Service busy now, please wait for a while.

This page will be refreshed automatically in 10 seconds.

You may be interested in

➰ 🤍 ➰
192 likes

➰ 🤍 ➰

13 hours ago
1/4
2.5k likes

#OnViewNow "In my head, in my eye… belonging..." • This exhibition presents Jean Nouvel's cultural standing and emotional belonging in a new way. It showcases how light and shadow magic can illuminate the emotion and power of architecture through installations, mockups videos, 6 artworks based on his architecture and a 3h30 film he produced. • ➖ Nouvel's first solo exhibition in China ➖ Until March 1, 2020 ➖ At the @PowerStationOfArt, Shanghai ➖ In collaboration w/ @FondationCartier ➖ Powered by Jean Nouvel’s Endowment Fund for the promotion of architecture.

2 days ago
🌬
438 likes

🌬

2 weeks ago
When do you get excited? What makes you feel excited? And why? I get excited when I notice no one can see this view except me and very few people. Because the last person who could see it or who could stand there might be me. If it's not true, the achievement I and my friends obtained makes me excited and it means a lot to me enough. Then I go to the next!!..#hellofrom Bangkok, Thailand🇹🇭
754 likes

When do you get excited? What makes you feel excited? And why? I get excited when I notice no one can see this view except me and very few people. Because the last person who could see it or who could stand there might be me. If it's not true, the achievement I and my friends obtained makes me excited and it means a lot to me enough. Then I go to the next!! . . #hellofrom Bangkok, Thailand🇹🇭

21 hours ago
A frozen fog sits in the North Thompson Valley yesterday morning at sunrise as temps reached a balmy -17 C. Winter is the real deal up in these parts 🥶
812 likes

A frozen fog sits in the North Thompson Valley yesterday morning at sunrise as temps reached a balmy -17 C. Winter is the real deal up in these parts 🥶

1 weeks ago
1/7
490 likes

Casa Galería, en construcción. El ingreso es una sustracción de la masa, un pasillo ancho que te comunica hacia un habitáculo mayor, el salón principal, sala - comedor- cocina. Que se abre con una terraza al jardín... La luz, es escasa, la búsqueda de la frescura ligada a la intimidad a través de dejar el nivel del jardín posterior, 70cms más arriba, provoca el efecto de cueva de sombra, inspirado en la terraza de la casa Ortega de Luis Barragán. Gallery House, under construction. The entrance is a subtraction of the dough, a wide corridor that communicates you to a larger cabin, the main hall, living room - dining room - kitchen. That opens with a garden terrace ... The light is scarce, the search for freshness linked to intimacy through leaving the level of the back garden, 70cms higher, causes the shadow cave effect, inspired by the terrace of Luis Barragán's Ortega house.

6 hours ago
1/5
154.1k likes

Lennon, German Shepherd (3 m/o), McCarren Park, Brooklyn, NY • “Loves to cuddle but hates couches. She prefers the floor. Maybe we need a new couch?”

9 hours ago
Moody Frankfurt.
686 likes

Moody Frankfurt.

