Tiktogram

Instagram at your fingertips with Tiktogram!
Advertisement

Recent instagram post's tagged with #repost

#Repost @theangelastanton• • • • •Waiting for @brysoncreates to send me the beat 👶🏽👶🏽👶🏽 #abortionsurvivors #prolifegeneration
0 likes 0

#Repost @theangelastanton • • • • • Waiting for @brysoncreates to send me the beat 👶🏽👶🏽👶🏽 #abortionsurvivors #prolifegeneration

just now
#Repost @laangelinacastro (@get_repost)・・・I’m ready!.......Bikini ready
0 likes 0

#Repost @laangelinacastro (@get_repost) ・・・ I’m ready!.......Bikini ready

just now
#Repost @franz.cala88• • • • •La mia #timeline di lavoro di "Attraversamenti" 🎬📽 Un viaggio alla scoperta di opere d'arte uniche, create dalla mente dello Studio C&C di Torino.Se passate da Pinerolo, riscoprite la #bellezza.😎😍 #videomakerlife #sculturadiffusa #videomaker #attraversamenti #urbanlife #urbanart #pinerolo #videographer #drone #pezziditimeline #lavitadiunmontatorevideo
0 likes 0

#Repost @franz.cala88 • • • • • La mia #timeline di lavoro di "Attraversamenti" 🎬📽 Un viaggio alla scoperta di opere d'arte uniche, create dalla mente dello Studio C&C di Torino. Se passate da Pinerolo, riscoprite la #bellezza. 😎😍 #videomakerlife #sculturadiffusa #videomaker #attraversamenti #urbanlife #urbanart #pinerolo #videographer #drone #pezziditimeline #lavitadiunmontatorevideo

just now
. .با توجه به مواد ۵۴۹ ، ۵۴۱ ، ۴۱۲ قانون تجارت، سه نوع ورشكستگی وجود دارد:.۱- ورشكستگی عادی: كه تاجر بر اثر عوامل خارجی یا حوادث غیر مترقبه بدون تقصیر یا تقلب متوقف شود..۲- ورشكستگی به تقصیر: که به واسطه تقصیر و خطای تاجر، حاصل می‌شود و از جمله جرایم غیر عمدی است..۳- ورشكستگی به تقلب: به دلیل سوء‌نیت و حیله و تقلبی كه تاجر به كار برده است، مجرم شناخته شده است..#Repost @loigram_ir
0 likes 0

. . با توجه به مواد ۵۴۹ ، ۵۴۱ ، ۴۱۲ قانون تجارت، سه نوع ورشكستگی وجود دارد: . ۱- ورشكستگی عادی: كه تاجر بر اثر عوامل خارجی یا حوادث غیر مترقبه بدون تقصیر یا تقلب متوقف شود. . ۲- ورشكستگی به تقصیر: که به واسطه تقصیر و خطای تاجر، حاصل می‌شود و از جمله جرایم غیر عمدی است. . ۳- ورشكستگی به تقلب: به دلیل سوء‌نیت و حیله و تقلبی كه تاجر به كار برده است، مجرم شناخته شده است. . #Repost @loigram_ir

just now
🔥 CHILE EN LLAMAS ⠀Luego de la segunda noche con toque de queda Santiago amaneció con largas filas en supermercados, farmacias y estaciones de servicio, que se mantenían cerradas a la espera de la llegada de carabineros que los pudieran custodiar, aunque hubo saqueos.⠀La revuelta que se inició como una protesta en rechazo a la subida del billete del metro. Luego se extendió por el aumento de servicios publicos, la desigualdad, el pedido de salud y educación, además del descontento con el gobierno y la clase política. Una pintada se hizo famosa al explicar que no es contra la derecha, ni la izquierda, sino los de abajo contra los de arriba. La represión feroz ordenada por el presidente Piñera dejó ya un saldo de 11 muertos, más de 2 mil personas permanecían detenidas y 500 heridos, según confirmaron autoridades de la región Metropolitana. Mientras el presidente chileno, Sebastián Piñera, expresó que lo está viviendo el país es una "guerra", un conflicto bélico contra un "enemigo poderoso e implacable que no respeta a nada ni a nadie", su antecesora, Michelle Bachelet, dijo sentirse triste y muy preocupada por la situación en su país y exhortó este lunes al presidente Piñera al diálogo y pidió a los manifestantes protestar de forma pacífica. #Chile #ConflictoenChile #Piñera #Bachelet• • • • • •#Repost @filonewsok ❤️🔥
0 likes 0

