit#wawaeecushionfoundation #wawaeecushion #wawafoundation #wawaserum #wawasoftlens_hq #wawa3dmascara #wawazainal #wawacosmeticslover #longlastinglipmatte #cubatrytest #wawaeril #lipmattemurah #lipmattelover #longlastinglipmatte #codampang #codpermaisuri #codbandartunrazak #codbandartunhusseinonn#wawaunicornkit#wawaeyekit

2 hours ago
READY STOCK dgn sis @miezahwawacosmetics 📢📢📢💃💃 ORDER now!!. RM49 ONLY 😱😱 Baru beberapa jam kita open order stocks almost SOLD OUT OMG😱😭 DOUBLE LIPMATTE By WawaZainal💄💄 : ▶️3ml + 3ml = 6ml sebatang▶️2 box (Bold & Nude)▶️1 box ada 2 different code lipmatte▶️Total ada 4 code lipmatte▶️Freegift (Mini Lip Treatment) -FREE lip treatment new formula from wawa cosmetics❤️-Akan sampai depan rumah uols nanti😘😘 #wawadoublelipmatte #teamiezah#wawadoublelipmatte #teamiezah#wawalipmatte #codkajang #codbalakong #lipmattehalal #codalamdamai #codbandartunhusseinonn serikembangan #codbandartunrazak #bandarsripermaisuri #wawacosmeticscheras #wawacosmetics #wawapremiumkit#wawaeecushionfoundation #wawaeecushion #wawafoundation #wawaserum #wawasoftlens_hq #wawa3dmascara#wawazainal #wawacosmeticslover #longlastinglipmatte #cubatrytest#wawaeril #lipmattemurah #lipmattelover #longlastinglipmatte #codampang #codpermaisuri #codbandartunrazak #codbandartunhusseinonn#wawaunicornkit#wawaeyekit
0 likes 0

READY STOCK dgn sis @miezahwawacosmetics 📢📢📢💃💃 ORDER now!!. RM49 ONLY 😱😱 Baru beberapa jam kita open order stocks almost SOLD OUT OMG😱😭 DOUBLE LIPMATTE By WawaZainal💄💄 : ▶️3ml + 3ml = 6ml sebatang ▶️2 box (Bold & Nude) ▶️1 box ada 2 different code lipmatte ▶️Total ada 4 code lipmatte ▶️Freegift (Mini Lip Treatment) - FREE lip treatment new formula from wawa cosmetics❤️ - Akan sampai depan rumah uols nanti😘😘 #wawadoublelipmatte #teamiezah #wawadoublelipmatte #teamiezah #wawalipmatte #codkajang #codbalakong #lipmattehalal #codalamdamai #codbandartunhusseinonn serikembangan #codbandartunrazak #bandarsripermaisuri #wawacosmeticscheras #wawacosmetics #wawapremiumkit#wawaeecushionfoundation #wawaeecushion #wawafoundation #wawaserum #wawasoftlens_hq #wawa3dmascara #wawazainal #wawacosmeticslover #longlastinglipmatte #cubatrytest #wawaeril #lipmattemurah #lipmattelover #longlastinglipmatte #codampang #codpermaisuri #codbandartunrazak #codbandartunhusseinonn#wawaunicornkit#wawaeyekit

2 hours ago
READY STOCK dgn sis @miezahwawacosmetics 📢📢📢💃💃 ORDER now!!. RM49 ONLY 😱😱 Baru beberapa jam kita open order stocks almost SOLD OUT OMG😱😭 DOUBLE LIPMATTE By WawaZainal💄💄 : ▶️3ml + 3ml = 6ml sebatang▶️2 box (Bold & Nude)▶️1 box ada 2 different code lipmatte▶️Total ada 4 code lipmatte▶️Freegift (Mini Lip Treatment) -FREE lip treatment new formula from wawa cosmetics❤️-Akan sampai depan rumah uols nanti😘😘 #wawadoublelipmatte #teamiezah#wawadoublelipmatte #teamiezah#wawalipmatte #codkajang #codbalakong #lipmattehalal #codalamdamai #codbandartunhusseinonn serikembangan #codbandartunrazak #bandarsripermaisuri #wawacosmeticscheras #wawacosmetics #wawapremiumkit#wawaeecushionfoundation #wawaeecushion #wawafoundation #wawaserum #wawasoftlens_hq #wawa3dmascara#wawazainal #wawacosmeticslover #longlastinglipmatte #cubatrytest#wawaeril #lipmattemurah #lipmattelover #longlastinglipmatte #codampang #codpermaisuri #codbandartunrazak #codbandartunhusseinonn#wawaunicornkit#wawaeyekit
4 likes 0

READY STOCK dgn sis @miezahwawacosmetics 📢📢📢💃💃 ORDER now!!. RM49 ONLY 😱😱 Baru beberapa jam kita open order stocks almost SOLD OUT OMG😱😭 DOUBLE LIPMATTE By WawaZainal💄💄 : ▶️3ml + 3ml = 6ml sebatang ▶️2 box (Bold & Nude) ▶️1 box ada 2 different code lipmatte ▶️Total ada 4 code lipmatte ▶️Freegift (Mini Lip Treatment) - FREE lip treatment new formula from wawa cosmetics❤️ - Akan sampai depan rumah uols nanti😘😘 #wawadoublelipmatte #teamiezah #wawadoublelipmatte #teamiezah #wawalipmatte #codkajang #codbalakong #lipmattehalal #codalamdamai #codbandartunhusseinonn serikembangan #codbandartunrazak #bandarsripermaisuri #wawacosmeticscheras #wawacosmetics #wawapremiumkit#wawaeecushionfoundation #wawaeecushion #wawafoundation #wawaserum #wawasoftlens_hq #wawa3dmascara #wawazainal #wawacosmeticslover #longlastinglipmatte #cubatrytest #wawaeril #lipmattemurah #lipmattelover #longlastinglipmatte #codampang #codpermaisuri #codbandartunrazak #codbandartunhusseinonn#wawaunicornkit#wawaeyekit

