#instagramaz
Advertisement

Recent instagram post's tagged with #instagramaz

Loading #instagramaz posts, please wait...

Advertisement

You may be interested in

Image
40 likes 0

Informal meeting of the ESKKA Arthroscopy Committee held in Verona. The aim of the group was to spread the knowledge on how to manage anterior cruciate ligament (ACL) revision reconstruction through the production of videos, lectures and symposia. Knee specimen was organized to reproduce complex revision cases, recording videos with technical tips and tricks. Riunione informale del comitato artroscopico del ESKKA tenutosi a Verona. L'obiettivo del gruppo è stato quello di diffondere le conoscenze su come gestire un intervento di revisione di ricostruzione del legamento crociato anteriore (LCA) attraverso la produzione di video, presentazioni e congressi. Pezzi anatomici di ginocchio sono stati utilizzati per riprodurre i casi più complessi di revisione, registrando filmati con suggerimenti tecnici su come gestire i singoli casi. #ortho #orthopaedic #orthopedics #kneesurgery #meeting #teaching #orthopedicsurgery #esska #european #society #sport #sports #traumatology #knee #surgery #arthroscopy #committee #acl #anteriorcruciateligament #revision #group #verona #Italy #italia #medicine #science #cadaverlab #laboratory #training #surgical

3 hours ago
Image
0 likes 0

Тогда и сейчас. 7 лет. #girlspower ♥️ . . #friends #girls #beautiful #ladies #friendship #happytime #meeting

12 minutes ago
Image
147 likes 0

Söz 🔗 🙈🙊 . . . . . #zirvekes2 #mutluhaftasonu2 #ckmtamyap

February 2019
Image
8 likes 0

Our patient Mae had a guess of 277 spiders and the exact number was 278🕷 Way to go Mae! #contestwinner #officecontest #officefun #bestoffice #bestpatients #halloween #spiders #orthodontics #morethanteeth #portlandbraces

October 2019
Image
3 likes 1

🙋🙋🙋SIAPA ADA JERAWAT😔😔 😟😟Mesti korang kemurungan kan bila muka penuh jerawat .. Jalan g mall orang tgk2... Bernanah2.. Malu n segan orang tegur.. Korang top up pulak make up tebal2... Lg la tambah rosak muka..😢😢😢 Ddk depan cermin pun lama2 still nampak bonggol2😔😔🌚🌚 Vsl ada 1 produk yg boleh selesaikan masalah korang ANTI ANCE .. = FUNGSINYA..😊😊 👉matikan dan mengecutkan jerawat yang degil,membunuh kuman di kulit muka dengan pantas 👉sesuai dipakai waktu pg & petang & malam (Even korang proses maintain pun ada keluar jerawat boleh pakai) 👦👦 lelaki pun boleh pakai jgn risau.. 👉Digalakkan sesiapa hendak guna vsl.. Set jerawat ambil sekali anti ance..👍👍 👉 tidak mendatangkan kemerahan pada muka sekirannya kerap memakai...🙅🙅 👉cara guna anti ance ambil cotton buds(pengorek telinga) apply di atas permukaan jerawat sahaja... Didi dah pakai... Dd akan guide korang yg betul2 nak muka korang pulih..👍👍😊😊 "vsl adalah produk merawat"😊😊 1 botol Quatity =10 gram ..Rm36.00 boleh beli loose utk memudahkan customer2 yg disayangi semua ♥ Nak tahu lebih lanjut cara terbaik nak dapat skin cantik mehh wasap didi👇🏻👇🏻👇🏻 • Jom uolls cantik berjemaah bersama sis n vslbeautycare , free guide sampai skin uolls cantik poleles 💕 . " Kecantikan anda kejayaan kami . Agent Sah Vsl BeautyCare ID 03-12-08 📲www.wasap.my/+60169243250 #vslbeutycare #vslbeautycarebyanis #Vslteamayu #vsljolieteams #vslselangor #vslklang #vslbukittinggi #vslrantaupanjang #vslmeru #vslkapar #vslsementa #vslsgudang #vsltelukpulai #vsltelokgadong #vsltelukgong #vslpandamaran #vslkgidaman #vslportklang #vslbayuklang #vslkgjawa #vslbandarputeri #vslsgsireh #vsljerawat #vslbandarputeri #vslbandarbotanic #vslkgjawa #vslbukitraja #vslsentosa #vslandarasklang #vsltelokgong

May 2019
Image
98 likes 26

Mijn moeder met Delilah 💖 Zo af, zo klaar. Alles erop en eraan. Helemaal gezond. Donkerblonde haartjes. Rossige wimpers. Lange voetjes en bolle wangen. En toch ben je er niet.... . Hetgeen wat jou 9 maanden lang in leven hield en liet groeien, bleek op het eind een sluipmoordenaar. Hadden we het maar geweten, dan was je met 37 weken al gehaald en was je nooit door die stomme knoop overleden. Na ruim 5 jaar kan ik het nog steeds niet verkroppen 😔 Ik mis je liefje... #RememberingDelilahSierra #knoopinnavelstreng #sterrenkindje #sterrenmama #vlinderkindje

5 days ago
Image
20 likes 0

Recovering with @recova_by_voe_slim_uk , seamless and discreet post operative garments .I've purchased two to help me on my way to recovery. #seamlesspattern #comfystyle #postoprecovery #liposuction #facialaesthetics #morethanteeth #lovelycolor #colourbeige style 1006 SEAMLESS FACIAL CHIN-NECK BANDAGE 💕

November 2019
Made with and