Tiktogram

Instagram at your fingertips with Tiktogram!
#norreen143
  • 218 posts
Advertisement

Recent instagram post's tagged with #norreen143

Jomm! Ziss nak pegi post #chocolose  dengan cod area JB. Yang jejauh ziss post. Yang dedekat yang mana nak ziss cod tu pun boleh. As long dalam JB ziss okay je. Ada FREE GIFT sekali! 😉
54 likes 6

Jomm! Ziss nak pegi post #chocolose dengan cod area JB. Yang jejauh ziss post. Yang dedekat yang mana nak ziss cod tu pun boleh. As long dalam JB ziss okay je. Ada FREE GIFT sekali! 😉

farrarozza @nurfarahin_ak lighting lebih ziss😅

4 days ago
Haa?? Tak sempat nak sarapan sebab kena keluar rumah awal pagi untuk hadap jem? Yang sabar yahhh... Dengan chocolose, boleh grab 1 sachet siap-siap buh dalam beg. Lepas tu sampai tempat kerja nanti boleh bancuh. Simple je  kan?..Boleh rasa kenyang. So, dah jimat masa. Nak-nak kalau dah terlambat pergi kerja. Semua jadi kalut sampai skip breakfast. Tak boleh macam tu tau...Dengan chocolose, breakfast jadi mudah😉#chocoloselarkin #chocolosetebrau #chocoloosejb #chocolosejb #bizzybody #cocotrim #cocodot #jamumakdara #vivix #esp #omegaguard #makanmakan #kurus #puasa #norreen143 #trending #chocolosemurah #bodydream #lentik #awasmanjayhhhh #mab #jebat #kakkm #cintahati
3 likes 0

Haa?? Tak sempat nak sarapan sebab kena keluar rumah awal pagi untuk hadap jem? Yang sabar yahhh. . . Dengan chocolose, boleh grab 1 sachet siap-siap buh dalam beg. Lepas tu sampai tempat kerja nanti boleh bancuh. Simple je kan? . . Boleh rasa kenyang. So, dah jimat masa. Nak-nak kalau dah terlambat pergi kerja. Semua jadi kalut sampai skip breakfast. Tak boleh macam tu tau. . . Dengan chocolose, breakfast jadi mudah😉 #chocoloselarkin #chocolosetebrau #chocoloosejb #chocolosejb #bizzybody #cocotrim #cocodot #jamumakdara #vivix #esp #omegaguard #makanmakan #kurus #puasa #norreen143 #trending #chocolosemurah #bodydream #lentik #awasmanjayhhhh #mab #jebat #kakkm #cintahati

4 days ago
Tips nak share dgn korang semua‼️ Squat dapat mengukuhkan otot punggung dalam masa yang singkat, tanpa perlu meletakkan apa-apa beban di belakang. Jadi, kalau nak dapatkan punggung cantik yang boleh buat anda rasa bangga dan puas hati, buatlah squat hari-hari.Effect lagi mantap minum chocolose lepas squat.1box cuma Rm75 jer itu pun dah nampak result. Kalau amalkan 3box result lg cepat. Tak nak ke body fit macam dalam video tu?CLICK LINK kat bio, terus order & free consultation untuk 3box keatas.. #chocolosedamansara #CHOCOLOSE #chocolosesridamansara #chocolosettdi #chocoloseou #chocolosePetalingjaya #chocolosepj #chocolosekl #chocolosemalaysia #chocolosedamansaraperdana #chocolosekepong #chocolosemanjalara #chocolosejayaone #chocolosejaya33 #chocosejohor #chocoloserawang #chocolosesgbuloh #tipskurus #tipssihat #norreenbuathal #norreen143 #choc #chocoloseIKEA #chocolosemutiaradamansara #chocoloseIdaman #chocolosedamansaraDamai #chocolosedamansarauptown
12 likes 1

