Tiktogram

Instagram at your fingertips with Tiktogram!
Advertisement

Recent instagram post's tagged with #copypaste

C'est un fait: ctrl+C et ctrl+V ont sauvé plus de vies que n'importe quel super héro!#42quebec #42network #programming #ctrlc #ctrlv #copypaste
49 likes 0

C'est un fait: ctrl+C et ctrl+V ont sauvé plus de vies que n'importe quel super héro! #42quebec #42network #programming #ctrlc #ctrlv #copypaste

10 hours ago
Tolong jangan jemu melihat kegembiraan muka bebas masalah.🙈😅Ada cleo sudah mesti kulit akan lebih muda dari usia sebenar.Mungkin ramai lagi tak tahu sabun cleo ada satu bahan yang tak boleh merawat kulit kembali muda dan anjal.Ramuan sabun cleo mmg tak sama dengan kebanyakkan sabun yang ada sekarang.Satu lagi rahsia kulit muda toing toing semestinya scandalz kita.Habis kedut tua ibu hilang tanpa sedar.Umur yang nak menjengah 4 siri mmg tak perlu risau kedut nak cucuk sana sini semata mata nak kekal tegang. Dan paling last rahsia paling gembira adalah fd scandalz. Plisssss tak sanggup tgk muka comel gini❤️Sejak guna fd ni bertambah tambah pulak serinya. So ibu dah tak perlu risau nak bgtahu umur betul bila ditanya.Laju je bagitahu umur kan. So semua item yang cleo ada mmg berfungsi merawat kulit lebih remaja.Sekarang kita tgh ada promo kaw kaw. Cepat pm egen atau hq dengan segera utk dapatkan pekej super jimat sangat.#copypaste #ibufonderCLEOSECRET #CANTIKSGT
3 likes 0

Tolong jangan jemu melihat kegembiraan muka bebas masalah.🙈😅 Ada cleo sudah mesti kulit akan lebih muda dari usia sebenar. Mungkin ramai lagi tak tahu sabun cleo ada satu bahan yang tak boleh merawat kulit kembali muda dan anjal. Ramuan sabun cleo mmg tak sama dengan kebanyakkan sabun yang ada sekarang. Satu lagi rahsia kulit muda toing toing semestinya scandalz kita. Habis kedut tua ibu hilang tanpa sedar. Umur yang nak menjengah 4 siri mmg tak perlu risau kedut nak cucuk sana sini semata mata nak kekal tegang. Dan paling last rahsia paling gembira adalah fd scandalz. Plisssss tak sanggup tgk muka comel gini❤️ Sejak guna fd ni bertambah tambah pulak serinya. So ibu dah tak perlu risau nak bgtahu umur betul bila ditanya. Laju je bagitahu umur kan. So semua item yang cleo ada mmg berfungsi merawat kulit lebih remaja. Sekarang kita tgh ada promo kaw kaw. Cepat pm egen atau hq dengan segera utk dapatkan pekej super jimat sangat. #copypaste #ibufonderCLEOSECRET #CANTIKSGT

18 hours ago
#copypaste
2 likes 0
12 hours ago
Body fat?Stay in body fat where you are happy with yourself and can easy manipulate it.Remember lower you go harder it gets and lower you are it gets much harder to maintain it.Stay strong, happy and healthy!#personaltrainer #getfit #happy #life #gains #weightlifting #determination #strongman #strongwomen #abs #train #deadlift #girlswholift #inspiration #active #squat #muscles #photooftheday #body #follow #beautiful #athlete #instagram #beastmode #like #fitlife #eatclean #healthylifestyle #nopainnogain #copypaste
780 likes 5

Body fat? Stay in body fat where you are happy with yourself and can easy manipulate it. Remember lower you go harder it gets and lower you are it gets much harder to maintain it. Stay strong, happy and healthy! #personaltrainer #getfit #happy #life #gains #weightlifting #determination #strongman #strongwomen #abs #train #deadlift #girlswholift #inspiration #active #squat #muscles #photooftheday #body #follow #beautiful #athlete #instagram #beastmode #like #fitlife #eatclean #healthylifestyle #nopainnogain #copypaste

