Advertisement

Recent instagram post's tagged with #dropshipmalaysiawanted

1/3
2 likes 0

🌹CHENTA DRESS🌹 Measurement (inch) : Shoulder/ Bahu 16' Bust/ Dada 40' Armpit/ ketiak 18' Sleeve lenght/ Labuh lengan 20' Dress lenght/ Labuh dress 54' Material : Soft jeans . Price RM43 exc postage . Colour might be slightly different due to lighting Click link at bio for order / measurement Stock limited First come first serve Lowest price guarantee 🙌🏻 Colour available refer to picture 💕 . 📋How to order ? 1. Screenshoot this picture 2. Click the link on my bio and it will directly to your whatsapp . Borong price available for those yang ambil banyak. Murah2 je 😍 . P/s jangan scroll bawah2 sangat stock2 lama mostly mmg dah sold out and ada yang tak restock dah . #knittedtopmalaysia #blouseplussizemalaysia #kurunglace #tutuskirtmalaysia #opendropshipmalaysia #blouseplussizemalaysia #bazarpaknil #plainskirtmalaysia #dropshipmalaysiawanted #longdressmalaysia #bajurayamalaysia #bajukurungmoden #printedskirtmalaysia #kurungmodenmalaysia #kimonocardiganmalaysia #Dressmurahmalaysia #dressmalaysia #blousemurahmalaysia #printedpalazomalaysia #skirtkurungmalaysia #dropshipmalaysianeeded #kurungsareemalaysia #tutuskirtmalaysia #palazomurahmalaysia #dropshipmalaysia #pleatedskirtmalaysia #blouseplussize #Printedpleatedskirt #knittedwearmalaysia #longkimonomalaysia

1 hour ago
1/3
4 likes 0

🌻NEW ROXYN PLEATED DRESS🌻 Measurement (inch) : Shoulder/ Bahu 16' Bust/ Dada 40' Armpit/ ketiak 18' Sleeve lenght/ Labuh lengan 22' Blouse lenght/ Labuh baju 54' Material : Stretchable Note : Termasuk tali (tak dijahit sekali) Pleated depan sahaja belakang tak . Price RM48 exc postage . Colour might be slightly different due to lighting Click link at bio for order / measurement Stock limited First come first serve Lowest price guarantee 🙌🏻 Colour available refer to picture 💕 . 📋How to order ? 1. Screenshoot this picture 2. Click the link on my bio and it will directly to your whatsapp . Borong price available for those yang ambil banyak. Murah2 je 😍 . P/s jangan scroll bawah2 sangat stock2 lama mostly mmg dah sold out and ada yang tak restock dah . #knittedtopmalaysia #blouseplussizemalaysia #kurunglace #tutuskirtmalaysia #opendropshipmalaysia #blouseplussizemalaysia #bazarpaknil #plainskirtmalaysia #dropshipmalaysiawanted #longdressmalaysia #bajurayamalaysia #bajukurungmoden #printedskirtmalaysia #kurungmodenmalaysia #kimonocardiganmalaysia #Dressmurahmalaysia #dressmalaysia #blousemurahmalaysia #printedpalazomalaysia #skirtkurungmalaysia #dropshipmalaysianeeded #kurungsareemalaysia #tutuskirtmalaysia #palazomurahmalaysia #dropshipmalaysia #pleatedskirtmalaysia #blouseplussize #Printedpleatedskirt #knittedwearmalaysia #longkimonomalaysia

4 hours ago
1/4
5 likes 0

🌻NEW ROXYN PLEATED DRESS🌻 Measurement (inch) : Shoulder/ Bahu 16' Bust/ Dada 40' Armpit/ ketiak 18' Sleeve lenght/ Labuh lengan 22' Blouse lenght/ Labuh baju 54' Material : Stretchable Note : Termasuk tali (tak dijahit sekali) Pleated depan sahaja belakang tak . Price RM48 exc postage . Colour might be slightly different due to lighting Click link at bio for order / measurement Stock limited First come first serve Lowest price guarantee 🙌🏻 Colour available refer to picture 💕 . 📋How to order ? 1. Screenshoot this picture 2. Click the link on my bio and it will directly to your whatsapp . Borong price available for those yang ambil banyak. Murah2 je 😍 . P/s jangan scroll bawah2 sangat stock2 lama mostly mmg dah sold out and ada yang tak restock dah . #knittedtopmalaysia #blouseplussizemalaysia #kurunglace #tutuskirtmalaysia #opendropshipmalaysia #blouseplussizemalaysia #bazarpaknil #plainskirtmalaysia #dropshipmalaysiawanted #longdressmalaysia #bajurayamalaysia #bajukurungmoden #printedskirtmalaysia #kurungmodenmalaysia #kimonocardiganmalaysia #Dressmurahmalaysia #dressmalaysia #blousemurahmalaysia #printedpalazomalaysia #skirtkurungmalaysia #dropshipmalaysianeeded #kurungsareemalaysia #tutuskirtmalaysia #palazomurahmalaysia #dropshipmalaysia #pleatedskirtmalaysia #blouseplussize #Printedpleatedskirt #knittedwearmalaysia #longkimonomalaysia