Tips nak share dgn korang semua‼️ Squat dapat mengukuhkan otot punggung dalam masa yang singkat, tanpa perlu meletakkan apa-apa beban di belakang. Jadi, kalau nak dapatkan punggung cantik yang boleh buat anda rasa bangga dan puas hati, buatlah squat hari-hari. Effect lagi mantap minum chocolose lepas squat. 1box cuma Rm75 jer itu pun dah nampak result. Kalau amalkan 3box result lg cepat. Tak nak ke body fit macam dalam video tu? CLICK LINK kat bio, terus order & free consultation untuk 3box keatas.. #chocolosedamansara #CHOCOLOSE #chocolosesridamansara #chocolosettdi #chocoloseou #chocolosePetalingjaya #chocolosepj #chocolosekl #chocolosemalaysia #chocolosedamansaraperdana #chocolosekepong #chocolosemanjalara #chocolosejayaone #chocolosejaya33 #chocosejohor #chocoloserawang #chocolosesgbuloh #tipskurus #tipssihat #norreenbuathal #norreen143 #choc #chocoloseIKEA #chocolosemutiaradamansara #chocoloseIdaman #chocolosedamansaraDamai #chocolosedamansarauptown

theretreatatl We love this!!

5 days ago
Alhamdulillah. Kau rase? Happy gila rasa dapat tolong ramai orang turun berat badan! Yang penting konsisten ambil 1 hari 1 sachet. Bukan susah nau...Ini adalah sebahagian testimoni yang berjaya turunkan berat badan. Tak susah pun sebenarnya. Terpulang pada diri sendiri. Nak workout boleh, nak malas-malas pun boleh. Yang penting kena rajin ambil chocolose hari-hari. Tu je pengeras dia...Lepastu kau dah boleh bersuka ria dengan kehidupan kau yang indah-indah. Secara tak langsung berat kau pun turun. Seronok ke tidekkk? Jom lekas dapatkan chocolose sekarang! Klik kat bio terus. Muahhh 💋..#chocoloselarkin #chocolosepasirgudang #cocotrim #produkkurus #kkm #chocolosetebrau #norreen143 #aurakasih #slimbelly #chocolate #chocolatedrink #awasmanjayhhhh #travelblogger #foodhunting #fairfit #shaklee #healthyfood #chinggg #meletop #kurus #confirmkurus #jamu #lentik #makanmakan #pekasamdaging #jerukasamboi #tartnenas #buburasyura
7 likes 0

Alhamdulillah. Kau rase? Happy gila rasa dapat tolong ramai orang turun berat badan! Yang penting konsisten ambil 1 hari 1 sachet. Bukan susah nau. . . Ini adalah sebahagian testimoni yang berjaya turunkan berat badan. Tak susah pun sebenarnya. Terpulang pada diri sendiri. Nak workout boleh, nak malas-malas pun boleh. Yang penting kena rajin ambil chocolose hari-hari. Tu je pengeras dia. . . Lepastu kau dah boleh bersuka ria dengan kehidupan kau yang indah-indah. Secara tak langsung berat kau pun turun. Seronok ke tidekkk? Jom lekas dapatkan chocolose sekarang! Klik kat bio terus. Muahhh 💋 . . #chocoloselarkin #chocolosepasirgudang #cocotrim #produkkurus #kkm #chocolosetebrau #norreen143 #aurakasih #slimbelly #chocolate #chocolatedrink #awasmanjayhhhh #travelblogger #foodhunting #fairfit #shaklee #healthyfood #chinggg #meletop #kurus #confirmkurus #jamu #lentik #makanmakan #pekasamdaging #jerukasamboi #tartnenas #buburasyura

5 days ago
Alhamdulillah. Happy gila rasa dapat tolong ramai orang turun berat badan! Yang penting konsisten ambil 1 hari 1 sachet. Bukan susah nau...Ini adalah sebahagian testimoni yang berjaya turunkan berat badan. Tak susah sebenarnya. Terpulang pada diri sendiri. Nak workout boleh, nak malas-malas pun boleh. Yang penting kena rajin ambil chocolose hari-hari. Tu je syarat dia...Lepastu kau dah boleh bersuka ria dengan kehidupan kau yang indah-indah. Secara tak langsung berat kau pun turun. Seronok ke tidekkk? Jom lekas dapatkan chocolose sekarang! Klik kat bio terus. Muahhh 💋..#chocoloselarkin #chocolosepasirgudang #cocotrim #produkkurus #kkm #chocolosetebrau #norreen143 #aurakasih #slimbelly #chocolate #chocolatedrink #awasmanjayhhhh #travelblogger #foodhunting #fairfit #shaklee #healthyfood #chinggg #meletop #kurus #confirmkurus #jamu #lentik #makanmakan #cocodot #calories #vitaminc #vivix
5 likes 0