_x_shirley_x_ You look stunning 😍😍❤️❤️

bibisnow1 💙💙💙💙💙

14 hours ago
Cap ayah dan anak.#copypaste #soyoktepek #anakmakmukaayah
3 likes 0
18 hours ago
#testimoni #copypaste #MGTmultigeltreatment "x tau naik besoi@jerawat...mula2 buh krim biasa tp bla pecah jd berlubang pastu x mau bertangkup smlm buh birkay pg td dh bertangkup elok.." THE POWER OF BIRKAY MULTIFUNCTION GEL 🥰 Yg cuba pasti xmemyesal. Dapatkan disini 👇http://www.wasap.my/60139187867#birkay #teammamyaisy
2 likes 0

#testimoni #copypaste #MGTmultigeltreatment "x tau naik besoi@jerawat...mula2 buh krim biasa tp bla pecah jd berlubang pastu x mau bertangkup smlm buh birkay pg td dh bertangkup elok.." THE POWER OF BIRKAY MULTIFUNCTION GEL 🥰 Yg cuba pasti xmemyesal. Dapatkan disini 👇 http://www.wasap.my/60139187867 #birkay #teammamyaisy

19 hours ago
Alhamdulillah..Akhirnya IPHONE 11 Max Pro 256 GB.. Tk bpe nmpk plak kehijauannyaa..🤣 Setahun lebih jugak la pakai phone lama ni.Menunggu Tabung Penuh (bukan niat untuk menunjuk,sekadar berkongsi kegembiraan)Akhirnya,  Malas nak tunggu stock color lain. Mahu tunggu yang warna Midnite Green tapi tak tahan nak tunggu lama.😁😁😁Amin......😇😇😇Hasil Menabung..Kerja pagi petang siang malam sampai tak cukup tidur..Akhirnya dapat juga beli IPHONE 11 Pro Max ni..Harga pun mahal gak sekarang..😂😂😂 Syukur. Dapat copy and paste entah sapa punya post ini.Ada yang baca sampai habis ke tuh🤣🤣🤣 Psst aku pun terkena ini.🤢🤢🤢🤣 selamat malam . Tydo duluan , mana tahu esok bagon dapat ip 11 🙆#taksalahberangan#SukaSukiJe#SesekaliApaSalahnya#copypaste
9 likes 4

Alhamdulillah..Akhirnya IPHONE 11 Max Pro 256 GB .. Tk bpe nmpk plak kehijauannyaa..🤣 Setahun lebih jugak la pakai phone lama ni.Menunggu Tabung Penuh (bukan niat untuk menunjuk,sekadar berkongsi kegembiraan) Akhirnya, Malas nak tunggu stock color lain. Mahu tunggu yang warna Midnite Green tapi tak tahan nak tunggu lama.😁😁😁 Amin......😇😇😇 Hasil Menabung.. Kerja pagi petang siang malam sampai tak cukup tidur.. Akhirnya dapat juga beli IPHONE 11 Pro Max ni.. Harga pun mahal gak sekarang..😂😂😂 Syukur. Dapat copy and paste entah sapa punya post ini. Ada yang baca sampai habis ke tuh🤣🤣🤣 Psst aku pun terkena ini.🤢🤢🤢🤣 selamat malam . Tydo duluan , mana tahu esok bagon dapat ip 11 🙆 #taksalahberangan #SukaSukiJe #SesekaliApaSalahnya #copypaste

farah_nurhazwani @abdul_hannan_mohamed 😂😂..khusyuk baca sampai hbis

10 hours ago
#AlFatihah...Dukacita dimaklumkan bahawa Pemilik Akaun FB ini telah kembali ke Rahmatullah baru tadi. Semoga Allah menempatkan beliau di kalangan orang soleh. Mohon kepada yang sudi sama-sama mendoakan keampunan buat beliau serta mendapat rahmat dan belas ihsan Allah SWT. Doakan juga segala amal solehnya diterima Allah SWT. Aamiin.***Segala urusniaga yg tertangguh boleh berurusan dengan saya waris arwah...#Bayangkan...! Bayangkan suatu hari nanti #Waris saya menulis yang sedemikian di wall saya. mungkin nanti akan ada yg datang menjenguk kat wall saya melihat status2 yang bagaimana sering saya kongsikan.Bayangkan status terakhir adalah perkara yg tidak disenangi ramai, caci maki, sumpah seranah, umpat fitnah dsb. ataupun posting gambar2,video dgn segala aurat yg sengaja atau tak sengaja kita dedahkan tak sempat kita nak padam.Sambil2 mengingatkan diri sendiri.Maka beruntunglah jika kita termasuk dalam golongan yang suka berkongsi kebaikan. Semoga nasihat dan tazkirah yg kita tinggalkan dapat dimanfaatkan.Sama-sama kita megambil iktibar dr kisah ini..InsyaAllah#MatiituPasti#copypaste#jgnmarahye... 😉😉😉
20 likes 0