🔥 CHILE EN LLAMAS ⠀ Luego de la segunda noche con toque de queda Santiago amaneció con largas filas en supermercados, farmacias y estaciones de servicio, que se mantenían cerradas a la espera de la llegada de carabineros que los pudieran custodiar, aunque hubo saqueos. ⠀ La revuelta que se inició como una protesta en rechazo a la subida del billete del metro. Luego se extendió por el aumento de servicios publicos, la desigualdad, el pedido de salud y educación, además del descontento con el gobierno y la clase política. Una pintada se hizo famosa al explicar que no es contra la derecha, ni la izquierda, sino los de abajo contra los de arriba. La represión feroz ordenada por el presidente Piñera dejó ya un saldo de 11 muertos, más de 2 mil personas permanecían detenidas y 500 heridos, según confirmaron autoridades de la región Metropolitana. Mientras el presidente chileno, Sebastián Piñera, expresó que lo está viviendo el país es una "guerra", un conflicto bélico contra un "enemigo poderoso e implacable que no respeta a nada ni a nadie", su antecesora, Michelle Bachelet, dijo sentirse triste y muy preocupada por la situación en su país y exhortó este lunes al presidente Piñera al diálogo y pidió a los manifestantes protestar de forma pacífica. #Chile #ConflictoenChile #Piñera #Bachelet • • • • • • #Repost @filonewsok ❤️🔥

just now
#Repost @eudora with @make_repost・・・A força do Ouro aliada a nutrição do Óleo de Marula para cabelos macios e 3x mais fortes. Conheça a nova linha Siàge Nutri Ouro. Já quer o seu? Compre online ou com uma Representante. #EudoraSiàge #SiàgeNutriOuro #SiàgeForçaDoOuro #Eudora #ChegaLáeEudora⠀Direção Criativa: @gb65⠀#PraCegoVer #ParaTodosVerem: vídeo da nova linha Siàge Nutri Ouro que começa com flashes da atriz Isis Valverde, com os cabelo molhados em um fundo escuro. No letreiro está escrito: “Eudora” e “Siàge”. Depois, vemos cenas dinâmicas dos produtos Siàge Nutri Ouro, com embalagem dourada, mescladas com cenas de uma modelo com cabelos soltos e brilhantes. No letreiro aparecem as frases: “Com exclusiva tecnologia Affinité 3D”, “Enriquecida com Ouro e Óleo de Marula”, “Nutrição profunda até a 3ª camada do fio”, “Maciez extrema” e “Cabelos 3x mais fortes”. O vídeo termina mostrando a linha completa com os produtos: Shampoo, Condicionador, Leave In, Máscara Nutritiva e Gota Fortalecedora, todos com embalagem dourada.
0 likes 0

#Repost @eudora with @make_repost ・・・ A força do Ouro aliada a nutrição do Óleo de Marula para cabelos macios e 3x mais fortes. Conheça a nova linha Siàge Nutri Ouro. Já quer o seu? Compre online ou com uma Representante. #EudoraSige #SigeNutriOuro #SigeForçaDoOuro #Eudora #ChegaLeEudora ⠀ Direção Criativa: @gb65#PraCegoVer #ParaTodosVerem: vídeo da nova linha Siàge Nutri Ouro que começa com flashes da atriz Isis Valverde, com os cabelo molhados em um fundo escuro. No letreiro está escrito: “Eudora” e “Siàge”. Depois, vemos cenas dinâmicas dos produtos Siàge Nutri Ouro, com embalagem dourada, mescladas com cenas de uma modelo com cabelos soltos e brilhantes. No letreiro aparecem as frases: “Com exclusiva tecnologia Affinité 3D”, “Enriquecida com Ouro e Óleo de Marula”, “Nutrição profunda até a 3ª camada do fio”, “Maciez extrema” e “Cabelos 3x mais fortes”. O vídeo termina mostrando a linha completa com os produtos: Shampoo, Condicionador, Leave In, Máscara Nutritiva e Gota Fortalecedora, todos com embalagem dourada.

just now
#Repost @bebecook (@get_repost)・・・[#베베쿡데이 #리그램이벤트].🗣여러분 오늘부터 내일까지 단 하루!2019년 마지막 #역대급할인 베베쿡데이 OPEN.✔️일시 : 10월 22일(화) ~ 10월 23(수) 단 하루! 오전 10시까지✔️이벤트 기간 내 결제완료 된 주문건을 기준으로 구매왕을 찾습니다!.유아식품 전상품 할인 진행하며, 구매를 많이많이하신구매왕 1명은 #꿈비 #리코코뉴블럭매트 를 받으실 수 있어요❤️.그 외에도 적립금과 백화점 상품권, 커피교환권까지!!우리 아기 식량도 채우고, 상품도 받아가세요❤️❤️➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖❗️리그램이벤트 진행❗️10월 23일 (수) 오전 10시까지 해당 게시물을 리그램해서👉베베쿡데이👈를 널리널리 알려주세요!!.5명을 추첨하여 베베쿡 적립금 1만원을 드립니다.리그램 후 "참여완료" 댓글 잊지마시구요❤️❤️.많은 참여 부탁드려요🙇🏻‍♀️➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🔍베베쿡데이는 쇼핑태그를 클릭해주세요ヾ(๑╹◡╹)ノ".#베베쿡 #bebecook #베베쿡이벤트 #베베쿡할인 #베베쿡데이
0 likes 0