Alhamdulillah. Happy gila rasa dapat tolong ramai orang turun berat badan! Yang penting konsisten ambil 1 hari 1 sachet. Bukan susah nau. . . Ini adalah sebahagian testimoni yang berjaya turunkan berat badan. Tak susah sebenarnya. Terpulang pada diri sendiri. Nak workout boleh, nak malas-malas pun boleh. Yang penting kena rajin ambil chocolose hari-hari. Tu je syarat dia. . . Lepastu kau dah boleh bersuka ria dengan kehidupan kau yang indah-indah. Secara tak langsung berat kau pun turun. Seronok ke tidekkk? Jom lekas dapatkan chocolose sekarang! Klik kat bio terus. Muahhh 💋 . . #chocoloselarkin #chocolosepasirgudang #cocotrim #produkkurus #kkm #chocolosetebrau #norreen143 #aurakasih #slimbelly #chocolate #chocolatedrink #awasmanjayhhhh #travelblogger #foodhunting #fairfit #shaklee #healthyfood #chinggg #meletop #kurus #confirmkurus #jamu #lentik #makanmakan #cocodot #calories #vitaminc #vivix

5 days ago
Alhamdulillah. Happy gila rasa dapat tolong ramai orang turun berat badan! Yang penting konsisten ambil 1 hari 1 sachet. Bukan susah nau...Ini adalah sebahagian testimoni yang berjaya turunkan berat badan. Tak susah sebenarnya. Terpulang pada diri sendiri. Nak workout boleh, nak malas-malas pun boleh. Yang penting kena rajin ambil chocolose hari-hari. Tu je syarat dia...Lepastu kau dah boleh bersuka ria dengan kehidupan kau yang indah-indah. Tak semena-mena berat kau pun turun. Seronok kan? Jom lekas dapatkan chocolose sekarang! Klik kat bio terus. Muahhh 💋..#chocoloselarkin #chocolosepasirgudang #cocotrim #produkkurus #kkm #chocolosetebrau #norreen143 #aurakasih #slimbelly #chocolate #chocolatedrink #awasmanjahhhh #travelblogger #foodhunting #fairfit #shaklee #healthyfood #chinggg #meletop #kurus #confirmkurus #jamu #lentik #makanmakan #mab #glutatab #bizzybody #jamumakdara
3 likes 0

Alhamdulillah. Happy gila rasa dapat tolong ramai orang turun berat badan! Yang penting konsisten ambil 1 hari 1 sachet. Bukan susah nau. . . Ini adalah sebahagian testimoni yang berjaya turunkan berat badan. Tak susah sebenarnya. Terpulang pada diri sendiri. Nak workout boleh, nak malas-malas pun boleh. Yang penting kena rajin ambil chocolose hari-hari. Tu je syarat dia. . . Lepastu kau dah boleh bersuka ria dengan kehidupan kau yang indah-indah. Tak semena-mena berat kau pun turun. Seronok kan? Jom lekas dapatkan chocolose sekarang! Klik kat bio terus. Muahhh 💋 . . #chocoloselarkin #chocolosepasirgudang #cocotrim #produkkurus #kkm #chocolosetebrau #norreen143 #aurakasih #slimbelly #chocolate #chocolatedrink #awasmanjahhhh #travelblogger #foodhunting #fairfit #shaklee #healthyfood #chinggg #meletop #kurus #confirmkurus #jamu #lentik #makanmakan #mab #glutatab #bizzybody #jamumakdara

5 days ago
Alhamdulillah. Happy gila rasa dapat tolong ramai orang turun berat badan! Yang penting konsisten ambil 1 hari 1 sachet. Bukan susah nau...Ini adalah sebahagian testimoni yang berjaya turunkan berat badan. Tak susah sebenarnya. Terpulang pada diri sendiri. Nak workout boleh, nak malas-malas pun boleh. Yang penting kena rajin ambil chocolose hari-hari. Tu je syarat dia...Lepastu kau dah boleh bersuka ria dengan kehidupan kau yang indah-indah. Tak semena-mena berat kau pun turun. Seronok kan? Jom lekas dapatkan chocolose sekarang! Klik kat bio terus. Muahhh 💋..#chocoloselarkin #chocolosepasirgudang #cocotrim #produkkurus #kkm #chocolosetebrau #norreen143 #aurakasih #slimbelly #chocolate #chocolatedrink #awasmanjahhhh #travelblogger #foodhunting #fairfit #shaklee #healthyfood #chinggg #meletop #kurus #confirmkurus #jamu #lentik #makanmakan
16 likes 0