#AlFatihah... Dukacita dimaklumkan bahawa Pemilik Akaun FB ini telah kembali ke Rahmatullah baru tadi. Semoga Allah menempatkan beliau di kalangan orang soleh. Mohon kepada yang sudi sama-sama mendoakan keampunan buat beliau serta mendapat rahmat dan belas ihsan Allah SWT. Doakan juga segala amal solehnya diterima Allah SWT. Aamiin. ***Segala urusniaga yg tertangguh boleh berurusan dengan saya waris arwah. . . #Bayangkan...! Bayangkan suatu hari nanti #Waris saya menulis yang sedemikian di wall saya. mungkin nanti akan ada yg datang menjenguk kat wall saya melihat status2 yang bagaimana sering saya kongsikan. Bayangkan status terakhir adalah perkara yg tidak disenangi ramai, caci maki, sumpah seranah, umpat fitnah dsb. ataupun posting gambar2,video dgn segala aurat yg sengaja atau tak sengaja kita dedahkan tak sempat kita nak padam. Sambil2 mengingatkan diri sendiri. Maka beruntunglah jika kita termasuk dalam golongan yang suka berkongsi kebaikan. Semoga nasihat dan tazkirah yg kita tinggalkan dapat dimanfaatkan. Sama-sama kita megambil iktibar dr kisah ini.. InsyaAllah #MatiituPasti #copypaste #jgnmarahye... 😉😉😉

6 hours ago
Nak rasa semua jenis variasi kek batik? sini sis ade jual.. meh order made 💞dr EIFAHONEZZHOMEMADE😘 sis tau byk lg yg jual murr murrr kat luar sana.. Tp sis tetap jual ikut harga sis dh tetapkn.. Maaf la ye pd yg minta kurangkan harga or komplen sis jual kek batik MAHAL.. Lain seller lain resepinye.. Lain modalnye.. Sis bkn gune bahan2 yg timbang kilo ye..Contohnye sis pakai BUTTER bknnye MARJERIN.. Sis guna 💯 milo tau.. Sis bukan nak kondem seller2 yg lain.. Sis cuma nak bgtau jurrr apa yg sis jual.. Then tekak masing2 tak sama.. Mungkin SEDAP pada sis.. TAk SEDAP kt tekak org lain..rezeki lain2.. Kalau sedap dorg REPEAT ORDER lagi.. Tak Sedap sekali jela beli.. Last but least.. Sis ni HOMEBAKER jee.. Sis yg beli brg SENDIRI... Buat kek SENDIRI.. delivery SENDIRI.. So bila sis ade caj utk COD tu harap pertimbang la.. Jgn la mintak discount lg.. Serba salah kami ni nak tolak.. So terpaksa laaa bg discount jgk.. If tak sanggup nak byr Caj COD.. WHY NOT UOLS SELF PICKUP je.. Habis citerr.. Kadang2 sis dpt Customer yg sgt TAK BERKIRA.. Pernah bg extra lg kt sis.. Sis suka berurusniaga dgn org cmnie.. Bila kita mudahkan kerja org lain.. InsyaAllah org lain akn mudahkn kerja kita jgk.. Tq ye pada REGULAR CUSTOMER sis yg tak jemu order desert dgn sis.. 🥰🥰 Maaf ye kalau posting terpanjang sikit harini.. Sis nak luahkan je ape yg tersimpan kt hati.. 🤣#copypaste#sekadarluahan #eifahonezz #kekbatik#kekbatikviral#eifahonezzhomemade #homemade#homebaker#uluklangukayperdanakeramatsetiawangsawangsamaju #gombakfooddelivery #klfooddelivery #kekpisang
8 likes 0