#Repost @bebecook (@get_repost) ・・・ [#베베쿡데이 #리그램이벤트] . 🗣여러분 오늘부터 내일까지 단 하루! 2019년 마지막 #역대급할인 베베쿡데이 OPEN . ✔️일시 : 10월 22일(화) ~ 10월 23(수) 단 하루! 오전 10시까지 ✔️이벤트 기간 내 결제완료 된 주문건을 기준으로 구매왕을 찾습니다! . 유아식품 전상품 할인 진행하며, 구매를 많이많이하신 구매왕 1명은 #꿈비 #리코코뉴블럭매트 를 받으실 수 있어요❤️ . 그 외에도 적립금과 백화점 상품권, 커피교환권까지!! 우리 아기 식량도 채우고, 상품도 받아가세요❤️❤️ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ❗️리그램이벤트 진행❗️ 10월 23일 (수) 오전 10시까지 해당 게시물을 리그램해서 👉베베쿡데이👈를 널리널리 알려주세요!! . 5명을 추첨하여 베베쿡 적립금 1만원을 드립니다. 리그램 후 "참여완료" 댓글 잊지마시구요❤️❤️ . 많은 참여 부탁드려요🙇🏻‍♀️ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔍베베쿡데이는 쇼핑태그를 클릭해주세요ヾ(๑╹◡╹)ノ" . #베베쿡 #bebecook #베베쿡이벤트 #베베쿡할인 #베베쿡데이

just now
#repost @dovely_style・・・피드 재게시 입니다~지원하신분들 안하셔도 되요😊.⠀<< 서포터즈 2기 모집 >>⠀안녕하세요~ 또경맘이예요😊"도블리 스타일" 2기모집해요⠀📢 도블리 스타일 서포터즈 2기 모집⠀🏷모집기간 : 10월01일 ~10월25일(금)🏷모집인원 : 남아1명 여아1명 총2명🏷활동내용 : 신상 2벌 착용샷 올리주시면 끝😊🏷활동기간 : 총 1달(한달 2번 피드글 작성필수!)🏷당첨자발표 : 10월26일~10월27일⠀⠀📢 응모방법🏷 @dovely_style 팔로우필수!🏷 이 피드 좋아요 꾸욱!!!!🏷 리그램&캡쳐 해주세요💕🏷 친구소환후 댓글에 아이성별+나이+아이매력⠀🎁 2기모델혜택 - 한달간 상품 10프로 할인!!!⠀⠀많은 응원 부탁드리구요~참여와 응원 마니 해주시면작은 선물도 보내드려요😊⠀언팔시 다음 이벤트 참여기회가 제공되지 않아요!비공개는 참여 불가능⠀#도블리스타일#도블리#도블리캔들#유아동복추천#자매맘#남매맘#형제맘#둥이맘#외동아들맘#딸맘#아들맘#이벤트중#아기모델모집#서포터즈모집#쇼핑몰창업#키즈상하복#아기옷맛집#얼집룩#키즈룩
0 likes 0

#repost @dovely_style ・・・ 피드 재게시 입니다~ 지원하신분들 안하셔도 되요😊 .⠀ << 서포터즈 2기 모집 >> ⠀ 안녕하세요~ 또경맘이예요😊 "도블리 스타일" 2기모집해요 ⠀ 📢 도블리 스타일 서포터즈 2기 모집 ⠀ 🏷모집기간 : 10월01일 ~10월25일(금) 🏷모집인원 : 남아1명 여아1명 총2명 🏷활동내용 : 신상 2벌 착용샷 올리주시면 끝😊 🏷활동기간 : 총 1달(한달 2번 피드글 작성필수!) 🏷당첨자발표 : 10월26일~10월27일 ⠀ ⠀ 📢 응모방법 🏷 @dovely_style 팔로우필수! 🏷 이 피드 좋아요 꾸욱!!!! 🏷 리그램&캡쳐 해주세요💕 🏷 친구소환후 댓글에 아이성별+나이+아이매력 ⠀ 🎁 2기모델혜택 - 한달간 상품 10프로 할인!!!⠀ ⠀ 많은 응원 부탁드리구요~ 참여와 응원 마니 해주시면 작은 선물도 보내드려요😊 ⠀ 언팔시 다음 이벤트 참여기회가 제공되지 않아요! 비공개는 참여 불가능 ⠀ #도블리스타일#도블리#도블리캔들#유아동복추천#자매맘#남매맘#형제맘#둥이맘#외동아들맘#딸맘#아들맘#이벤트중#아기모델모집#서포터즈모집#쇼핑몰창업#키즈상하복#아기옷맛집#얼집룩#키즈룩

