Tiktogram

Instagram at your fingertips with Tiktogram!
#28april2018
  • 8.9k posts
Advertisement

Recent instagram post's tagged with #28april2018

Not your average ceremony 💒 💍 #weddingday #stillperfect #28april2018
9 likes 0

Not your average ceremony 💒 💍 #weddingday #stillperfect #28april2018

3 weeks ago
_ Moment Indah _...Menyatukan dua hati, dua pikiran melebur jadi satu dalam ikatan suci pernikahan 💑...Seuntaian Doa :- Jadilah pasangan saling mengasihi, menyayangi satu sama lain- Jadilah pasangan di kala suka maupun duka- Jadilah pasangan selalu menirima baik kekurangan maupun kelebihan- Jadilah pasangan tidak menyakiti satu sama lain- Jadilah pasangan yang akan mengarungi behtera rumah tangga walau sekuat apapun badai menghadang 👫...Semoga Allah selalu melimpahkan kebahagiaan buat keluarga kecil kalian, mempermudah apapun yg akan kalian jalani, d lancarkan semuanya, menjadi pasangan sakinnah, mawaddah, warahmah, pasangan dunia akherat, semoga selalu dalam lindungan Allah SWT...Aamiin Ya Robbal'alamin 🙏@ammarzoni & @_irishbella_ ❤#Aishlovestory#28April2018#28April2019
126 likes 6

_ Moment Indah _ . . . Menyatukan dua hati, dua pikiran melebur jadi satu dalam ikatan suci pernikahan 💑 . . . Seuntaian Doa : - Jadilah pasangan saling mengasihi, menyayangi satu sama lain - Jadilah pasangan di kala suka maupun duka - Jadilah pasangan selalu menirima baik kekurangan maupun kelebihan - Jadilah pasangan tidak menyakiti satu sama lain - Jadilah pasangan yang akan mengarungi behtera rumah tangga walau sekuat apapun badai menghadang 👫 . . . Semoga Allah selalu melimpahkan kebahagiaan buat keluarga kecil kalian, mempermudah apapun yg akan kalian jalani, d lancarkan semuanya, menjadi pasangan sakinnah, mawaddah, warahmah, pasangan dunia akherat, semoga selalu dalam lindungan Allah SWT...Aamiin Ya Robbal'alamin 🙏 @ammarzoni & @_irishbella_#Aishlovestory #28April2018 #28April2019

vevin_antu Kangenn dgn moment sprti ini, awal pertemuan sampai berakhir di pelaminan...😢😍❤

raafi_prajantoro Aamiin..Allohummaamiin..."KISAH KASIH YG DIINGINKAN" AISHLOVESTORY..Selalu Terharu dan BaPer..

3 weeks ago
1/2
5 likes 0

Udh ngerti jajan dia..😅😅😅 #sholehahnyapapahmamah 🥰🥰 #28april2018, #28april1992 💗😘😘😘

4 weeks ago
1/4
4 likes 0

It was the best part of that concert!!! Can you believe? Our dearest Ivan Urgant @urgantcom himself ❤️ Finally they did it after talking about it on @vecherniy_urgant some years ago. That was sooo cool! #throwback #april2018 #28april2018 #30secondstomars #thirtysecondstomars #30stm #shannonleto #jaredleto #ivanurgant #иванургант #вечернийургант #dangerousnight #grishaurgant #гришаургант

August 2019
1/2
0 likes 0

To be honest the view was bad... it wasn't dark, music wasn't 100% live coz Tomo wasn't there so they needed to "make" his part played somehow. Placement of the stage was soo strange. Anyway I had some videos to share 😉 #throwback #april2018 #28april2018 #30secondstomars #thirtysecondstomars #30stm #shannonleto #jaredleto #upintheair #upindaair

August 2019
April 2018 was f*cking amazing!!! Three concerts!!! That was dope! Temnikova, Lazarev and Thirty Seconds to *f%cking* Mars 🖤 I always go to their concerts. Love their music and... I'm crazy about Shannon 😎 he's my freaking craziness 😈 #throwback #april2018 #28april2018 #merch #merchandise #30secondstomars #thirtysecondstomars #30stm #shannonleto #jaredleto #tomomilicevic (I missed him 💔) #teeshirts #mugs #bracelets #magnets #posters #caps
7 likes 0

April 2018 was f*cking amazing!!! Three concerts!!! That was dope! Temnikova, Lazarev and Thirty Seconds to *f%cking* Mars 🖤 I always go to their concerts. Love their music and... I'm crazy about Shannon 😎 he's my freaking craziness 😈 #throwback #april2018 #28april2018 #merch #merchandise #30secondstomars #thirtysecondstomars #30stm #shannonleto #jaredleto #tomomilicevic (I missed him 💔) #teeshirts #mugs #bracelets #magnets #posters #caps