Nak rasa semua jenis variasi kek batik? sini sis ade jual.. meh order made 💞dr EIFAHONEZZHOMEMADE😘 sis tau byk lg yg jual murr murrr kat luar sana.. Tp sis tetap jual ikut harga sis dh tetapkn.. Maaf la ye pd yg minta kurangkan harga or komplen sis jual kek batik MAHAL.. Lain seller lain resepinye.. Lain modalnye.. Sis bkn gune bahan2 yg timbang kilo ye..Contohnye sis pakai BUTTER bknnye MARJERIN.. Sis guna 💯 milo tau.. Sis bukan nak kondem seller2 yg lain.. Sis cuma nak bgtau jurrr apa yg sis jual.. Then tekak masing2 tak sama.. Mungkin SEDAP pada sis.. TAk SEDAP kt tekak org lain..rezeki lain2.. Kalau sedap dorg REPEAT ORDER lagi.. Tak Sedap sekali jela beli.. Last but least.. Sis ni HOMEBAKER jee.. Sis yg beli brg SENDIRI... Buat kek SENDIRI.. delivery SENDIRI.. So bila sis ade caj utk COD tu harap pertimbang la.. Jgn la mintak discount lg.. Serba salah kami ni nak tolak.. So terpaksa laaa bg discount jgk.. If tak sanggup nak byr Caj COD.. WHY NOT UOLS SELF PICKUP je.. Habis citerr.. Kadang2 sis dpt Customer yg sgt TAK BERKIRA.. Pernah bg extra lg kt sis.. Sis suka berurusniaga dgn org cmnie.. Bila kita mudahkan kerja org lain.. InsyaAllah org lain akn mudahkn kerja kita jgk.. Tq ye pada REGULAR CUSTOMER sis yg tak jemu order desert dgn sis.. 🥰🥰 Maaf ye kalau posting terpanjang sikit harini.. Sis nak luahkan je ape yg tersimpan kt hati.. 🤣 #copypaste #sekadarluahan #eifahonezz #kekbatik#kekbatikviral#eifahonezzhomemade #homemade#homebaker#uluklangukayperdanakeramatsetiawangsawangsamaju #gombakfooddelivery #klfooddelivery #kekpisang

20 hours ago
1/9
2 likes 0

MUSTANIR Mustanir merupakan jusinuman herba yg dilengkapi dengan doa rukyah dan bacaan drpd AlQuran. Formulasi herba dan makanan sunnah utk kukuatan rohani dan jasmani Sentiasa bertenaga,kekuatan kerohanian,menzahirkan ketenangan jiwa dan menjauhkan frekuensi yg negatif. Sesuai utk golongan dewasa lelaki wanita serta kanak2 5 thn ke atas. #MUSTANIR #jrm #bondarozitaibrahim #copypaste #kreditjrmjohor

22 hours ago
Bisnes ini seperti menaiki tangga. Kita naik step by step. Setiap langkah perlukan tenaga dan semangat untuk angkat kaki ke tangga seterusnya. Semakin kita naik ke atas, ade je orang yang nak tarik kita ke bawah. Ada je yang suka bila kita tergelecos. Itu lah ujian dan cabaran Kalau kita tak bangkit melangkah, itu lah fasa down. Jika kita terus melangkah ke atas, itu lah kebangkitan. Siapakah yang menggerakkan kaki itu untuk melangkah? Bukan mak, bukan ayah, bukan juga suami. Tapi DIRI SENDIRI.Diri sendiri je boleh buat keputusan untuk teruskan langkah itu ke atas. Pilih lah yang terbaik untuk hidupmu ❤️ #copypaste
8 likes 0

Bisnes ini seperti menaiki tangga. Kita naik step by step. Setiap langkah perlukan tenaga dan semangat untuk angkat kaki ke tangga seterusnya. Semakin kita naik ke atas, ade je orang yang nak tarik kita ke bawah. Ada je yang suka bila kita tergelecos. Itu lah ujian dan cabaran Kalau kita tak bangkit melangkah, itu lah fasa down. Jika kita terus melangkah ke atas, itu lah kebangkitan. Siapakah yang menggerakkan kaki itu untuk melangkah? Bukan mak, bukan ayah, bukan juga suami. Tapi DIRI SENDIRI. Diri sendiri je boleh buat keputusan untuk teruskan langkah itu ke atas. Pilih lah yang terbaik untuk hidupmu ❤️ #copypaste

19 hours ago
#fanedits #copypaste #amardeepchowdary #amardeepfans💪 #expressionqueen👸 #marinafans❤️
7 likes 1

nageshnadimetla Superb ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Cute couple 👌👌👌👌👌👌👌👌