just now
#Repost @lynnehuysamen• • • • •[Giveaway] What is most important to you when choosing skincare during pregnancy?​When I was gifted a skincare hamper from @natralogic I was over the moon - Natralogic products are all natural, safety approved & designed specially for use during pregnancy. ​​They are also endorsed by @bwcsa which is a huge thumbs up in my eyes! ​​The full range includes Toning Massage Oil, Cooling Leg Gel, Tummy Creme, Exfoliating Creme & Nipple Creme. ​​I'm not pregnant or breastfeeding so I would feel a little weird right now rubbing Nipple Creme on myself plus what a waste when a new mom can be really making use of this fantastic product. I gave it to a new mother & I'm waiting on her feedback - so watch my stories for more info! ​​The Cooling Leg Gel is fantastic - the first thing I noticed was the amazing smell of mint before I even applied it! During my pregnancies (especially being pregnant in December) I suffered terribly from swollen legs & feet. This cooling gel is soothing & fresh, making me feel incredible. ​​The Tummy Creme is my favourite product. I may not be pregnant or even a new mother but I do have a "mom of two tum". This Tummy Creme has an amazing list of ingredients that promotes the production of elastin and collagen. ​​The Exfoliating Creme is also fantastic & so gentle. My skin is brighter & softer already. ​I have been enjoying the Toning Massage Oil every evening and my skin is loving it! My skin feels firmer & moisturized.​This giveaway will end on Thursday 03 October 06h00 GMT+2. Winners will be announced via my IG stories. This is not sponsored or endorsed by Instagram. Must be 18 or older to enter. This giveaway is open for residents of South Africa only.This post is in collaboration with @parenting_hub - contact Julie from @parenting_hub for advertising options which include a post on my IG channel! .
0 likes 0

#Repost @lynnehuysamen • • • • • [Giveaway] What is most important to you when choosing skincare during pregnancy? ​ When I was gifted a skincare hamper from @natralogic I was over the moon - Natralogic products are all natural, safety approved & designed specially for use during pregnancy. ​ ​They are also endorsed by @bwcsa which is a huge thumbs up in my eyes! ​ ​The full range includes Toning Massage Oil, Cooling Leg Gel, Tummy Creme, Exfoliating Creme & Nipple Creme. ​ ​I'm not pregnant or breastfeeding so I would feel a little weird right now rubbing Nipple Creme on myself plus what a waste when a new mom can be really making use of this fantastic product. I gave it to a new mother & I'm waiting on her feedback - so watch my stories for more info! ​ ​The Cooling Leg Gel is fantastic - the first thing I noticed was the amazing smell of mint before I even applied it! During my pregnancies (especially being pregnant in December) I suffered terribly from swollen legs & feet. This cooling gel is soothing & fresh, making me feel incredible. ​ ​The Tummy Creme is my favourite product. I may not be pregnant or even a new mother but I do have a "mom of two tum". This Tummy Creme has an amazing list of ingredients that promotes the production of elastin and collagen. ​ ​The Exfoliating Creme is also fantastic & so gentle. My skin is brighter & softer already. ​ I have been enjoying the Toning Massage Oil every evening and my skin is loving it! My skin feels firmer & moisturized. ​ This giveaway will end on Thursday 03 October 06h00 GMT+2. Winners will be announced via my IG stories. This is not sponsored or endorsed by Instagram. Must be 18 or older to enter. This giveaway is open for residents of South Africa only. This post is in collaboration with @parenting_hub - contact Julie from @parenting_hub for advertising options which include a post on my IG channel! .

just now
#Repost @recheio_gostoso• • • • • •Receita Bolo de Fubá Cremoso que combina com um cafezinho em qualquer horário, seja manhã, tarde ou noite 😋❤️.Comente "Sim" para continuar recebendo receitas diariamente 😍.Siga @receitasdeliciosasesimples para continuar recebendo nossas postagens diariamente 😉😊.Agora vamos para a receita 😋👇.📝 Ingredientes2 copos (americano) de açúcar1 copo (americano) de fubá3 ovos3 colheres (sopa) de farinha de trigo1 colher (sopa) de margarina3 copos de leite1 pacote de 50 g de queijo ralado1 colher (sopa) de fermento 📝 Modo de preparo 🍴Bata tudo no liquidificador.Leve ao forno médio, pré-aquecido, por aproximadamente 40 minutos, ou até dourar. ..#bolo #bolosedoces #doces #sobremesas #bolonopote #bolodechocolate #bolodefuba #bolodefubacremoso #bolodecenoura #bolocaseiro #bolocremoso #recheiodebolo #receitas #receitafacil #receitadebolo
0 likes 0

#Repost @recheio_gostoso • • • • • • Receita Bolo de Fubá Cremoso que combina com um cafezinho em qualquer horário, seja manhã, tarde ou noite 😋❤️ . Comente "Sim" para continuar recebendo receitas diariamente 😍 . Siga @receitasdeliciosasesimples para continuar recebendo nossas postagens diariamente 😉😊 . Agora vamos para a receita 😋👇 . 📝 Ingredientes 2 copos (americano) de açúcar 1 copo (americano) de fubá 3 ovos 3 colheres (sopa) de farinha de trigo 1 colher (sopa) de margarina 3 copos de leite 1 pacote de 50 g de queijo ralado 1 colher (sopa) de fermento 📝 Modo de preparo 🍴 Bata tudo no liquidificador. Leve ao forno médio, pré-aquecido, por aproximadamente 40 minutos, ou até dourar. . . #bolo #bolosedoces #doces #sobremesas #bolonopote #bolodechocolate #bolodefuba #bolodefubacremoso #bolodecenoura #bolocaseiro #bolocremoso #recheiodebolo #receitas #receitafacil #receitadebolo

just now
We’re still reliving our last cohort graduation, and it's been extra quiet on campus without #Betelguese 😭#Repost @aimbotic・・・I graduate from my software development program next week and got surprised with this today.🙃 Over 600 hours of programming, and it’s all been worth it! Can’t wait to be a professional certified Software Developer 😎 #gocodeup
0 likes 0