3 days ago
オフィス西側全景/west panoramic view・CODO(鈴与本社リニューアルプロジェクト)/Suzuyo headquarters CODO・Photo©︎Kenta Hasegawa————————————————————————地域を代表する企業の本社講堂リノベーション。社内イベントのための講堂を、仕事、打ち合わせ、食事、イベントと、様々な使い方に対応する日常的に開放されたオフィス空間へと更新することを求められた。ワンルームで天井高が高く、そのままオフィスに転用しても均質で変化に乏しい空間になるため、その天井高を生かし、ボックス状の床をずらしながら立体的に積み上げ、不均質かつ多様な居場所が同時に現れる空間を目指した。立体的な構成とすることで、近くにいても目線がずれてお互いが気にならなかったり、逆に遠くにいても身近に感じられたりと距離感に変化が生まれ、ボックスの周りには包まれたような安心感のある場所や、空間全体が見渡せる場所といったそれぞれ固有の場所が生まれており、働き方に合わせてその都度ふさわしい場所を自由に選ぶことができるようになった。ボックスの内部は備蓄倉庫となっており、港に近く、高い建物の少ない周辺地区の災害避難拠点としても機能することを想定している。一見、それぞれのボックスは固定化された機能を持たない、ただの箱のように見える。そこに人が来て歩けば床になり、パソコンを開けば机になり、座ればベンチとなる。そのような様々な人の行動に対して、寸法や素材でうっすらと補助線を引きつつも、更なる自由な使い方を許容する余白を残している。このプロジェクトでは、ある機能に対して一対一で対応する設計ではなく、想定外の機能を生み出すための余白の設計であることを強く意識した。そして人がいなくなった後はまたただの箱に戻り、機能の痕跡も消えていく。かたちが、ただのかたちであることを超えて機能や意味を持ちはじめる、その境界上にあるものとしてつくることで、使う人が自由に機能を発見していくような場所にしたいと考えた。————————————————————————プロデュース、プロジェクトマネジメント、クリエイティブディレクション:ロフトワーク Layout Unit建築監修、内装設計、家具設計:後藤周平建築設計事務所構造設計:足立徹郎構造設計事務所木材コーディネーション、家具製作、家具製作ディレクション:飛騨の森でクマは踊るカーテンデザイン:森山茜サインデザイン:hokkyok#suzuyo#loftwork#shuheigoto#shuheigotoarchitects#hidakuma#akanemoriyama#hokkyok#kentahasegawa#office#officedesign#architect#architects#architecture#design#architecturephoto#architektur#architettura#arquitectura#arquitetura#arsitektur#architexture#建築#建築家#建築デザイン#デザイン#設計事務所#後藤周平建築設計事務所#鈴与#オフィス
243 likes

オフィス西側全景/west panoramic view ・ CODO(鈴与本社リニューアルプロジェクト)/Suzuyo headquarters CODO ・ Photo©︎Kenta Hasegawa ———————————————————————— 地域を代表する企業の本社講堂リノベーション。 社内イベントのための講堂を、仕事、打ち合わせ、食事、イベントと、様々な使い方に対応する日常的に開放されたオフィス空間へと更新することを求められた。ワンルームで天井高が高く、そのままオフィスに転用しても均質で変化に乏しい空間になるため、その天井高を生かし、ボックス状の床をずらしながら立体的に積み上げ、不均質かつ多様な居場所が同時に現れる空間を目指した。 立体的な構成とすることで、近くにいても目線がずれてお互いが気にならなかったり、逆に遠くにいても身近に感じられたりと距離感に変化が生まれ、ボックスの周りには包まれたような安心感のある場所や、空間全体が見渡せる場所といったそれぞれ固有の場所が生まれており、働き方に合わせてその都度ふさわしい場所を自由に選ぶことができるようになった。ボックスの内部は備蓄倉庫となっており、港に近く、高い建物の少ない周辺地区の災害避難拠点としても機能することを想定している。 一見、それぞれのボックスは固定化された機能を持たない、ただの箱のように見える。そこに人が来て歩けば床になり、パソコンを開けば机になり、座ればベンチとなる。そのような様々な人の行動に対して、寸法や素材でうっすらと補助線を引きつつも、更なる自由な使い方を許容する余白を残している。このプロジェクトでは、ある機能に対して一対一で対応する設計ではなく、想定外の機能を生み出すための余白の設計であることを強く意識した。 そして人がいなくなった後はまたただの箱に戻り、機能の痕跡も消えていく。かたちが、ただのかたちであることを超えて機能や意味を持ちはじめる、その境界上にあるものとしてつくることで、使う人が自由に機能を発見していくような場所にしたいと考えた。 ————————————————————————プロデュース、プロジェクトマネジメント、クリエイティブディレクション:ロフトワーク Layout Unit 建築監修、内装設計、家具設計:後藤周平建築設計事務所 構造設計:足立徹郎構造設計事務所 木材コーディネーション、家具製作、家具製作ディレクション:飛騨の森でクマは踊る カーテンデザイン:森山茜 サインデザイン:hokkyok #suzuyo#loftwork#shuheigoto#shuheigotoarchitects#hidakuma#akanemoriyama #hokkyok#kentahasegawa#office#officedesign#architect#architects#architecture#design#architecturephoto#architektur#architettura#arquitectura#arquitetura#arsitektur#architexture#建築#建築家#建築デザイン#デザイン#設計事務所#後藤周平建築設計事務所#鈴与#オフィス

4 days ago
Made with and