5 hours ago
Cantik kan warna Lavender.?..Bella purple ni harga dah jimat dah.. Rm15 sepasang Saiz S dan M. Nak jimat postage.. korang ajak kawan kawan korang join sekali. Lagi berbaloi baloii oii. 😍..#teamhelwa #teamatul #penmerahdotcom #alifteega #aisyahhijanah #dropshipmalaysiawanted #drazizanosman #bazar #paknil #muslimahcantik #muslimahhijrah #teamnurbella #handsockmesir #handsockcomel #handsocknikah #handsocktunang #helizahelmi #selamatpagimalaysia #giveaway #yearendsale #freegifts #malaysiatutupaurat #bmf #ungu #lawakspontan #viral #kempentutupaurat  #syurga #peliharaaurat
12 likes 0
7 hours ago
1/10
5 likes 0

KENAPA HARGA SERUNDING MAHAL? . . . Pembeli selalu tanya kenapa serunding harga mahal.?? cakap pasal serunding.. Semua orang pelik Apasal la serunding ni mahal sangat. Bl tgk area KL rata2 serunding harga sekilo dalam Rm70-90. Bila dah sendiri tgk cara buat dan merasai pengalaman masak serunding baru tahu mcm ne masak serunding.. dah la nak masak nye lama.. tak boleh tinggal pulak tu.. kena duduk depan dapur sampai btl2 masak Lagi lama nak masak serunding dari bakar lemang tau... Lagi satu yang buat dia mahal serunding ni tahan lama.. kalau simpan dalam peti sejuk boleh tahan setahun.. kalau letak kat luar tahan 5-6 bulan.. Nak order serunding murah dan sedap Harga Serunding daging 1kg Rm58 Serunding daging 500g Rm29 Serunding Ayam 1kg Rm68 Serunding Ayam 500g Rm34 Serunding Ikan 1kg Rm48 Serunding Ikan 500g Rm24 Berminat boleh klik link wasap👇👇👇 www.wasap.my/60179326395 #serundingtokwan #serunding #serundingdaging #serundingkelantan #serundingikan #serundingayam #serundingsedap #serundingmurah #serundingkglaut #malaysia #malaysian #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #Like4likes #likeforlikes #serundingtokwan #dropshipdiperlukansegera #dropshipmalaysiawanted #dropshipmalaysianeeded #dropshipwantedseluruhmalaysia #dropshippermalaysia #serundingkampunglaut #flosschicken #floss #agenbrunei #bruneilover #bruneifoodies

7 hours ago
.RHINESTONE WATCH.RM21 (WHATSAPP FOR WHOLESALE PRICE).WHATSAPP 01121971775 ...JOIN OUR ONLINE BUSINESS TEAM..- NO MODAL REQUIRED- NO STOCK NEEDED- NO PACKING- NO NEED POSTING.RESELLER & DROPSHIP ARE WELCOME..#freedropship #dropshipdiperlukan #dropshiptanpamodal #dropshiptanpayuran #dropshipmalaysia #dropshipdalathargamurah #resellermalaysia #dropshipneededmalaysia #dropshipneeded #dropshipdiperlukanmalaysia #dropshipmalaysia #dropshipmalaysiawanted #dropshipwanted #dropshipmakeupmalaysia #dropshipjammurah #dropshipjamtangan #dropshipjammalaysia #dropshipjamborong #dropshipjamtanganmalaysia
14 likes 0
10 hours ago
.RHINESTONE WATCH.RM21 (WHATSAPP FOR WHOLESALE PRICE).WHATSAPP 01121971775 ...JOIN OUR ONLINE BUSINESS TEAM..- NO MODAL REQUIRED- NO STOCK NEEDED- NO PACKING- NO NEED POSTING.RESELLER & DROPSHIP ARE WELCOME..#freedropship #dropshipdiperlukan #dropshiptanpamodal #dropshiptanpayuran #dropshipmalaysia #dropshipdalathargamurah #resellermalaysia #dropshipneededmalaysia #dropshipneeded #dropshipdiperlukanmalaysia #dropshipmalaysia #dropshipmalaysiawanted #dropshipwanted #dropshipmakeupmalaysia #dropshipjammurah #dropshipjamtangan #dropshipjammalaysia #dropshipjamborong #dropshipjamtanganmalaysia
10 likes 0
10 hours ago
1/3
3 likes 0