5 hours ago
"A thron defends the rose harming only those who would steal the blossom"🥀🍁🍃.......#copypaste ....#love #rose #moodygrams #lightroom #snapseedindia #_ipc
163 likes 18

"A thron defends the rose harming only those who would steal the blossom"🥀🍁🍃 . . . . . . .#copypaste . . . .#love #rose #moodygrams #lightroom #snapseedindia #_ipc

sidarthkukku 😍😍😍😍

sidarthkukku 🌈🌈

8 hours ago
Buying a house?  Close your mouth. 🤐Buying a new car?  Close your mouth. 🤐Getting married?  Close your mouth. 🤐Going on a holiday?  Close your mouth. 🤐Going to do a course?  Close your mouth. 🤐Got promoted?  Close your mouth. 🤐99% of the time the reason that our dreams/visions don't come true when they are supposed to, is because we open our mouth too soon to the wrong people at the wrong time. We were wrong to share our projects/successes with people who claim to be "friends". The envy and the low key jealousy is enough for people to feed off of and tear down what COULD HAVE BEEN, before it even happens, so... Close your mouth!!! 🤐The majority of your "friends", want to see you do well but Never better than them!! And just a reminder!  Even family members have a hidden envy!!!But, they can't stop what God has for you! 💪👋🙌#copypaste
5 likes 0

Buying a house? Close your mouth. 🤐 Buying a new car? Close your mouth. 🤐 Getting married? Close your mouth. 🤐 Going on a holiday? Close your mouth. 🤐 Going to do a course? Close your mouth. 🤐 Got promoted? Close your mouth. 🤐 99% of the time the reason that our dreams/visions don't come true when they are supposed to, is because we open our mouth too soon to the wrong people at the wrong time. We were wrong to share our projects/successes with people who claim to be "friends". The envy and the low key jealousy is enough for people to feed off of and tear down what COULD HAVE BEEN, before it even happens, so... Close your mouth!!! 🤐 The majority of your "friends", want to see you do well but Never better than them!! And just a reminder! Even family members have a hidden envy!!! But, they can't stop what God has for you! 💪👋🙌 #copypaste

14 hours ago
ជាមនុស្សស្រីធម្មតាម្នាក់តែបេះដូងនាងក៏មិនខុសពីស្រីដដៃដែរ​ នាងក៏ចង់បានល្អដូចស្រីដដៃដែរ​ នាងក៏ចង់បានរបស់ទំនេីបដូចស្រីដដៃដែរ​ នាងក៏ចង់បានភាពកក់ក្ដៅដូចស្រីដដៃដែរ​ នាងក៌ចង់មានពេលស្វីតជាមួយប្ដីដូចស្រីដដៃដែរ​ តែគ្រប់យ៉ាងគឺមានត្រឹមពាក្យថា​ មិនអាចឈប់ស្រមៃទៀតទៅ🤗#Copypaste
13 likes 0

ជាមនុស្សស្រីធម្មតាម្នាក់តែបេះដូងនាងក៏មិនខុសពីស្រីដដៃដែរ​ នាងក៏ចង់បានល្អដូចស្រីដដៃដែរ​ នាងក៏ចង់បានរបស់ទំនេីបដូចស្រីដដៃដែរ​ នាងក៏ចង់បានភាពកក់ក្ដៅដូចស្រីដដៃដែរ​ នាងក៌ចង់មានពេលស្វីតជាមួយប្ដីដូចស្រីដដៃដែរ​ តែគ្រប់យ៉ាងគឺមានត្រឹមពាក្យថា​ មិនអាចឈប់ស្រមៃទៀតទៅ🤗 #Copypaste

21 hours ago
Tried to think of a #copypaste #joke But This just #remindsme that my #pasties #dont #fitme #nomore 🤷‍♀️
25 likes 0

Tried to think of a #copypaste #joke But This just #remindsme that my #pasties #dont #fitme #nomore 🤷‍♀️

12 hours ago
These valve covers from @speedengineering  make the @magnusonsuperchargers  install so much easier and cleaner!!! A must for all boostes vehicle’s! #neweraperformance #copypaste #houseofdirectinjectiontrucks #6thgencars #boosted
385 likes 1

These valve covers from @speedengineering make the @magnusonsuperchargers install so much easier and cleaner!!! A must for all boostes vehicle’s! #neweraperformance #copypaste #houseofdirectinjectiontrucks #6thgencars #boosted

moods33 I like those. Gonna buy them for v.