We’re still reliving our last cohort graduation, and it's been extra quiet on campus without #Betelguese 😭 #Repost @aimbotic ・・・ I graduate from my software development program next week and got surprised with this today.🙃 Over 600 hours of programming, and it’s all been worth it! Can’t wait to be a professional certified Software Developer 😎 #gocodeup

just now
OMG SO EXCITED!!!😱💃 semoga kali ini aku berkesempatan cobain si concealer terdabest ini ya Ka Sara😢😍 kalau aku suka bgt sama shade Beige krn pas bgt diwajah aku, dan shade Natural Rose untuk ngehighlight😍❤️ krn udh sepenasaran itu bgt dari pertama kali launching mau cobain sendiri kalau di wajah aku yang berminyak bgt ini kaya gmn:'((huu super duper ringan bgtbgt enak bgt dipakenya, nyaman bgt untuk dipakai daily sampai yg formal gt bisa bgt😭😭 Karena produk2nya recommended bgt yakan ka Sara, udh terbukti SEBAGUS ituuuuu udh banyak bgt yg pakai dan suka bgt karena yaitu shade2nya cocok di semua warna kulit Indonesia, high coverage, buildable bgt, dan longlasting bgt😭❤️ bismillah wish me luck😢😇 #Infalliblymore #InfalliblymoreWithSaraRobert .#Repost from @sararobert (@repost_media_app)GIVEAWAY ALERT!Finally my favorite concealer sudah available di Indonesia🥳L'oreal Infallible More Than Concealer bisa dibilang jadi salah satu concealer drugstore favorite aku dan salah satu dupe dari concealer high end favoritku. Kalo kalian udah cek video review aku pasti kalian tahu secinta apa aku sama concealer ini😍 Aku pake shade Natural Rose untuk highlighing dan Cashew yg sesuai sm skintone aku🥰 Infallible Concealer ini high coverage, long lasting dan ga bikin undereye aku kelihatan kering. Look kali ini makin maksimal ditambah base Infallible Foundation, poreless bgt apa itu pori pori🤪 Dan ga ketinggalan ada Giveaway lagi loh utk kalian, Aku pengen kalian nyobain juga nih! Yuk ikutan GIVEAWAY aku! Akan ada 5 Infallible Survival Kit senilai 500ribu rupiah! Untuk 5 pemenang beruntung:Infallible Foundation Promatte Infallible Concealer Lipstik color rich matteMascara Lash ParadiseCaranya gampang banget cukup, follow @GetTheLookID, Regram postingan ini sebanyak-banyaknya yaa dengan menggunakan hashtag #Infalliblymore #InfalliblymoreWithSaraRobertGoodluck! 💕
0 likes 0

OMG SO EXCITED!!!😱💃 semoga kali ini aku berkesempatan cobain si concealer terdabest ini ya Ka Sara😢😍 kalau aku suka bgt sama shade Beige krn pas bgt diwajah aku, dan shade Natural Rose untuk ngehighlight😍❤️ krn udh sepenasaran itu bgt dari pertama kali launching mau cobain sendiri kalau di wajah aku yang berminyak bgt ini kaya gmn:'((huu super duper ringan bgtbgt enak bgt dipakenya, nyaman bgt untuk dipakai daily sampai yg formal gt bisa bgt😭😭 Karena produk2nya recommended bgt yakan ka Sara, udh terbukti SEBAGUS ituuuuu udh banyak bgt yg pakai dan suka bgt karena yaitu shade2nya cocok di semua warna kulit Indonesia, high coverage, buildable bgt, dan longlasting bgt😭❤️ bismillah wish me luck😢😇 #Infalliblymore #InfalliblymoreWithSaraRobert . #Repost from @sararobert (@repost_media_app) GIVEAWAY ALERT! Finally my favorite concealer sudah available di Indonesia🥳 L'oreal Infallible More Than Concealer bisa dibilang jadi salah satu concealer drugstore favorite aku dan salah satu dupe dari concealer high end favoritku. Kalo kalian udah cek video review aku pasti kalian tahu secinta apa aku sama concealer ini😍 Aku pake shade Natural Rose untuk highlighing dan Cashew yg sesuai sm skintone aku🥰 Infallible Concealer ini high coverage, long lasting dan ga bikin undereye aku kelihatan kering. Look kali ini makin maksimal ditambah base Infallible Foundation, poreless bgt apa itu pori pori🤪 Dan ga ketinggalan ada Giveaway lagi loh utk kalian, Aku pengen kalian nyobain juga nih! Yuk ikutan GIVEAWAY aku! Akan ada 5 Infallible Survival Kit senilai 500ribu rupiah! Untuk 5 pemenang beruntung: Infallible Foundation Promatte Infallible Concealer Lipstik color rich matte Mascara Lash Paradise Caranya gampang banget cukup, follow @GetTheLookID, Regram postingan ini sebanyak-banyaknya yaa dengan menggunakan hashtag #Infalliblymore #InfalliblymoreWithSaraRobert Goodluck! 💕