Alhamdulillah. Happy gila rasa dapat tolong ramai orang turun berat badan! Yang penting konsisten ambil 1 hari 1 sachet. Bukan susah nau. . . Ini adalah sebahagian testimoni yang berjaya turunkan berat badan. Tak susah sebenarnya. Terpulang pada diri sendiri. Nak workout boleh, nak malas-malas pun boleh. Yang penting kena rajin ambil chocolose hari-hari. Tu je syarat dia. . . Lepastu kau dah boleh bersuka ria dengan kehidupan kau yang indah-indah. Tak semena-mena berat kau pun turun. Seronok kan? Jom lekas dapatkan chocolose sekarang! Klik kat bio terus. Muahhh 💋 . . #chocoloselarkin #chocolosepasirgudang #cocotrim #produkkurus #kkm #chocolosetebrau #norreen143 #aurakasih #slimbelly #chocolate #chocolatedrink #awasmanjahhhh #travelblogger #foodhunting #fairfit #shaklee #healthyfood #chinggg #meletop #kurus #confirmkurus #jamu #lentik #makanmakan

6 days ago
Alhamdulillah. Happy gila rasa dapat tolong ramai orang turun berat badan! Yang penting konsisten ambil 1 hari 1 sachet. Bukan susah nau...Ini adalah sebahagian testimoni yang berjaya turunkan berat badan. Tak susah sebenarnya. Terpulang pada diri sendiri. Nak workout boleh, nak malas-malas pun boleh. Yang penting kena rajin ambil chocolose hari-hari. Tu je syarat dia...Lepastu kau dah boleh bersuka ria dengan kehidupan kau yang indah-indah. Tak semena-mena berat kau pun turun. Seronok kan? Jom lekas dapatkan chocolose sekarang! Klik kat bio terus. Muahhh 💋..#chocoloselarkin #chocolosepasirgudang #cocotrim #produkkurus #kkm #chocolosetebrau #norreen143 #aurakasih #slimbelly #chocolate #chocolatedrink #awasmanjahhhh #travelblogger #foodhunting #fairfit #shaklee #healthyfood #chinggg #meletop #kurus #confirmkurus #jamu #lentik #makanmakan
2 likes 0

Alhamdulillah. Happy gila rasa dapat tolong ramai orang turun berat badan! Yang penting konsisten ambil 1 hari 1 sachet. Bukan susah nau. . . Ini adalah sebahagian testimoni yang berjaya turunkan berat badan. Tak susah sebenarnya. Terpulang pada diri sendiri. Nak workout boleh, nak malas-malas pun boleh. Yang penting kena rajin ambil chocolose hari-hari. Tu je syarat dia. . . Lepastu kau dah boleh bersuka ria dengan kehidupan kau yang indah-indah. Tak semena-mena berat kau pun turun. Seronok kan? Jom lekas dapatkan chocolose sekarang! Klik kat bio terus. Muahhh 💋 . . #chocoloselarkin #chocolosepasirgudang #cocotrim #produkkurus #kkm #chocolosetebrau #norreen143 #aurakasih #slimbelly #chocolate #chocolatedrink #awasmanjahhhh #travelblogger #foodhunting #fairfit #shaklee #healthyfood #chinggg #meletop #kurus #confirmkurus #jamu #lentik #makanmakan

6 days ago
Apa ?! TURUN 3 KG!!!-Macam tak percaya kan ? Takpa takpa jangan risau! Kalau tak percaya korang boleh try 1 box je dulu. Rasai nikmat & kepercayaan kepada chocolose!- Jangan stress2 dengan masalah berat badan ok? Korang pm cepat2, kita cod depan rumah❤️.COD - Setia Alam, Puncak Alam, Kapar, Meru & area para customer chocolose yg dikasihi🥰.#norreenjelah #chocolosesetiaalam #chocolosemeru #chocolosekapar #chocolosepuncakalam #chocolosenorreen143 #norreen143 #chocolosemalaysia
2 likes 1