18 hours ago
Pada akhirnya cinta yg begitu manis akan menemui hambarnya, peluk yg bagitu kuat akan menuai longgar nya , apa yg dlu nya terasa hangat kini harus mengecap dingin apa yg dlu nya bersemangat kini tak lagi ingin. Akan ada hari dimana kita enggan untuk melepas satu sama lain, berbahagialah dlm kebersamaan harus tergantikan oleh bersama dalam ketidakpedulian. . . . #copypaste #dahgituaja
28 likes

Pada akhirnya cinta yg begitu manis akan menemui hambarnya, peluk yg bagitu kuat akan menuai longgar nya , apa yg dlu nya terasa hangat kini harus mengecap dingin apa yg dlu nya bersemangat kini tak lagi ingin. Akan ada hari dimana kita enggan untuk melepas satu sama lain, berbahagialah dlm kebersamaan harus tergantikan oleh bersama dalam ketidakpedulian. . . . #copypaste #dahgituaja

11 hours ago
1/7
29 likes 0

人生难免要遭遇挫折与失败,与其用泪水洗刷悔恨,不如用微笑去迎接新的挑战 #copypaste

10 hours ago
kita bukan tak boleh capai kejayaan,tapi sebab kita x yakin yg diri kita boleh capai semua org mampu capai kejayaan tapi kene ada BELEIVE dalam diri percaya pada diri yg kita mampu capai apa yang kita inginkan berusaha lebih keras, untuk kita capai matlamat dn impian jangan buat hanya separuh jalanAlang alang nak buat, Buat sampai habis !! 💪💪💪💪💪💪💪💪 #copypaste
1 likes 0

kita bukan tak boleh capai kejayaan, tapi sebab kita x yakin yg diri kita boleh capai semua org mampu capai kejayaan tapi kene ada BELEIVE dalam diri percaya pada diri yg kita mampu capai apa yang kita inginkan berusaha lebih keras, untuk kita capai matlamat dn impian jangan buat hanya separuh jalan Alang alang nak buat, Buat sampai habis !! 💪💪💪💪💪💪💪💪 #copypaste

7 hours ago
Me and Mimi me😍#copypaste
1 likes 0

Me and Mimi me😍#copypaste

3 hours ago
During a test, people look up for inspiration, down in desperation, and left and right for information.#copypaste #examstress #boringexams
34 likes 2

During a test, people look up for inspiration, down in desperation, and left and right for information. #copypaste #examstress #boringexams

poornima46 This is how , toppers prepare well as disturb others😁

17 hours ago
Vieron este mood? Okey• #ririmood #riahanna👑 #copypaste 🇩🇴✨❣️🍫💉
822 likes 11

Vieron este mood? Okey• #ririmood #riahanna👑 #copypaste 🇩🇴✨❣️🍫💉

sabatinoromito Idem 🌹

barbi_cabo 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

2 hours ago
LT4 fuel system while the manifold of off and before the TVS2650 goes on is a great upgrade to do now vs having to take it all off later! This thing will be ready to get turned up soon! #neweraperformance  #copypaste #doitright #boosted #6thgen
201 likes 4

LT4 fuel system while the manifold of off and before the TVS2650 goes on is a great upgrade to do now vs having to take it all off later! This thing will be ready to get turned up soon! #neweraperformance #copypaste #doitright #boosted #6thgen

4 hours ago
😍😍😍#dvīnes#copypaste#vienmērkopā#līdzīgasbettopērtikatšķirīgas 😍😍😍
102 likes 17

😍😍😍#dvnes#copypaste#vienmrkopā#ldzīgasbettopērtikatšķirīgas 😍😍😍

oskarsemanuels5 Skaisti, skaisti 🤩

farm_in_europe 👍skaita)