just now
Autocuidado é consciência. #Repost @em.meditacao (@get_repost)・・・Saúde mental. ..#emmeditacao #mindfulness #atençãoplena #autocuidado #saudemental #meditação #meditar
0 likes 0

Autocuidado é consciência. #Repost @em.meditacao (@get_repost) ・・・ Saúde mental. . . #emmeditacao #mindfulness #atençoplena #autocuidado #saudemental #meditaço #meditar

just now
Happening this Thursday Nite! Contact @all_love_josiefor details ❤🎨🖌 #Repost @all_love_josie with @repostsaveapp ・・・ The first "Paint'd Nights" nite was fun success! I had a blassst with these beautiful, funny & creative  souls! They will FOREVER be marked in my heart as my first student artists! They made the nite so funny & memorable! You all did great!  Thx you for supporting & coming to get "Paint'd" with me!S/O @pandarox91 for assisting me thru out the nite. You roooock! BIG Biiig shout to @huhohstudios @bgirlalba for love,support & biz-op! My heart is full & feeling inspired! Looking FORWARD to our next event. Keep posted & chk our page for other creative stuff @all_love_creative#art #paintdnites #orlandoarts #kissimmeearts #paintniteorlando #paintnight #paintnitekissimmee#alllovecreative #huhohstudios
0 likes 0

Happening this Thursday Nite! Contact @all_love_josie for details ❤🎨🖌 #Repost @all_love_josie with @repostsaveapp ・・・ The first "Paint'd Nights" nite was fun success! I had a blassst with these beautiful, funny & creative souls! They will FOREVER be marked in my heart as my first student artists! They made the nite so funny & memorable! You all did great! Thx you for supporting & coming to get "Paint'd" with me!S/O @pandarox91 for assisting me thru out the nite. You roooock! BIG Biiig shout to @huhohstudios @bgirlalba for love,support & biz-op! My heart is full & feeling inspired! Looking FORWARD to our next event. Keep posted & chk our page for other creative stuff @all_love_creative #art #paintdnites #orlandoarts #kissimmeearts #paintniteorlando #paintnight #paintnitekissimmee #alllovecreative #huhohstudios

just now
follow @team_classik.porettt media repost🔃follow dan tag!@team_classik.porettt@team_classik.porettt@team_classik.porettt#Repost @nrchytm__• • • • •Duh mas sakjane aku lo isen😂...In frame @adibagol_ x @ichtiarasss#hhcrtangerangofficial#nrchytm__
0 likes 0

follow @team_classik.porettt media repost🔃 follow dan tag! @team_classik.porettt @team_classik.porettt @team_classik.porettt #Repost @nrchytm__ • • • • • Duh mas sakjane aku lo isen😂 . . . In frame @adibagol_ x @ichtiarasss #hhcrtangerangofficial #nrchytm__

just now
If you are in Brescia on Friday, come and meet legendary photographer Douglas Kirkland at the Paci Contemporary Gallery.#Repost @pacicontemporary_gallery with @get_repost.  #pacicontemporary #pacicontemporarygallery #douglaskirkland #opening #marilynmonroe #audreyhepburn #leonardodicaprio #titanic #brigittebardot #nicolekidman
0 likes 0

If you are in Brescia on Friday, come and meet legendary photographer Douglas Kirkland at the Paci Contemporary Gallery. #Repost @pacicontemporary_gallery with @get_repost. #pacicontemporary #pacicontemporarygallery #douglaskirkland #opening #marilynmonroe #audreyhepburn #leonardodicaprio #titanic #brigittebardot #nicolekidman

just now
😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣⚠️#Repost @spraggabenz3 with @get_repost・・・Really.. Who’s granpa is this?
0 likes 0

😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣⚠️ #Repost @spraggabenz3 with @get_repost ・・・ Really.. Who’s granpa is this?

just now
#REPOST Last month our brilliant  team of model staff hosted the LOVE MAGAZINE X YOUTUBE party at The Standard Hotel London. Here's what went down....• • • • • •Before we say 👋🏼 to fashion month, take a look inside our #LOVEXYOUTUBE party during London Fashion Week, we danced to @jodieharsh, @new.found.form, @horse_meat_disco, @nathangregorywilkins, @guiguir0sa, @harrie.bradshaw and drank lots of @perrierjouet and @cirocvodka. Watch the full film by @shotbylacruz on YouTube.com/thelovemagazine. Thank you to @thestandardlondon, @marcjacobsbeauty and @miumiu.
0 likes 0