2 hours ago
READY STOCK dgn sis @miezahwawacosmetics 📢📢📢💃💃 ORDER now!!. RM49 ONLY 😱😱 Baru beberapa jam kita open order stocks almost SOLD OUT OMG😱😭 DOUBLE LIPMATTE By WawaZainal💄💄 : ▶️3ml + 3ml = 6ml sebatang▶️2 box (Bold & Nude)▶️1 box ada 2 different code lipmatte▶️Total ada 4 code lipmatte▶️Freegift (Mini Lip Treatment) -FREE lip treatment new formula from wawa cosmetics❤️-Akan sampai depan rumah uols nanti😘😘 #wawadoublelipmatte #teamiezah#wawadoublelipmatte #teamiezah#wawalipmatte #codkajang #codbalakong #lipmattehalal #codalamdamai #codbandartunhusseinonn serikembangan #codbandartunrazak #bandarsripermaisuri #wawacosmeticscheras #wawacosmetics #wawapremiumkit#wawaeecushionfoundation #wawaeecushion #wawafoundation #wawaserum #wawasoftlens_hq #wawa3dmascara#wawazainal #wawacosmeticslover #longlastinglipmatte #cubatrytest#wawaeril #lipmattemurah #lipmattelover #longlastinglipmatte #codampang #codpermaisuri #codbandartunrazak #codbandartunhusseinonn#wawaunicornkit#wawaeyekit
1 likes 0

READY STOCK dgn sis @miezahwawacosmetics 📢📢📢💃💃 ORDER now!!. RM49 ONLY 😱😱 Baru beberapa jam kita open order stocks almost SOLD OUT OMG😱😭 DOUBLE LIPMATTE By WawaZainal💄💄 : ▶️3ml + 3ml = 6ml sebatang ▶️2 box (Bold & Nude) ▶️1 box ada 2 different code lipmatte ▶️Total ada 4 code lipmatte ▶️Freegift (Mini Lip Treatment) - FREE lip treatment new formula from wawa cosmetics❤️ - Akan sampai depan rumah uols nanti😘😘 #wawadoublelipmatte #teamiezah #wawadoublelipmatte #teamiezah #wawalipmatte #codkajang #codbalakong #lipmattehalal #codalamdamai #codbandartunhusseinonn serikembangan #codbandartunrazak #bandarsripermaisuri #wawacosmeticscheras #wawacosmetics #wawapremiumkit#wawaeecushionfoundation #wawaeecushion #wawafoundation #wawaserum #wawasoftlens_hq #wawa3dmascara #wawazainal #wawacosmeticslover #longlastinglipmatte #cubatrytest #wawaeril #lipmattemurah #lipmattelover #longlastinglipmatte #codampang #codpermaisuri #codbandartunrazak #codbandartunhusseinonn#wawaunicornkit#wawaeyekit

3 hours ago
READY STOCK dgn sis @miezahwawacosmetics 📢📢📢💃💃 ORDER now!!. RM49 ONLY 😱😱 Baru beberapa jam kita open order stocks almost SOLD OUT OMG😱😭 DOUBLE LIPMATTE By WawaZainal💄💄 : ▶️3ml + 3ml = 6ml sebatang▶️2 box (Bold & Nude)▶️1 box ada 2 different code lipmatte▶️Total ada 4 code lipmatte▶️Freegift (Mini Lip Treatment) -FREE lip treatment new formula from wawa cosmetics❤️-Akan sampai depan rumah uols nanti😘😘 #wawadoublelipmatte #teamiezah#wawadoublelipmatte #teamiezah#wawalipmatte #codkajang #codbalakong #lipmattehalal #codalamdamai #codbandartunhusseinonn serikembangan #codbandartunrazak #bandarsripermaisuri #wawacosmeticscheras #wawacosmetics #wawapremiumkit#wawaeecushionfoundation #wawaeecushion #wawafoundation #wawaserum #wawasoftlens_hq #wawa3dmascara#wawazainal #wawacosmeticslover #longlastinglipmatte #cubatrytest#wawaeril #lipmattemurah #lipmattelover #longlastinglipmatte #codampang #codpermaisuri #codbandartunrazak #codbandartunhusseinonn#wawaunicornkit#wawaeyekit
1 likes 0

READY STOCK dgn sis @miezahwawacosmetics 📢📢📢💃💃 ORDER now!!. RM49 ONLY 😱😱 Baru beberapa jam kita open order stocks almost SOLD OUT OMG😱😭 DOUBLE LIPMATTE By WawaZainal💄💄 : ▶️3ml + 3ml = 6ml sebatang ▶️2 box (Bold & Nude) ▶️1 box ada 2 different code lipmatte ▶️Total ada 4 code lipmatte ▶️Freegift (Mini Lip Treatment) - FREE lip treatment new formula from wawa cosmetics❤️ - Akan sampai depan rumah uols nanti😘😘 #wawadoublelipmatte #teamiezah #wawadoublelipmatte #teamiezah #wawalipmatte #codkajang #codbalakong #lipmattehalal #codalamdamai #codbandartunhusseinonn serikembangan #codbandartunrazak #bandarsripermaisuri #wawacosmeticscheras #wawacosmetics #wawapremiumkit#wawaeecushionfoundation #wawaeecushion #wawafoundation #wawaserum #wawasoftlens_hq #wawa3dmascara #wawazainal #wawacosmeticslover #longlastinglipmatte #cubatrytest #wawaeril #lipmattemurah #lipmattelover #longlastinglipmatte #codampang #codpermaisuri #codbandartunrazak #codbandartunhusseinonn#wawaunicornkit#wawaeyekit