June 2018
1/2
12 likes 0

Nasihat sikit utk rakan2 diluar sana. Kalau x mampu nak beli kereta buruk dgn harga tinggi, sila beli kereta baru dengan loan 9 tahun. Kalau xmampu repair kereta buruk, sila beli kereta baru yg ada warranty 5 tahun. Kalau xmampu nak beli barang2 halfcut, tlg maintain kereta dgn engine sedia ada. Ini la asam garam main kereta lama. Buruk mmg buruk. Tp kalau pandai jaga, jadi high value utk sesetengah org. Jgn pandai bercakap kalau xpernah nak hargai penat lelah org lain utk buat kereta. Kalau rasa duit tu byk, sila beli kereta dan modify kereta sebiji dari A-Z. Tgk berapa modal yg kau pakai. Cukup x dgn duit yg kau offer beli kereta org yg dah siap. Bukannya apa, takut nanti xmampu nak jaga, pastu kereta tu dijual balik utk di scrap. Sila hadam baik2. 😏😏 #CopyPaste

22 hours ago
TVS2650 ready to get installed on this 2017 Camaro SS! #neweraperformance  #copypaste #neweratuned
694 likes 6

TVS2650 ready to get installed on this 2017 Camaro SS! #neweraperformance #copypaste #neweratuned

chinocablayan How much for a 19 ss. Parts tune labor wit methanol kit

martin.07_rst @leomoney37 later plans bro

Yesterday
"A thron defends the rose harming only those who would steal the blossom"🥀🍁🍃.......#copypaste ....#love #rose #moodygrams #lightroom #snapseedindia #_ipc
52 likes 0

"A thron defends the rose harming only those who would steal the blossom"🥀🍁🍃 . . . . . . .#copypaste . . . .#love #rose #moodygrams #lightroom #snapseedindia #_ipc

7 hours ago
Zaman sekarang tak pelik dah awek cantik, bf tak ensem. Yg aku pelik, sampai sekarang takde orang nak aku! Apa salah muka aku? Hahahaha 😂🙊 #copypaste
3 likes 0

Zaman sekarang tak pelik dah awek cantik, bf tak ensem. Yg aku pelik, sampai sekarang takde orang nak aku! Apa salah muka aku? Hahahaha 😂🙊 #copypaste

1 hour ago
So true! My coffee just sounds expensive but when you start drinking it, you’ll realized how much savings you get from not eating a lot, from not going out often to eat coz you don’t  crave, from not buying the famous expensive branded high fat/calorie content coffee, not paying the most expensive weight loss management program and since you get healthier when you lose weight, you get less doctor’s visits as well! #Copypaste
1 likes 1

So true! My coffee just sounds expensive but when you start drinking it, you’ll realized how much savings you get from not eating a lot, from not going out often to eat coz you don’t crave, from not buying the famous expensive branded high fat/calorie content coffee, not paying the most expensive weight loss management program and since you get healthier when you lose weight, you get less doctor’s visits as well! #Copypaste

17 hours ago
Pergiku bukan karena aku lupa jalan pulang,tapi karena sudah tidak ada lagi rumah,tempat aku menghuni. Kembali hanya akan membuat ak tetlunta lunta, hidup tanpa ada tempat tetap. Sementara ingatan terus menghantui👻#haribapernasional #copypaste #ngenabangetinikata #sindiran @armynation_jkjm  Baper nah dih wkwkwk@mayagustina09_  Baper may,jgn ketawa atau larang aku galau,ini terhqq😂😋@mayaagustina_
15 likes 0

Pergiku bukan karena aku lupa jalan pulang,tapi karena sudah tidak ada lagi rumah,tempat aku menghuni. Kembali hanya akan membuat ak tetlunta lunta, hidup tanpa ada tempat tetap. Sementara ingatan terus menghantui👻 #haribapernasional #copypaste #ngenabangetinikata #sindiran @armynation_jkjm Baper nah dih wkwkwk @mayagustina09_ Baper may,jgn ketawa atau larang aku galau,ini terhqq😂😋@mayaagustina_

8 hours ago
Nothing else is needed when your parents are nearby. And it doesn’t matter how old are you❤️❤️❤️ The most common question now is “who is your daughter  like?” but I'm looking at myself and can't understand: who do I look like? Previously I was a daddy’s copy, but now I doubt it. It seems something has  changed after childbirth ...or it only seems ???🤱🏼👨‍👩‍👧 Когда Родители рядом-больше ничего не надо. И не важно сколько тебе лет ❤️❤️❤️ У нас Сейчас самый распространённый вопрос : «на кого похожа доченька?», а я вот смотрю на себя, и не могу понять на кого становлюсь похожа я🤷‍♀️. Раньше была копией папы #copypasted , а вот сейчас -непонятно. Кажется, после родов поменялись черты лица...или это только кажется.... #motherhood #mommy #newborn #parents #newlife #happylife #family #copypaste
93 likes 4