August 2019
BUZOVA 💖 Я очень хорошо отношусь к Ольге. Умничка! Просто молодцА! Единственное, что необходимо для полноты прекрасной "картины" - научиться петь. Со всем остальным проблем нет вообще. Так что, Оль, пожалуйста, продолжай брать уроки вокала 🎤🎼🎹 #buzova #olgabuzova #олябузова #тожемузыка #бузоватожемузыка #ольгабузова #незавидуйте #надохорошоработать #нужныурокивокала #OB #entertainer #advice #совет #советсвойсебепосоветуй 😂 #april2018 #28april2018 #throwback
4 likes 1

BUZOVA 💖 Я очень хорошо отношусь к Ольге. Умничка! Просто молодцА! Единственное, что необходимо для полноты прекрасной "картины" - научиться петь. Со всем остальным проблем нет вообще. Так что, Оль, пожалуйста, продолжай брать уроки вокала 🎤🎼🎹 #buzova #olgabuzova #олябузова #тожемузыка #бузоватожемузыка #ольгабузова #незавидуйте #надохорошоработать #нужныурокивокала #OB #entertainer #advice #совет #советсвойсебепосоветуй 😂 #april2018 #28april2018 #throwback

innashalp Пожалуйста помогите  спасти ребенка 🙏 🙏🙏 у @pomoch_abdurahmanu есть все шансы чтобы выжить!

August 2019
Когда встречаются два человека с одинаковыми мечтами, у них все получается.#28april2018
53 likes 0

Когда встречаются два человека с одинаковыми мечтами, у них все получается. #28april2018

July 2019
Cara allah mempertemukan dan mempersatukan kita itu amat sangat indah dan luar biasa sekali yaa..😊😍 #Inilahhasilnya😘#11januaridipertemukan#17januaridipersatukan#28april #SalshabillaAyundaPratama#Launching 😇😇#Birthdaykitasama #28april1992 #28april2018 💖😘😍#Bedatahunsamajamtok 😁
3 likes 1

Cara allah mempertemukan dan mempersatukan kita itu amat sangat indah dan luar biasa sekali yaa..😊😍 #Inilahhasilnya😘 #11januaridipertemukan #17januaridipersatukan #28april #SalshabillaAyundaPratama #Launching 😇😇 #Birthdaykitasama #28april1992 #28april2018 💖😘😍 #Bedatahunsamajamtok 😁

July 2019
Alhamdulillah.. Terima kasih atas semua doa terbaik kalian untuk kami 💙 semoga di balas oleh Allah SWT, amin. . . #📷 #Wedding #28april2018
2 likes 0

Alhamdulillah.. Terima kasih atas semua doa terbaik kalian untuk kami 💙 semoga di balas oleh Allah SWT, amin . . . #📷 #Wedding #28april2018

July 2019
I LOVE U 282.018 💙 mas suami @tn_prasetyo . . . #📷 #Wedding #28april2018
2 likes 0

I LOVE U 282.018 💙 mas suami @tn_prasetyo . . . #📷 #Wedding #28april2018

July 2019
Berada di titik ini, tidak semudah yg orang lain bayangkan 💙. . . #📷 #Wedding #28april2018
2 likes 0

Berada di titik ini, tidak semudah yg orang lain bayangkan 💙 . . . #📷 #Wedding #28april2018

July 2019
Hallo, sobat YTFKrs sahabat YouTube 🇮🇩 Perkenalkan aku fauzi kurniadi biasa dipanggil fauzi, aku h.c alias hak cipta channel YOUTUBERS INDONESIA F.K kini aku butuh Support & Dukungan dari kalian semua para Youtubers 🤗Yuk, mari bantu dibantu Channel aku YOUTUBERS INDONESIA F.K utk di Subscriber,Like,Share dan Klik Tombol Lonceng yg ada didalam channel YOUTUBERS INDONESIA F.KKlik Link menujuh channel: YOUTUBERS INDONESIA F.Khttps://www.youtube.com/channel/UC-SNJsf6mduAOkGCQ0liYFw?view_as=subscriber#28April2018#YouTube
6 likes 2

Hallo, sobat YTFKrs sahabat YouTube 🇮🇩 Perkenalkan aku fauzi kurniadi biasa dipanggil fauzi, aku h.c alias hak cipta channel YOUTUBERS INDONESIA F.K kini aku butuh Support & Dukungan dari kalian semua para Youtubers 🤗 Yuk, mari bantu dibantu Channel aku YOUTUBERS INDONESIA F.K utk di Subscriber,Like,Share dan Klik Tombol Lonceng yg ada didalam channel YOUTUBERS INDONESIA F.K Klik Link menujuh channel: YOUTUBERS INDONESIA F.K https://www.youtube.com/channel/UC-SNJsf6mduAOkGCQ0liYFw?view_as=subscriber #28April2018 #YouTube

akademi_bisnis_asuransi Siap kak,.,,channel aku galeriinspirasiindonesia,,,sub jg yuk kak...smngaaat