READY STOCK ❗️❗️❗️❗️❗️ STOCK LIMITED❗️❗️❗️❗️❗️ ❗️❗️ PROTREK GSHOCK ❗️❗️ PRICE : RM 90 POSTAGE : FREE . . PAT PAT SIKU LIPAT SIAPA CEPAT DIA DAPAT 🔥🔥🔥 CONTACT: 012-9026073 #santaianakutara #gshock #taghuerwatch #kualalumpur #rxzmalaysia #dropshipmalaysiawanted #jamlelakimurah #jamwanitamurah #streetwearmalaysia #malaysia #tiktok #jam #murah #promosi

19 hours ago
From ZERO to HERO.Tiada seorang pun lahir² jer terus pandai kan . Semuanya bermula dari tak tahu apa² langsung , sikit² belajar top up dan top up ilmu akhirnya tercapai yang ditarget.Jika pun target tu tak tercapai sekurang²nya kita sentiasa belajar melalui kegagalan dan yang seangkatan dengannya . Itulah proses pembelajaran kita memperbaiki diri untuk meraih kecemerlangan yang seterusnya.Alhamdulillah.Ilmu kenapa perlunya memakai handsock pun perlu digali tau . Mudah jer . Hubungi Anna jom.Tengoklah si #nurbellalover yang cantik ni . Kalau beliau tak didedahkan dengan ilmu apa tu maksudnya handsock , beliau sampai sekarang masih tak pakai handsock MAIRA peach yang cantik tu kan.Halahhhh . Fall in lafff ke tu? 😍.#teamhelwa #teamatul #penmerahdotcom #alifteega #aisyahhijanah #dropshipmalaysiawanted #drazizanosman #bazar #paknil #muslimahcantik #muslimahhijrah #teamnurbella #handsockmesir #handsockcomel #handsocknikah #handsocktunang #helizahelmi #selamatpagimalaysia #giveaway #yearendsale #freegifts #malaysiatutupaurat #yoe #asif #lawakspontan #viral #kempentutupaurat  #syurga #peliharaaurat
9 likes 0

From ZERO to HERO . Tiada seorang pun lahir² jer terus pandai kan . Semuanya bermula dari tak tahu apa² langsung , sikit² belajar top up dan top up ilmu akhirnya tercapai yang ditarget . Jika pun target tu tak tercapai sekurang²nya kita sentiasa belajar melalui kegagalan dan yang seangkatan dengannya . Itulah proses pembelajaran kita memperbaiki diri untuk meraih kecemerlangan yang seterusnya . Alhamdulillah . Ilmu kenapa perlunya memakai handsock pun perlu digali tau . Mudah jer . Hubungi Anna jom . Tengoklah si #nurbellalover yang cantik ni . Kalau beliau tak didedahkan dengan ilmu apa tu maksudnya handsock , beliau sampai sekarang masih tak pakai handsock MAIRA peach yang cantik tu kan . Halahhhh . Fall in lafff ke tu? 😍 . #teamhelwa #teamatul #penmerahdotcom #alifteega #aisyahhijanah #dropshipmalaysiawanted #drazizanosman #bazar #paknil #muslimahcantik #muslimahhijrah #teamnurbella #handsockmesir #handsockcomel #handsocknikah #handsocktunang #helizahelmi #selamatpagimalaysia #giveaway #yearendsale #freegifts #malaysiatutupaurat #yoe #asif #lawakspontan #viral #kempentutupaurat #syurga #peliharaaurat

20 hours ago
Advertisement
Made with and