3 hours ago
READY STOCK dgn sis @miezahwawacosmetics 📢📢📢💃💃 ORDER now!!. RM49 ONLY 😱😱 Baru beberapa jam kita open order stocks almost SOLD OUT OMG😱😭 DOUBLE LIPMATTE By WawaZainal💄💄 : ▶️3ml + 3ml = 6ml sebatang▶️2 box (Bold & Nude)▶️1 box ada 2 different code lipmatte▶️Total ada 4 code lipmatte▶️Freegift (Mini Lip Treatment) -FREE lip treatment new formula from wawa cosmetics❤️-Akan sampai depan rumah uols nanti😘😘 #wawadoublelipmatte #teamiezah#wawadoublelipmatte #teamiezah#wawalipmatte #codkajang #codbalakong #lipmattehalal #codalamdamai #codbandartunhusseinonn serikembangan #codbandartunrazak #bandarsripermaisuri #wawacosmeticscheras #wawacosmetics #wawapremiumkit#wawaeecushionfoundation #wawaeecushion #wawafoundation #wawaserum #wawasoftlens_hq #wawa3dmascara#wawazainal #wawacosmeticslover #longlastinglipmatte #cubatrytest#wawaeril #lipmattemurah #lipmattelover #longlastinglipmatte #codampang #codpermaisuri #codbandartunrazak #codbandartunhusseinonn#wawaunicornkit#wawaeyekit
1 likes 0

READY STOCK dgn sis @miezahwawacosmetics 📢📢📢💃💃 ORDER now!!. RM49 ONLY 😱😱 Baru beberapa jam kita open order stocks almost SOLD OUT OMG😱😭 DOUBLE LIPMATTE By WawaZainal💄💄 : ▶️3ml + 3ml = 6ml sebatang ▶️2 box (Bold & Nude) ▶️1 box ada 2 different code lipmatte ▶️Total ada 4 code lipmatte ▶️Freegift (Mini Lip Treatment) - FREE lip treatment new formula from wawa cosmetics❤️ - Akan sampai depan rumah uols nanti😘😘 #wawadoublelipmatte #teamiezah #wawadoublelipmatte #teamiezah #wawalipmatte #codkajang #codbalakong #lipmattehalal #codalamdamai #codbandartunhusseinonn serikembangan #codbandartunrazak #bandarsripermaisuri #wawacosmeticscheras #wawacosmetics #wawapremiumkit#wawaeecushionfoundation #wawaeecushion #wawafoundation #wawaserum #wawasoftlens_hq #wawa3dmascara #wawazainal #wawacosmeticslover #longlastinglipmatte #cubatrytest #wawaeril #lipmattemurah #lipmattelover #longlastinglipmatte #codampang #codpermaisuri #codbandartunrazak #codbandartunhusseinonn#wawaunicornkit#wawaeyekit

3 hours ago
JOM DAPATKAN WAWA 🦄 UNICORN KIT EDITION‼️CANTIK SGT TAU‼️.SET DREAM 💙LIPMATTE:💋Code: MISTRESS💋Code: SEXYInclude with MINT LIP GLOW & BLUSHER 😍.🎁Korang akan dpt FREE AUTO EYEBROW.😱.SET FANTASY💗LIPMATTE:💋Code: NAKED💋Code: ROMANCEInclude with MINT LIP GLOW & BLUSHER 😍.🎁Korang akan dpt FREE AUTO EYEBROW.😱.1box RM65 ... 🎁Free Gift Special🎁.🎁Free Gift Special🎁.🎁Free Gift Special🎁.. .‼️ORDER NOW NOW NOW‼️..📲019-3416424📲019-3416424📲019-3416424.Atau KLIK LINK DI BIO👇🏼@mizarichbeautywawacosmetics#fastrespond#teammiezah#MiezahSquardAngels#wawacosmetics#wawabeauty#unicornkit#wawafantasydream#wawapremiumrayakit#wawalipmatte#codkajang#codbalakong#codbandartunhusseinonn #serikembangan#codalamdamai #wawaunicornkit#codbandartunrazak#bandarsripermaisuri#wawacosmeticscheras#wawacosmetics#wawapremiumkit#wawafoundation#wawaserum#wawasoftlens_hq#wawa3dmascara#wawatravelkit#travelkit#looseedition
1 likes 0

JOM DAPATKAN WAWA 🦄 UNICORN KIT EDITION‼️CANTIK SGT TAU‼️ . SET DREAM 💙 LIPMATTE: 💋Code: MISTRESS 💋Code: SEXY Include with MINT LIP GLOW & BLUSHER 😍 . 🎁Korang akan dpt FREE AUTO EYEBROW.😱 . SET FANTASY💗 LIPMATTE: 💋Code: NAKED 💋Code: ROMANCE Include with MINT LIP GLOW & BLUSHER 😍 . 🎁Korang akan dpt FREE AUTO EYEBROW.😱 . 1box RM65 . . . 🎁Free Gift Special🎁 .🎁Free Gift Special🎁 .🎁Free Gift Special🎁 . . .‼️ORDER NOW NOW NOW‼️ . . 📲019-3416424 📲019-3416424 📲019-3416424 . Atau KLIK LINK DI BIO👇🏼 @mizarichbeautywawacosmetics #fastrespond #teammiezah #MiezahSquardAngels #wawacosmetics #wawabeauty #unicornkit #wawafantasydream #wawapremiumrayakit #wawalipmatte #codkajang #codbalakong #codbandartunhusseinonn #serikembangan #codalamdamai #wawaunicornkit #codbandartunrazak #bandarsripermaisuri #wawacosmeticscheras #wawacosmetics #wawapremiumkit #wawafoundation #wawaserum #wawasoftlens_hq #wawa3dmascara #wawatravelkit #travelkit #looseedition