Nothing else is needed when your parents are nearby. And it doesn’t matter how old are you❤️❤️❤️ The most common question now is “who is your daughter like?” but I'm looking at myself and can't understand: who do I look like? Previously I was a daddy’s copy, but now I doubt it. It seems something has changed after childbirth ...or it only seems ???🤱🏼👨‍👩‍👧 Когда Родители рядом-больше ничего не надо. И не важно сколько тебе лет ❤️❤️❤️ У нас Сейчас самый распространённый вопрос : «на кого похожа доченька?», а я вот смотрю на себя, и не могу понять на кого становлюсь похожа я🤷‍♀️. Раньше была копией папы #copypasted , а вот сейчас -непонятно. Кажется, после родов поменялись черты лица...или это только кажется.... #motherhood #mommy #newborn #parents #newlife #happylife #family #copypaste

katemakarycheva Да, пока рядом родители, мы все ещё дети!

mfm.brigada1968 вы класные и когда все вместе это счастьа!!!!!🔥❤️❤️❤️

13 hours ago
Ya Alloh,semoga kita selalu menjadi org yg selalu pandai bersyukur..aamiin yra#copypaste
10 likes 0

Ya Alloh,semoga kita selalu menjadi org yg selalu pandai bersyukur..aamiin yra #copypaste

19 hours ago
Nasihat sikit utk rakan2 diluar sana.Kalau x mampu nak beli kereta buruk dgn harga tinggi, sila beli kereta baru dengan loan 9 tahun.Kalau xmampu repair kereta buruk, sila beli kereta baru yg ada warranty 5 tahun.Kalau xmampu nak beli barang2 halfcut, tlg maintain kereta dgn engine sedia ada. Ini la asam garam main kereta lama. Buruk mmg buruk. Tp kalau pandai jaga, jadi high value utk sesetengah org.Jgn pandai bercakap kalau xpernah nak hargai penat lelah org lain utk buat kereta. Kalau rasa duit tu byk, sila beli kereta dan modify kereta sebiji dari A-Z. Tgk berapa modal yg kau pakai. Cukup x dgn duit yg kau offer beli kereta org yg dah siap. Bukannya apa, takut nanti xmampu nak jaga, pastu kereta tu dijual balik utk di scrap. Sila hadam baik2. 😏😏 #CopyPaste
23 likes 3

Nasihat sikit utk rakan2 diluar sana. Kalau x mampu nak beli kereta buruk dgn harga tinggi, sila beli kereta baru dengan loan 9 tahun. Kalau xmampu repair kereta buruk, sila beli kereta baru yg ada warranty 5 tahun. Kalau xmampu nak beli barang2 halfcut, tlg maintain kereta dgn engine sedia ada. Ini la asam garam main kereta lama. Buruk mmg buruk. Tp kalau pandai jaga, jadi high value utk sesetengah org. Jgn pandai bercakap kalau xpernah nak hargai penat lelah org lain utk buat kereta. Kalau rasa duit tu byk, sila beli kereta dan modify kereta sebiji dari A-Z. Tgk berapa modal yg kau pakai. Cukup x dgn duit yg kau offer beli kereta org yg dah siap. Bukannya apa, takut nanti xmampu nak jaga, pastu kereta tu dijual balik utk di scrap. Sila hadam baik2. 😏😏 #CopyPaste

10 hours ago
SH...ow SHINES...I have learnt how to edit videos... And it is soooo funny. I edited some videos that you can watch on my YouTube channel. ...So... Bye...#technological #soprano #computer #moviemaker #windows#takealook #youtube #channel #copypaste #singer #application #video #simonkeenlyside #sobye #lol
69 likes 3

SH...ow SHINES . . . I have learnt how to edit videos... And it is soooo funny. I edited some videos that you can watch on my YouTube channel. . . . So... Bye . . . #technological #soprano #computer #moviemaker #windows #takealook #youtube #channel #copypaste #singer #application #video #simonkeenlyside #sobye #lol

iidaantola 😂😂😂❤️

leonorbonilla.soprano 😂Me encanta

23 hours ago
Advertisement
Made with and