June 2019
You started a flame in my heart. 🔥💕#tb #throwback #takemeback #anniversary #13months #love #happy #malta #gozo #azurewindow #selfie #theinkspots #oursong #bae #travelphotography #view #wanderlust #travelgram #citytrip #travelingram #travel #hujicam #huji #28april2018 #princesshammock #flamingo #pink #skyisblue #rosesarered #iloveyou
61 likes 3

wedding.geometria Cool photo 😀

snatched_can Hey Love! Just came by your feed, and its lovely 💕 Check out our new collections and DM me if you are intrested in working with us. I would love to have you join us! Talk to you soon ! 😊💕 - Lisa

May 2019
1/8
38 likes 1

#Throwback to the last year trip to #Seoul from #22April2018 to #28April2018 🇰🇷 Because I forgot to upload anything 🥴 #ThrowbackThursday #Korea #16May2019

May 2019
1/2
44 likes 14

#Throwback #PBAKL2018 #28April2018 Semuanya Bemula Di Sini.. 1st time kami jumpa @amir.masdi . 1st jugak dapat tengok Amir Masdi nyanyi secara Live. Amir Masdi menjadi artis jemputan pada Majlis Pelancaran Novel #AwakSukaSayaTak 2 tulisan Allahyarhamah Puan Melur Jelita. Amir nyanyi lagu #SedetikLebih dan #KeabadianCinta dgn caranya tersendiri. Memang BEST! Memang POWER suara Amir ! Part tarik dia.. On point ! #AmirMasdi #giftedandtalented 👍👍 😍❤️ ° ° Terima Kasih Arwah Puan Melur Jelita perkenalkan Amir Masdi kepada kami. Mmg terpegun kami dengan bakat dan suara Amir masa ni. Kerana bakat nyanyian dan sikap humble nya melayan kami, automatik kami sepakat untuk menjadi #AmirMasdiSupporters. Setahun berlalu.. Alhamdulillah kami masih di sini . ❤️ Tiada dlm gambar @cik_anum . . . #AM #AmirMasdi #PUAS #talentedsinger #AFMegaStar2017 #JuaraAF2016 #waktu #pemilikcinta #TeamAmirSM #TeamMerah #AmirMasdiSupporters #AwakSukaSayaTak #NovelMelurJelita #SpreadLoveNotHate Credit photo : @eyylla Credit caption : @bee_yazz

bee_yazz @asiahasm akak pun first jumpa kak @sab121_ ..tak samgka kak sab sporting 😘

eyylla @asiahasm betul tu.. masa ni 1st time jumpa kak @sab121_ gak.. mmg ngam laa sekepala boleh masuk air jugak.😀😁. & semua tunggu betul2 sampai amir balik.

May 2019
1/10
81 likes 2

pondok_peninggi_terbaik Assalamualaikum kak 😊 mau coba khasiat dari peninggi badan herbal kami 🌿dijamin hasil nya terbukti dan ampuh dalam 1-2 minggu yuk kepoin IG kami @pondok_peninggi_terbaik sudah banyak yang membuktikan hasil nya kak 😘😊

rinanurulfityah26 Gilasiihh keren bgt

May 2019
Bemula Di Sini.. Terima Kasih Arwah kak Melur Jelita perkenalkan Amir Masdi kepada kami.  Terpegun kami dengan bakat dan suara Amir masa ni.  Teringat bisikan arwah kepada kami masa ni, arwah cakap support la Amir jugak... Kami jawab kat arwah, kami dah sepakat akan support Amir all out.... Alhamdulillah kami di sini ❤....Repost from @epalmerah11 #Waktu @amir.masdi#Throwback  #28April2018 #PBAKL2018Amir Masdi menjadi artis jemputan pada Majlis Pelancaran Novel #AwakSukaSayaTak 2 . Masa ni dh dkt Booth, selepas Amir performed lagu #SedetikLebih & #KeabadianCinta.Kami request Amir nyanyi, sporting Amir melayan permintaan kami.1st time jumpa Amir. 1st jugak dapat tengok Amir nyanyi secara Live. Memang BEST! Memang POWER suara Amir ! #giftedandtalented 👍👍 😍❤️ ° °Cc : @inai_merah97 @tulipmerah130 @delimamerah121 @rosmerah779 Ummi @kalsombintidin @cik_anum @teamamirsm_official ° °#AM #AmirMasdi #PUAS#talentedsinger#AFMegaStar2017#JuaraAF2016#waktu #pemilikcinta#TeamAmirSM#TeamMerah#AmirMasdiSupporters #AwakSukaSayaTak#NovelMelurJelita#SpreadLoveNotHate
29 likes 7