3 hours ago
JOM DAPATKAN WAWA 🦄 UNICORN KIT EDITION‼️CANTIK SGT TAU‼️.SET DREAM 💙LIPMATTE:💋Code: MISTRESS💋Code: SEXYInclude with MINT LIP GLOW & BLUSHER 😍.🎁Korang akan dpt FREE AUTO EYEBROW.😱.SET FANTASY💗LIPMATTE:💋Code: NAKED💋Code: ROMANCEInclude with MINT LIP GLOW & BLUSHER 😍.🎁Korang akan dpt FREE AUTO EYEBROW.😱.1box RM65 ... 🎁Free Gift Special🎁.🎁Free Gift Special🎁.🎁Free Gift Special🎁.. .‼️ORDER NOW NOW NOW‼️..📲019-3416424📲019-3416424📲019-3416424.Atau KLIK LINK DI BIO👇🏼@mizarichbeautywawacosmetics#fastrespond#teammiezah#MiezahSquardAngels#wawacosmetics#wawabeauty#unicornkit#wawafantasydream#wawapremiumrayakit#wawalipmatte#codkajang#codbalakong#codbandartunhusseinonn #serikembangan#codalamdamai #wawaunicornkit#codbandartunrazak#bandarsripermaisuri#wawacosmeticscheras#wawacosmetics#wawapremiumkit#wawafoundation#wawaserum#wawasoftlens_hq#wawa3dmascara#wawatravelkit#travelkit#looseedition
1 likes 0

JOM DAPATKAN WAWA 🦄 UNICORN KIT EDITION‼️CANTIK SGT TAU‼️ . SET DREAM 💙 LIPMATTE: 💋Code: MISTRESS 💋Code: SEXY Include with MINT LIP GLOW & BLUSHER 😍 . 🎁Korang akan dpt FREE AUTO EYEBROW.😱 . SET FANTASY💗 LIPMATTE: 💋Code: NAKED 💋Code: ROMANCE Include with MINT LIP GLOW & BLUSHER 😍 . 🎁Korang akan dpt FREE AUTO EYEBROW.😱 . 1box RM65 . . . 🎁Free Gift Special🎁 .🎁Free Gift Special🎁 .🎁Free Gift Special🎁 . . .‼️ORDER NOW NOW NOW‼️ . . 📲019-3416424 📲019-3416424 📲019-3416424 . Atau KLIK LINK DI BIO👇🏼 @mizarichbeautywawacosmetics #fastrespond #teammiezah #MiezahSquardAngels #wawacosmetics #wawabeauty #unicornkit #wawafantasydream #wawapremiumrayakit #wawalipmatte #codkajang #codbalakong #codbandartunhusseinonn #serikembangan #codalamdamai #wawaunicornkit #codbandartunrazak #bandarsripermaisuri #wawacosmeticscheras #wawacosmetics #wawapremiumkit #wawafoundation #wawaserum #wawasoftlens_hq #wawa3dmascara #wawatravelkit #travelkit #looseedition

3 hours ago
Kening and eyeliner on fleek tak 🙊🙊 EYEBROW/EYELINER terhangat Di pasaran🙈 Mana tak nye kualiti standard international tapi harga pasar malam! Rm39.90 je untuk dua item.. Demi kesayangan semua.. hihihi.. Grab yours now girls!! SANGAT BERBALOI😍 #teamiezah #wawaeyebrowliner#teamiezah #wawalipmatte #codkajang #codbanting  #codbalakong #lipmattehalal #wawacosmeticscheras #wawacosmetics #wawaeecushion #wawapremiumkit #wawafoundation #dengkil #banting #jenjarom #wawa3dmascara #wawacosmeticslover #longlastinglipmatte #bantingselangor #kl #kualalumpur #wawaunicornkit #wawacosmeticbanting
0 likes 0

Kening and eyeliner on fleek tak 🙊🙊 EYEBROW/EYELINER terhangat Di pasaran🙈 Mana tak nye kualiti standard international tapi harga pasar malam! Rm39.90 je untuk dua item.. Demi kesayangan semua.. hihihi.. Grab yours now girls!! SANGAT BERBALOI😍 #teamiezah #wawaeyebrowliner #teamiezah #wawalipmatte #codkajang #codbanting #codbalakong #lipmattehalal #wawacosmeticscheras #wawacosmetics #wawaeecushion #wawapremiumkit #wawafoundation #dengkil #banting #jenjarom #wawa3dmascara #wawacosmeticslover #longlastinglipmatte #bantingselangor #kl #kualalumpur #wawaunicornkit #wawacosmeticbanting

5 hours ago
EYEBROW/EYELINER ON FLEEK terhangat Di pasaran🙈 Mana tak nye kualiti standard international tapi harga pasar malam! Rm39.90 je untuk dua item.. Demi kesayangan semua.. hihihi.. Grab yours now girls!! SANGAT BERBALOI😍 #teamiezah #wawaeyebrowliner#teamiezah #wawalipmatte #codkajang #codbanting  #codbalakong #lipmattehalal #wawacosmeticscheras #wawacosmetics #wawaeecushion #wawapremiumkit #wawafoundation #dengkil #banting #jenjarom #wawa3dmascara #wawacosmeticslover #longlastinglipmatte #bantingselangor #kl #kualalumpur #wawaunicornkit #wawacosmeticbanting
0 likes 0

EYEBROW/EYELINER ON FLEEK terhangat Di pasaran🙈 Mana tak nye kualiti standard international tapi harga pasar malam! Rm39.90 je untuk dua item.. Demi kesayangan semua.. hihihi.. Grab yours now girls!! SANGAT BERBALOI😍 #teamiezah #wawaeyebrowliner #teamiezah #wawalipmatte #codkajang #codbanting #codbalakong #lipmattehalal #wawacosmeticscheras #wawacosmetics #wawaeecushion #wawapremiumkit #wawafoundation #dengkil #banting #jenjarom #wawa3dmascara #wawacosmeticslover #longlastinglipmatte #bantingselangor #kl #kualalumpur #wawaunicornkit #wawacosmeticbanting