#REPOST Last month our brilliant team of model staff hosted the LOVE MAGAZINE X YOUTUBE party at The Standard Hotel London. Here's what went down... . • • • • • • Before we say 👋🏼 to fashion month, take a look inside our #LOVEXYOUTUBE party during London Fashion Week, we danced to @jodieharsh, @new.found.form, @horse_meat_disco, @nathangregorywilkins, @guiguir0sa, @harrie.bradshaw and drank lots of @perrierjouet and @cirocvodka. Watch the full film by @shotbylacruz on YouTube.com/thelovemagazine. Thank you to @thestandardlondon, @marcjacobsbeauty and @miumiu.

just now
#repost @open_outdoor_design・・・Here's one for part of the Heaton's Halloween trail! Can you guess where it's going?#nofilter #bspokecoffee #4HTA #4heatonstraders #4heatonstradersassociation #4heatons #openoutdoordesign #halloween #heatonshalloweentrail
0 likes 0

#repost @open_outdoor_design ・・・ Here's one for part of the Heaton's Halloween trail! Can you guess where it's going? #nofilter #bspokecoffee #4HTA #4heatonstraders #4heatonstradersassociation #4heatons #openoutdoordesign #halloween #heatonshalloweentrail

just now
Nothing can stop us! ...#ZumbaLove💖#ZumbaWear ‪💖🤗⭐👚👟 #ZumbaWearIndia#Zin #Exercise #Transformation #Workout #Fitness #GetFit #Cardio #Motivation #Style #ZumbaApparel#Repost @riteshsdancefitness• • • • • •After sum practice n lots of discussion on location due to hot sun ☀ we finally shooted the hot number #bandera one on one by @claudialeitte featuring our favorite @princepaltuob & @madellepaltuobWith my zin buddies @khushrahonayaar @zin_vishalrajguru @kunaljessani & @nidhisharaj editing credit goes to u😍#bandera #zumbaindia #zumbafitness #Zumba #zumbainstructor #zincommunity #zumbadancer @zumbashopindia @zumbabeto
0 likes 0

Nothing can stop us! . . . #ZumbaLove💖 #ZumbaWear ‪💖🤗⭐👚👟 #ZumbaWearIndia #Zin #Exercise #Transformation #Workout #Fitness #GetFit #Cardio #Motivation #Style #ZumbaApparel #Repost @riteshsdancefitness • • • • • • After sum practice n lots of discussion on location due to hot sun ☀ we finally shooted the hot number #bandera one on one by @claudialeitte featuring our favorite @princepaltuob & @madellepaltuob With my zin buddies @khushrahonayaar @zin_vishalrajguru @kunaljessani & @nidhisharaj editing credit goes to u😍 #bandera #zumbaindia #zumbafitness #Zumba #zumbainstructor #zincommunity #zumbadancer @zumbashopindia @zumbabeto

just now
I NEED THIS IN MY LIFE 😩😩😩😭🔥 #REPOST 🎉Instagram Giveaway Time!⁣🎉⁣The Rook Quill Tattoo Machine is TAKING OVER the PMU World! We want YOU to experience how INCREDIBLE it is... so we are giving one away!⁣🔥⁣⁣⁣AND...we have partnered with some of our Industry favorites to create an AH-MAZING Prize Pack worth over $3K!!!⁣😀⁣⁣⁣1 VERY LUCKY WINNER will receive: ⁣⁣⁣⁣@HYVEBeauty Giveaway:⁣⁣Rook Cosmic Pen - Limited Edition!⁣⁣Aurora Power Supply & Sample Pack Tattoo Needles⁣⁣Perma Blend Sweet Lip Kit⁣⁣Full Hennatician Henna Kit ⁣⁣A.R.T Areola tattoo practice silicone minis⁣⁣($1625 Value)⁣⁣⁣⁣@membraneproductsofficial Giveaway:⁣⁣‘Skin The Living Canvas’ Skin Education Online Course & 6 pc Membrane Sample Pack ⁣⁣($625 Value)⁣⁣⁣⁣@boujee_brows Giveaway:⁣⁣PERFECT BROW MAP Tutorial⁣Online Course⁣⁣HOW TO CREATE HYPER REALISTIC Hybrid Brows Online Course⁣⁣($500 Value)⁣⁣ @yourbrowtherapist Giveaway:⁣⁣STAND OUT from the competition and learn to take photos like a PRO with Charee’s Online Beauty Photography Course ⁣⁣($325 Value)⁣⁣ ⁣⁣HOW Do You Win?⁣🤷‍♀️⁣⁣⁣1.FOLLOW us! @HYVEbeauty⁣⁣2.LIKE this post⁣⁣⁣⁣3.TAG 3 friends on this post⁣⁣4.REPOST this image⁣⁣ on your Instagram wall and tag @HYVEBeauty⁣⁣5.FOLLOW all these wonderful contributors who made this giveaway possible⁣⁣@rookwaveswitch⁣⁣@dead_sea_tattoo@membraneproductsofficial⁣⁣@yourbrowtherapist⁣⁣@boujee_brows⁣⁣@henna_brow_australia⁣⁣@areolarestorativetattoo⁣⁣⁣⁣ONE ENTRY PER POST PER DAY!🎉⁣⁣Giveaway ends MIDNIGHT Sunday, Oct 27. Winner will be announced Monday Oct 28! ⁣🥰 HAPPY MONDAYS LOVES! Xo AR 💋#albertamade #beautysupplies #community #educate #elevate #henna #hennabrow #hyvebeauty #hyvefives #hyvesociety #integrityandtrust #boujjebrows #membranepostcare #areolarestoration #onlineshop #pigments #pmu #pmuartist #pmusupplies #permablendpigments #permablend #rookquill #deadseatattoo #rooktattoo #tattoosupplies
0 likes 0