Apa ?! TURUN 3 KG!!! - Macam tak percaya kan ? Takpa takpa jangan risau! Kalau tak percaya korang boleh try 1 box je dulu. Rasai nikmat & kepercayaan kepada chocolose! - Jangan stress2 dengan masalah berat badan ok? Korang pm cepat2, kita cod depan rumah❤️ . COD - Setia Alam, Puncak Alam, Kapar, Meru & area para customer chocolose yg dikasihi🥰 . #norreenjelah #chocolosesetiaalam #chocolosemeru #chocolosekapar #chocolosepuncakalam #chocolosenorreen143 #norreen143 #chocolosemalaysia

2 weeks ago
Norreen dah minum Choco Lose, tak ada kena CIRIT BIRIT, perut memulas ke TAK ADA.Minum everyday boleh lose weight even tak work out okay. Awas ! Yang penting Choco Lose got approval not only from KKM but also with HSA from Singapore!Tunggu apa lagi! Lose weight dapat reward wei!whatsapp +60186683169#chocolosedamansara #chocolosejayaone #chocolosesridamansara #chocolosekepong #chocolosemanjalara #chocolosedamansaraperdana #chocolose #hsaapproved  #hsa #adahsa #sedap #jomkurussihat #kurus #bajutunang #jomsihat #chocolosekualalumpur #awas #norreen143 #kerjadirumah #parttime
8 likes 0

Norreen dah minum Choco Lose, tak ada kena CIRIT BIRIT, perut memulas ke TAK ADA. Minum everyday boleh lose weight even tak work out okay. Awas ! Yang penting Choco Lose got approval not only from KKM but also with HSA from Singapore! Tunggu apa lagi! Lose weight dapat reward wei! whatsapp +60186683169 #chocolosedamansara #chocolosejayaone #chocolosesridamansara #chocolosekepong #chocolosemanjalara #chocolosedamansaraperdana #chocolose #hsaapproved #hsa #adahsa #sedap #jomkurussihat #kurus #bajutunang #jomsihat #chocolosekualalumpur #awas #norreen143 #kerjadirumah #parttime

2 weeks ago
1/3
30 likes 0

✨❤️ . . . P/S:Sorry suara x ok lagi💔 #norreenbuathal #norreen143 #norreenjelah #norreentv #norreensings

2 weeks ago
Terpengaruh tgok #norreen143 😂😂😂 serammmm
51 likes 2

Terpengaruh tgok #norreen143 😂😂😂 serammmm

dhrrashky_ Hahahah ni edit ka real 😂

shashavelo @dhrrashky_ 🤣🤣🤣 real nie beb 😝

3 weeks ago
Assalamualaikum hi semuaaa... .ok ni cara nak consume chocolose memang amat mudah seperti sedia tahu just perlu buka sachet dan tuang sahaja dalam air panas dan kacau2 dan teeus minum ATAU kalau korang yang suka minum sejuk tu pon BOLEH BANCUH DENGAN AIR SEJUK YA‼️ memang sedapp,mudah dan ringkas ya #manjayhh  Minum waktu pagi sebelum ko sarapan tu lepastu tu ko nak melantak sesuka hati terpulang!! sebab after korang consume dia akan buang segala toksik dlm badan korang dan dia memgecutkan lemak degil korang tu taw.. .banyak testimoni dah berjaya turunkan 5 hingga 10kg taw!! .Nak order WhatsApp 0189034190 .#chocolose #lawakhambarmalaysia #nakkurus #jomkurus #manjayhhh #norreen143
0 likes 0

Assalamualaikum hi semuaaa... . ok ni cara nak consume chocolose memang amat mudah seperti sedia tahu just perlu buka sachet dan tuang sahaja dalam air panas dan kacau2 dan teeus minum ATAU kalau korang yang suka minum sejuk tu pon BOLEH BANCUH DENGAN AIR SEJUK YA‼️ memang sedapp,mudah dan ringkas ya #manjayhh Minum waktu pagi sebelum ko sarapan tu lepastu tu ko nak melantak sesuka hati terpulang!! sebab after korang consume dia akan buang segala toksik dlm badan korang dan dia memgecutkan lemak degil korang tu taw.. . banyak testimoni dah berjaya turunkan 5 hingga 10kg taw!! . Nak order WhatsApp 0189034190 . #chocolose #lawakhambarmalaysia #nakkurus #jomkurus #manjayhhh #norreen143

3 weeks ago
Advertisement
Made with and