5 hours ago
Tengok kulit, kening, dgn eyeliner tu. ain pkai ee cuhsion, dgn eyekit #wawacosmetics ❤️ EYEBROW/EYELINER terhangat Di pasaran🙈 Mana tak nye kualiti standard international tapi harga pasar malam! Rm39.90 je untuk dua item.. Demi kesayangan semua.. hihihi.. Grab yours now girls!! SANGAT BERBALOI😍 #teamiezah #wawaeyebrowliner#teamiezah #wawalipmatte #codkajang #codbanting  #codbalakong #lipmattehalal #wawacosmeticscheras #wawacosmetics #wawaeecushion #wawapremiumkit #wawafoundation #dengkil #banting #jenjarom #wawa3dmascara #wawacosmeticslover #longlastinglipmatte #bantingselangor #kl #kualalumpur #wawaunicornkit
3 likes 0

Tengok kulit, kening, dgn eyeliner tu. ain pkai ee cuhsion, dgn eyekit #wawacosmetics ❤️ EYEBROW/EYELINER terhangat Di pasaran🙈 Mana tak nye kualiti standard international tapi harga pasar malam! Rm39.90 je untuk dua item.. Demi kesayangan semua.. hihihi.. Grab yours now girls!! SANGAT BERBALOI😍 #teamiezah #wawaeyebrowliner #teamiezah #wawalipmatte #codkajang #codbanting #codbalakong #lipmattehalal #wawacosmeticscheras #wawacosmetics #wawaeecushion #wawapremiumkit #wawafoundation #dengkil #banting #jenjarom #wawa3dmascara #wawacosmeticslover #longlastinglipmatte #bantingselangor #kl #kualalumpur #wawaunicornkit

5 hours ago
1/2
2 likes 0

👠 WAWA 3D MASCARA 👠⁣ ⁣ Do you want your eyelashes to look thicker, fuller and longer naturally? ⁣ ⁣ You shouldn’t miss this Mascara! Results guaranteed ⁣ ⁣ International Quality and Easy removed #halal⁣ ⁣ DM/ WhatsApp 📲 87429772 TO PURCHASE⁣ ⁣ #wawacosmeticshq #wawazainal #wawa3dmascara #teamsitisg

13 hours ago
JOM DAPATKAN WAWA 🦄 UNICORN KIT EDITION‼️CANTIK SGT TAU‼️.SET DREAM 💙LIPMATTE:💋Code: MISTRESS💋Code: SEXYInclude with MINT LIP GLOW & BLUSHER 😍.🎁Korang akan dpt FREE AUTO EYEBROW.😱.SET FANTASY💗LIPMATTE:💋Code: NAKED💋Code: ROMANCEInclude with MINT LIP GLOW & BLUSHER 😍.🎁Korang akan dpt FREE AUTO EYEBROW.😱.1box RM65 ... 🎁Free Gift Special🎁.🎁Free Gift Special🎁.🎁Free Gift Special🎁.. .‼️ORDER NOW NOW NOW‼️..📲019-3416424📲019-3416424📲019-3416424.Atau KLIK LINK DI BIO👇🏼@mizarichbeautywawacosmetics#fastrespond#teammiezah#MiezahSquardAngels#wawacosmetics#wawabeauty#unicornkit#wawafantasydream#wawapremiumrayakit#wawalipmatte#codkajang#codbalakong#codbandartunhusseinonn #serikembangan#codalamdamai #wawaunicornkit#codbandartunrazak#bandarsripermaisuri#wawacosmeticscheras#wawacosmetics#wawapremiumkit#wawafoundation#wawaserum#wawasoftlens_hq#wawa3dmascara#wawatravelkit#travelkit#looseedition
3 likes 0

JOM DAPATKAN WAWA 🦄 UNICORN KIT EDITION‼️CANTIK SGT TAU‼️ . SET DREAM 💙 LIPMATTE: 💋Code: MISTRESS 💋Code: SEXY Include with MINT LIP GLOW & BLUSHER 😍 . 🎁Korang akan dpt FREE AUTO EYEBROW.😱 . SET FANTASY💗 LIPMATTE: 💋Code: NAKED 💋Code: ROMANCE Include with MINT LIP GLOW & BLUSHER 😍 . 🎁Korang akan dpt FREE AUTO EYEBROW.😱 . 1box RM65 . . . 🎁Free Gift Special🎁 .🎁Free Gift Special🎁 .🎁Free Gift Special🎁 . . .‼️ORDER NOW NOW NOW‼️ . . 📲019-3416424 📲019-3416424 📲019-3416424 . Atau KLIK LINK DI BIO👇🏼 @mizarichbeautywawacosmetics #fastrespond #teammiezah #MiezahSquardAngels #wawacosmetics #wawabeauty #unicornkit #wawafantasydream #wawapremiumrayakit #wawalipmatte #codkajang #codbalakong #codbandartunhusseinonn #serikembangan #codalamdamai #wawaunicornkit #codbandartunrazak #bandarsripermaisuri #wawacosmeticscheras #wawacosmetics #wawapremiumkit #wawafoundation #wawaserum #wawasoftlens_hq #wawa3dmascara #wawatravelkit #travelkit #looseedition

16 hours ago
READY STOCK dgn sis @miezahwawacosmetics 📢📢📢💃💃 ORDER now!!. RM49 ONLY 😱😱 Baru beberapa jam kita open order stocks almost SOLD OUT OMG😱😭 DOUBLE LIPMATTE By WawaZainal💄💄 : ▶️3ml + 3ml = 6ml sebatang▶️2 box (Bold & Nude)▶️1 box ada 2 different code lipmatte▶️Total ada 4 code lipmatte▶️Freegift (Mini Lip Treatment) -FREE lip treatment new formula from wawa cosmetics❤️-Akan sampai depan rumah uols nanti😘😘 #wawadoublelipmatte #teamiezah#wawadoublelipmatte #teamiezah#wawalipmatte #codkajang #codbalakong #lipmattehalal #codalamdamai #codbandartunhusseinonn serikembangan #codbandartunrazak #bandarsripermaisuri #wawacosmeticscheras #wawacosmetics #wawapremiumkit#wawaeecushionfoundation #wawaeecushion #wawafoundation #wawaserum #wawasoftlens_hq #wawa3dmascara#wawazainal #wawacosmeticslover #longlastinglipmatte #cubatrytest#wawaeril #lipmattemurah #lipmattelover #longlastinglipmatte #codampang #codpermaisuri #codbandartunrazak #codbandartunhusseinonn#wawaunicornkit#wawaeyekit
19 likes 0