I NEED THIS IN MY LIFE 😩😩😩😭🔥 #REPOST 🎉Instagram Giveaway Time!⁣🎉⁣ The Rook Quill Tattoo Machine is TAKING OVER the PMU World! We want YOU to experience how INCREDIBLE it is... so we are giving one away!⁣🔥⁣ ⁣⁣ AND...we have partnered with some of our Industry favorites to create an AH-MAZING Prize Pack worth over $3K!!!⁣😀⁣ ⁣⁣ 1 VERY LUCKY WINNER will receive: ⁣⁣ ⁣⁣ @HYVEBeauty Giveaway:⁣⁣ Rook Cosmic Pen - Limited Edition!⁣⁣ Aurora Power Supply & Sample Pack Tattoo Needles⁣⁣ Perma Blend Sweet Lip Kit⁣⁣ Full Hennatician Henna Kit ⁣⁣ A.R.T Areola tattoo practice silicone minis⁣⁣ ($1625 Value)⁣⁣ ⁣⁣ @membraneproductsofficial Giveaway:⁣⁣ ‘Skin The Living Canvas’ Skin Education Online Course & 6 pc Membrane Sample Pack ⁣⁣ ($625 Value)⁣⁣ ⁣⁣ @boujee_brows Giveaway:⁣⁣ PERFECT BROW MAP Tutorial⁣ Online Course⁣⁣ HOW TO CREATE HYPER REALISTIC Hybrid Brows Online Course⁣⁣ ($500 Value)⁣⁣ @yourbrowtherapist Giveaway:⁣⁣ STAND OUT from the competition and learn to take photos like a PRO with Charee’s Online Beauty Photography Course ⁣⁣ ($325 Value)⁣⁣ ⁣⁣ HOW Do You Win?⁣🤷‍♀️⁣ ⁣⁣ 1.FOLLOW us! @HYVEbeauty⁣⁣ 2.LIKE this post⁣⁣⁣⁣ 3.TAG 3 friends on this post⁣⁣ 4.REPOST this image⁣⁣ on your Instagram wall and tag @HYVEBeauty⁣⁣ 5.FOLLOW all these wonderful contributors who made this giveaway possible⁣⁣ @rookwaveswitch⁣⁣ @dead_sea_tattoo @membraneproductsofficial⁣⁣ @yourbrowtherapist⁣⁣ @boujee_brows⁣⁣ @henna_brow_australia⁣⁣ @areolarestorativetattoo⁣⁣ ⁣⁣ ONE ENTRY PER POST PER DAY!🎉⁣ ⁣ Giveaway ends MIDNIGHT Sunday, Oct 27. Winner will be announced Monday Oct 28! ⁣🥰 HAPPY MONDAYS LOVES! Xo AR 💋 #albertamade #beautysupplies #community #educate #elevate #henna #hennabrow #hyvebeauty #hyvefives #hyvesociety #integrityandtrust #boujjebrows #membranepostcare #areolarestoration #onlineshop #pigments #pmu #pmuartist #pmusupplies #permablendpigments #permablend #rookquill #deadseatattoo #rooktattoo #tattoosupplies

1 minute ago
Drums: @brianhubad +🙏Bass: Louie TalanGuitars: Tirso RipollGuitars: Manuel Legarda Vox & Blues Harp: Nino Mendoza#Repost @razorbackmusicph (@get_repost)・・・Check it...! Our New Single - Love Pusher - featuring Nino Mendoza. Rakenrol baby.! link in Bio. 🤘 #rzrbk #ninomendoza #lovepusher
0 likes 0

Drums: @brianhubad +🙏 Bass: Louie Talan Guitars: Tirso Ripoll Guitars: Manuel Legarda Vox & Blues Harp: Nino Mendoza #Repost @razorbackmusicph (@get_repost) ・・・ Check it...! Our New Single - Love Pusher - featuring Nino Mendoza. Rakenrol baby.! link in Bio. 🤘 #rzrbk #ninomendoza #lovepusher

6 minutes ago
Advertisement
Made with and