Bemula Di Sini.. Terima Kasih Arwah kak Melur Jelita perkenalkan Amir Masdi kepada kami. Terpegun kami dengan bakat dan suara Amir masa ni. Teringat bisikan arwah kepada kami masa ni, arwah cakap support la Amir jugak... Kami jawab kat arwah, kami dah sepakat akan support Amir all out.... Alhamdulillah kami di sini ❤. . . . Repost from @epalmerah11 #Waktu @amir.masdi #Throwback #28April2018 #PBAKL2018 Amir Masdi menjadi artis jemputan pada Majlis Pelancaran Novel #AwakSukaSayaTak 2 . Masa ni dh dkt Booth, selepas Amir performed lagu #SedetikLebih & #KeabadianCinta. Kami request Amir nyanyi, sporting Amir melayan permintaan kami. 1st time jumpa Amir. 1st jugak dapat tengok Amir nyanyi secara Live. Memang BEST! Memang POWER suara Amir ! #giftedandtalented 👍👍 😍❤️ ° ° Cc : @inai_merah97 @tulipmerah130 @delimamerah121 @rosmerah779 Ummi @kalsombintidin @cik_anum @teamamirsm_official ° ° #AM #AmirMasdi #PUAS #talentedsinger #AFMegaStar2017 #JuaraAF2016 #waktu #pemilikcinta #TeamAmirSM #TeamMerah #AmirMasdiSupporters #AwakSukaSayaTak #NovelMelurJelita #SpreadLoveNotHate

epalmerah11 Terima Kasih Arwah Pn Melur Jelita krn memperkenalkan Amir kpd kami. Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh arwah. Al Fatihah. Terima Kasih juga kpd Kakak2 Merah @inai_merah97 @tulipmerah130 krn tanpa kalian, saya mungkin tiada di sini. Semuanya dgn izin Allah SWT.

inai_merah97 @epalmerah11 al Fatihah... Akak ngan kak tulip pun rasa macam mimpi bila arwah lantik kami jadi admin ad-hoc pelancaran novel #AwakSukaSayaTak bhg 2 ni 😭...terharunya... Pelakon utama tak dpt dtg, rezeki jumpa Amir ❤️

May 2019
#Waktu @amir.masdi#Throwback  #28April2018 #PBAKL2018Amir Masdi menjadi artis jemputan pada Majlis Pelancaran Novel #AwakSukaSayaTak 2 . Masa ni dh dkt Booth, selepas Amir performed lagu #SedetikLebih & #KeabadianCinta.Kami request Amir nyanyi, sporting Amir melayan permintaan kami.1st time jumpa Amir. 1st jugak dapat tengok Amir nyanyi secara Live. Memang BEST! Memang POWER suara Amir ! #giftedandtalented 👍👍 😍❤️ ° °Cc : @inai_merah97 @tulipmerah130 @delimamerah121 @rosmerah779 Ummi @kalsombintidin @cik_anum @teamamirsm_official ° °#AM #AmirMasdi #PUAS#talentedsinger#AFMegaStar2017#JuaraAF2016#waktu #pemilikcinta#TeamAmirSM#TeamMerah#AmirMasdiSupporters #AwakSukaSayaTak#NovelMelurJelita#SpreadLoveNotHate
25 likes 15

#Waktu @amir.masdi #Throwback #28April2018 #PBAKL2018 Amir Masdi menjadi artis jemputan pada Majlis Pelancaran Novel #AwakSukaSayaTak 2 . Masa ni dh dkt Booth, selepas Amir performed lagu #SedetikLebih & #KeabadianCinta. Kami request Amir nyanyi, sporting Amir melayan permintaan kami. 1st time jumpa Amir. 1st jugak dapat tengok Amir nyanyi secara Live. Memang BEST! Memang POWER suara Amir ! #giftedandtalented 👍👍 😍❤️ ° ° Cc : @inai_merah97 @tulipmerah130 @delimamerah121 @rosmerah779 Ummi @kalsombintidin @cik_anum @teamamirsm_official ° ° #AM #AmirMasdi #PUAS #talentedsinger #AFMegaStar2017 #JuaraAF2016 #waktu #pemilikcinta #TeamAmirSM #TeamMerah #AmirMasdiSupporters #AwakSukaSayaTak #NovelMelurJelita #SpreadLoveNotHate

epalmerah11 @inai_merah97 hihihi comel tgn kak inai.

beauty_batrisyia_house Semoga Selalu dalam lindungan ALLAH SWT😊🙏

May 2019
1/3
61 likes 5

yustika_ryn @arifbaihaqi1933 aduhh salah ngediiit

arifbaihaqi11 @yustikaryn ahaha.. Kirain salah ngetik

April 2019
Advertisement
Made with and