READY STOCK dgn sis @miezahwawacosmetics 📢📢📢💃💃 ORDER now!!. RM49 ONLY 😱😱 Baru beberapa jam kita open order stocks almost SOLD OUT OMG😱😭 DOUBLE LIPMATTE By WawaZainal💄💄 : ▶️3ml + 3ml = 6ml sebatang ▶️2 box (Bold & Nude) ▶️1 box ada 2 different code lipmatte ▶️Total ada 4 code lipmatte ▶️Freegift (Mini Lip Treatment) - FREE lip treatment new formula from wawa cosmetics❤️ - Akan sampai depan rumah uols nanti😘😘 #wawadoublelipmatte #teamiezah #wawadoublelipmatte #teamiezah #wawalipmatte #codkajang #codbalakong #lipmattehalal #codalamdamai #codbandartunhusseinonn serikembangan #codbandartunrazak #bandarsripermaisuri #wawacosmeticscheras #wawacosmetics #wawapremiumkit#wawaeecushionfoundation #wawaeecushion #wawafoundation #wawaserum #wawasoftlens_hq #wawa3dmascara #wawazainal #wawacosmeticslover #longlastinglipmatte #cubatrytest #wawaeril #lipmattemurah #lipmattelover #longlastinglipmatte #codampang #codpermaisuri #codbandartunrazak #codbandartunhusseinonn#wawaunicornkit#wawaeyekit

Yesterday
READY STOCK dgn sis @miezahwawacosmetics 📢📢📢💃💃 ORDER now!!. RM49 ONLY 😱😱 Baru beberapa jam kita open order stocks almost SOLD OUT OMG😱😭 DOUBLE LIPMATTE By WawaZainal💄💄 : ▶️3ml + 3ml = 6ml sebatang▶️2 box (Bold & Nude)▶️1 box ada 2 different code lipmatte▶️Total ada 4 code lipmatte▶️Freegift (Mini Lip Treatment) -FREE lip treatment new formula from wawa cosmetics❤️-Akan sampai depan rumah uols nanti😘😘 #wawadoublelipmatte #teamiezah#wawadoublelipmatte #teamiezah#wawalipmatte #codkajang #codbalakong #lipmattehalal #codalamdamai #codbandartunhusseinonn serikembangan #codbandartunrazak #bandarsripermaisuri #wawacosmeticscheras #wawacosmetics #wawapremiumkit#wawaeecushionfoundation #wawaeecushion #wawafoundation #wawaserum #wawasoftlens_hq #wawa3dmascara#wawazainal #wawacosmeticslover #longlastinglipmatte #cubatrytest#wawaeril #lipmattemurah #lipmattelover #longlastinglipmatte #codampang #codpermaisuri #codbandartunrazak #codbandartunhusseinonn#wawaunicornkit#wawaeyekit
6 likes 0

READY STOCK dgn sis @miezahwawacosmetics 📢📢📢💃💃 ORDER now!!. RM49 ONLY 😱😱 Baru beberapa jam kita open order stocks almost SOLD OUT OMG😱😭 DOUBLE LIPMATTE By WawaZainal💄💄 : ▶️3ml + 3ml = 6ml sebatang ▶️2 box (Bold & Nude) ▶️1 box ada 2 different code lipmatte ▶️Total ada 4 code lipmatte ▶️Freegift (Mini Lip Treatment) - FREE lip treatment new formula from wawa cosmetics❤️ - Akan sampai depan rumah uols nanti😘😘 #wawadoublelipmatte #teamiezah #wawadoublelipmatte #teamiezah #wawalipmatte #codkajang #codbalakong #lipmattehalal #codalamdamai #codbandartunhusseinonn serikembangan #codbandartunrazak #bandarsripermaisuri #wawacosmeticscheras #wawacosmetics #wawapremiumkit#wawaeecushionfoundation #wawaeecushion #wawafoundation #wawaserum #wawasoftlens_hq #wawa3dmascara #wawazainal #wawacosmeticslover #longlastinglipmatte #cubatrytest #wawaeril #lipmattemurah #lipmattelover #longlastinglipmatte #codampang #codpermaisuri #codbandartunrazak #codbandartunhusseinonn#wawaunicornkit#wawaeyekit

Yesterday
READY STOCK dgn sis @miezahwawacosmetics 📢📢📢💃💃 ORDER now!!. RM49 ONLY 😱😱 Baru beberapa jam kita open order stocks almost SOLD OUT OMG😱😭 DOUBLE LIPMATTE By WawaZainal💄💄 : ▶️3ml + 3ml = 6ml sebatang▶️2 box (Bold & Nude)▶️1 box ada 2 different code lipmatte▶️Total ada 4 code lipmatte▶️Freegift (Mini Lip Treatment) -FREE lip treatment new formula from wawa cosmetics❤️-Akan sampai depan rumah uols nanti😘😘 #wawadoublelipmatte #teamiezah#wawadoublelipmatte #teamiezah#wawalipmatte #codkajang #codbalakong #lipmattehalal #codalamdamai #codbandartunhusseinonn serikembangan #codbandartunrazak #bandarsripermaisuri #wawacosmeticscheras #wawacosmetics #wawapremiumkit#wawaeecushionfoundation #wawaeecushion #wawafoundation #wawaserum #wawasoftlens_hq #wawa3dmascara#wawazainal #wawacosmeticslover #longlastinglipmatte #cubatrytest#wawaeril #lipmattemurah #lipmattelover #longlastinglipmatte #codampang #codpermaisuri #codbandartunrazak #codbandartunhusseinonn#wawaunicornkit#wawaeyekit
7 likes 0

READY STOCK dgn sis @miezahwawacosmetics 📢📢📢💃💃 ORDER now!!. RM49 ONLY 😱😱 Baru beberapa jam kita open order stocks almost SOLD OUT OMG😱😭 DOUBLE LIPMATTE By WawaZainal💄💄 : ▶️3ml + 3ml = 6ml sebatang ▶️2 box (Bold & Nude) ▶️1 box ada 2 different code lipmatte ▶️Total ada 4 code lipmatte ▶️Freegift (Mini Lip Treatment) - FREE lip treatment new formula from wawa cosmetics❤️ - Akan sampai depan rumah uols nanti😘😘 #wawadoublelipmatte #teamiezah #wawadoublelipmatte #teamiezah #wawalipmatte #codkajang #codbalakong #lipmattehalal #codalamdamai #codbandartunhusseinonn serikembangan #codbandartunrazak #bandarsripermaisuri #wawacosmeticscheras #wawacosmetics #wawapremiumkit#wawaeecushionfoundation #wawaeecushion #wawafoundation #wawaserum #wawasoftlens_hq #wawa3dmascara #wawazainal #wawacosmeticslover #longlastinglipmatte #cubatrytest #wawaeril #lipmattemurah #lipmattelover #longlastinglipmatte #codampang #codpermaisuri #codbandartunrazak #codbandartunhusseinonn#wawaunicornkit#wawaeyekit

Yesterday
This is a real thing! ⁣⁣Watch carefully, the results of lower lashes ⁣done by MUA with WAWA 3D MASCARA ⁣🌟 WAWA 3D MASCARA#wawa3dmascara #wawacosmetics #wawacosmeticshq #wawazainal #arielzafril #teamsitisg
3 likes 0

This is a real thing! ⁣ ⁣ Watch carefully, the results of lower lashes ⁣done by MUA with WAWA 3D MASCARA ⁣ 🌟 WAWA 3D MASCARA #wawa3dmascara #wawacosmetics #wawacosmeticshq #wawazainal #arielzafril #teamsitisg

Yesterday
DOUBLE LIPMATTE INFO :-✅3ml + 3ml = 6ml sebatang✅2 box (Bold & Nude)✅1 box ada 2 different code lipmatte✅Total ada 4 code lipmatte✅Freegift (Mini Lip Treatment)--Dapat free lip treatment pulak untuk yang terawal... OMG😱 ada yang nak? Nak NUDE or BOLD?-RM 49 SAHAJA guysss‼️-#fastrespond#teammiezah#MiezahSquardAngels#wawacosmetics#wawabeauty#unicornkit#wawafantasydream#wawapremiumrayakit#wawalipmatte#codkajang#codbalakong#codbandartunhusseinonn #serikembangan#codalamdamai #wawaunicornkit#codbandartunrazak#bandarsripermaisuri#wawacosmeticscheras#wawacosmetics#wawapremiumkit#wawafoundation#wawaserum#wawasoftlens_hq#wawa3dmascara#wawatravelkit#travelkit#looseedition#eecushion#wawaeyebrowliner#wawadoublelipmatte
4 likes 0

DOUBLE LIPMATTE INFO : - ✅3ml + 3ml = 6ml sebatang ✅2 box (Bold & Nude) ✅1 box ada 2 different code lipmatte ✅Total ada 4 code lipmatte ✅Freegift (Mini Lip Treatment) - - Dapat free lip treatment pulak untuk yang terawal... OMG😱 ada yang nak? Nak NUDE or BOLD? - RM 49 SAHAJA guysss‼️ - #fastrespond #teammiezah #MiezahSquardAngels #wawacosmetics #wawabeauty #unicornkit #wawafantasydream #wawapremiumrayakit #wawalipmatte #codkajang #codbalakong #codbandartunhusseinonn #serikembangan #codalamdamai #wawaunicornkit #codbandartunrazak #bandarsripermaisuri #wawacosmeticscheras #wawacosmetics #wawapremiumkit #wawafoundation #wawaserum #wawasoftlens_hq #wawa3dmascara #wawatravelkit #travelkit #looseedition #eecushion #wawaeyebrowliner #wawadoublelipmatte

Yesterday
DOUBLE LIPMATTE INFO :-✅3ml + 3ml = 6ml sebatang✅2 box (Bold & Nude)✅1 box ada 2 different code lipmatte✅Total ada 4 code lipmatte✅Freegift (Mini Lip Treatment)--Dapat free lip treatment pulak untuk yang terawal... OMG😱 ada yang nak? Nak NUDE or BOLD?-RM 49 SAHAJA guysss‼️-#fastrespond#teammiezah#MiezahSquardAngels#wawacosmetics#wawabeauty#unicornkit#wawafantasydream#wawapremiumrayakit#wawalipmatte#codkajang#codbalakong#codbandartunhusseinonn #serikembangan#codalamdamai #wawaunicornkit#codbandartunrazak#bandarsripermaisuri#wawacosmeticscheras#wawacosmetics#wawapremiumkit#wawafoundation#wawaserum#wawasoftlens_hq#wawa3dmascara#wawatravelkit#travelkit#looseedition#eecushion#wawaeyebrowliner#wawadoublelipmatte
4 likes 0

DOUBLE LIPMATTE INFO : - ✅3ml + 3ml = 6ml sebatang ✅2 box (Bold & Nude) ✅1 box ada 2 different code lipmatte ✅Total ada 4 code lipmatte ✅Freegift (Mini Lip Treatment) - - Dapat free lip treatment pulak untuk yang terawal... OMG😱 ada yang nak? Nak NUDE or BOLD? - RM 49 SAHAJA guysss‼️ - #fastrespond #teammiezah #MiezahSquardAngels #wawacosmetics #wawabeauty #unicornkit #wawafantasydream #wawapremiumrayakit #wawalipmatte #codkajang #codbalakong #codbandartunhusseinonn #serikembangan #codalamdamai #wawaunicornkit #codbandartunrazak #bandarsripermaisuri #wawacosmeticscheras #wawacosmetics #wawapremiumkit #wawafoundation #wawaserum #wawasoftlens_hq #wawa3dmascara #wawatravelkit #travelkit #looseedition #eecushion #wawaeyebrowliner #wawadoublelipmatte

Yesterday
DOUBLE LIPMATTE INFO :-✅3ml + 3ml = 6ml sebatang✅2 box (Bold & Nude)✅1 box ada 2 different code lipmatte✅Total ada 4 code lipmatte✅Freegift (Mini Lip Treatment)--Dapat free lip treatment pulak untuk yang terawal... OMG😱 ada yang nak? Nak NUDE or BOLD?-RM 49 SAHAJA guysss‼️-#fastrespond#teammiezah#MiezahSquardAngels#wawacosmetics#wawabeauty#unicornkit#wawafantasydream#wawapremiumrayakit#wawalipmatte#codkajang#codbalakong#codbandartunhusseinonn #serikembangan#codalamdamai #wawaunicornkit#codbandartunrazak#bandarsripermaisuri#wawacosmeticscheras#wawacosmetics#wawapremiumkit#wawafoundation#wawaserum#wawasoftlens_hq#wawa3dmascara#wawatravelkit#travelkit#looseedition#eecushion#wawaeyebrowliner#wawadoublelipmatte
3 likes 0

DOUBLE LIPMATTE INFO : - ✅3ml + 3ml = 6ml sebatang ✅2 box (Bold & Nude) ✅1 box ada 2 different code lipmatte ✅Total ada 4 code lipmatte ✅Freegift (Mini Lip Treatment) - - Dapat free lip treatment pulak untuk yang terawal... OMG😱 ada yang nak? Nak NUDE or BOLD? - RM 49 SAHAJA guysss‼️ - #fastrespond #teammiezah #MiezahSquardAngels #wawacosmetics #wawabeauty #unicornkit #wawafantasydream #wawapremiumrayakit #wawalipmatte #codkajang #codbalakong #codbandartunhusseinonn #serikembangan #codalamdamai #wawaunicornkit #codbandartunrazak #bandarsripermaisuri #wawacosmeticscheras #wawacosmetics #wawapremiumkit #wawafoundation #wawaserum #wawasoftlens_hq #wawa3dmascara #wawatravelkit #travelkit #looseedition #eecushion #wawaeyebrowliner #wawadoublelipmatte

Yesterday
WAWA 3D MASCARA👀.Kelebihan:⏩Melentikkan bulu mata⏩Memanjangkan bulu mata⏩Melebatkan bulu mata⏩Tiada panda eyes⏩Mudah dicuci dengan air⏩Waterproof.#wawa3dmascara #wawamascara #wawacosmetics#wawazainal #aerilzafrel #wawacosmeticshq #bangsarsouth #pantaidalam #damansara #subangjaya #kelanajaya #petalingjaya #lembahpantai #kerinchi #kualalumpur #teamanis #bossbabekl #bossbabegeng #bossbabebeauty #usahawanmuda #usahawanjutawanmuda #wawacosmeticskualalumpur
2 likes 0

WAWA 3D MASCARA👀 . Kelebihan: ⏩Melentikkan bulu mata ⏩Memanjangkan bulu mata ⏩Melebatkan bulu mata ⏩Tiada panda eyes ⏩Mudah dicuci dengan air ⏩Waterproof . #wawa3dmascara #wawamascara #wawacosmetics #wawazainal #aerilzafrel #wawacosmeticshq #bangsarsouth #pantaidalam #damansara #subangjaya #kelanajaya #petalingjaya #lembahpantai #kerinchi #kualalumpur #teamanis #bossbabekl #bossbabegeng #bossbabebeauty #usahawanmuda #usahawanjutawanmuda #wawacosmeticskualalumpur

Yesterday
Assalamualaikum hai guysss.. Wow wow wow 😱 Stock dah mendarat grilsss, ni semua ada yang dah bertuan tau😢 Siapa yg belum grab #wawadoublelipmatte Nie?  Rugi tau kalau korang x grab edition kalini. Sangat2 murah u ollsss.. Beli satu, tapi dapat 2 color lipmatte yg berbeza😨 Untung ke untung??? Siapa berminat boleh dm / ws (klik link di bio) #wawacosmeticsbywawazainal #wawacosmeticsshahalam #wawadoublelipmatte #wawamakeupkit #wawatravelkit #wawatravelkitloose #wawapremiumrayakit #wawaunicornkit #wawaserumfoundation #agentwawacosmeticsshahalam #wawacosmetics #wawacosmetichq #wawanewedition #wawazainalaerilzafrel #wawacosmeticslover #wawaoxybubblefoam #wawacleanser #wawaeyebrowliner #wawaliptreatment #wawafantasydreamshahalam #wawaeecushion #wawamascara3d #wawazainalcosmetic #wawasettingspray #wawacosmeticsselangor ##wawaserum #wawacosmeticshq #wawa3dmascara
7 likes 0

Assalamualaikum hai guysss.. Wow wow wow 😱 Stock dah mendarat grilsss, ni semua ada yang dah bertuan tau😢 Siapa yg belum grab #wawadoublelipmatte Nie? Rugi tau kalau korang x grab edition kalini. Sangat2 murah u ollsss.. Beli satu, tapi dapat 2 color lipmatte yg berbeza😨 Untung ke untung??? Siapa berminat boleh dm / ws (klik link di bio) #wawacosmeticsbywawazainal #wawacosmeticsshahalam #wawadoublelipmatte #wawamakeupkit #wawatravelkit #wawatravelkitloose #wawapremiumrayakit #wawaunicornkit #wawaserumfoundation #agentwawacosmeticsshahalam #wawacosmetics #wawacosmetichq #wawanewedition #wawazainalaerilzafrel #wawacosmeticslover #wawaoxybubblefoam #wawacleanser #wawaeyebrowliner #wawaliptreatment #wawafantasydreamshahalam #wawaeecushion #wawamascara3d #wawazainalcosmetic #wawasettingspray #wawacosmeticsselangor #wawaserum #wawacosmeticshq #wawa3dmascara

2 days ago
Advertisement
Made with and